از من میشنوی تلگرام رو از رو گوشی هایی که به این اینترنت وصل میشن حذف کن! از وقتی این تلگرام فعالیتش زیاد شده خوره حجم افتاده به جون اینترنت ها! حتی دانلود همه چیزم اتوماتیک نگذاشتیم اما کار خودش رو می کنه....
از من میشنوی تلگرام رو از رو گوشی هایی که به این اینترنت وصل میشن حذف کن! از وقتی این تلگرام فعالیتش زیاد شده خوره حجم افتاده به جون اینترنت ها! حتی دانلود همه چیزم اتوماتیک نگذاشتیم اما کار خودش رو می کنه....
ویرایش توسط aminrt4 : December 13th, 2015 در ساعت 00:38
خب هر جور استفاده کنی نباید نیم گیگ در 12 ساعت مصرف بشه !!
بله با همه مشتریان اینکار کنن سودشون 2 برابر میشه !
- - - Updated - - -
بنده رمز وای فای قوی گذاشتم حتی ضعیف باشه هک وای فای کار هر کسی نیست !! تازه همسایه هامون اصلا نمیدونم اینا چی هست !!
فیل**ر مک هم گذاشتم که فقط ایپی مک گوشیم و.. رو قبول کنه !
خود شرکت که کلی حرف بیخود میزنه میخواد مشتریان رو قانع کنه ! یه بار زنگ زدم میگم همش قطعی داره میگه اسپلیتر شاید خرابه ! مستقیم گذاشتمباز هم همینه
- - - Updated - - -
ویندوز 10
نه اپدیت ویندوز رو خاموش کردم
خخخ حاجی هرچی رمز بزاری هکت میکنن من خودم یکی رو هکیدم رمز رو نگاه کردم تومار نوشته بود 1$#@4235ikvs23%H خخخ
بنده تو کار هک android هستم شما بررسی کنید 1- WPS مودم خاموش باشه چون اگه روشن باشه بچه 7 ساله هم هک میکنه 2- مک هم تنظیم بشه
و اینو گفته باشم که شما اگر مک خالی رو ست کنید طرف اگه کار بلد باشه با WPS وارد میشه بعد آی پی 192.168.1.1 رو میزنه اگر شما هم رمزتون رو عوض نکرده باشید میره با یه دستکاری دسترسی خودش رو باز میکنه ... والسلام
> این متن فقط جنبه ی آموزشی داره اگر که انجام دادید که حله اگر غیر از اینه بررسی بشه ...
یا حق
اگر دائما خود را با نقابهایی که برای دیگران به چهره میزنی بشناسانی
آن لحظه که فرا می رسد و باید نقاب از چهره برداری
پشت نقاب دیگر هیچ چیز نیست
>>>>>>>> مک هم ست کنی با کالی مکتو میگیرن اول بعد مک رو ست میکنن رو کارت شبکشون و میزنن و هک میکنن سخت نیست <<<<<< جناب این مورد رو میشه بیشتر توضیح بدین؟ یعنی حتا با ست کردن مک میشه وای فای هک کرد؟ وقتی مک ست میکنی اجازه دسترسی به مک های غیر رو نمیده اونوقت شما چطور اینو میگید؟ من گیج شدم
bw meter خیلی دقیق عمل نمیکنه محض اطلاع بعضی وقتا سرویسش هنگ میکنه مجبوریم ریستارت کنیم نرم افزار رو ولی باز هم میشه روش حساب کرد
و در جواب استارتر باید بگم ویندوز10 در پس زمینه ترافیک مصرفیش بالاس یک سری پروسس ها هستن که اجرا میشن فقط با bwmeter منیشه جلوشون گرفت نمونه پروسس هارو اسمشو میزارم
MpCmdRun مربوط به انتی ویروس مایکروسافت
mssfeeed پروسه خبر گیری و ارسال خبر به سرور مایکروسافت
svchost در ویندوز10 چند نوع وظیفه بر عهده دارد یکیش اپدیت ویندوز
SearchUI.exe مربوز به کورتانا میشه
Explorer اینو دقیق نمیدونم ولی شاید اینم ترافیک مصرف کنه چون وصل میشه به ای پی
اینها چندتا چیز بود که ترافیک زیادی مصرف میکنن
ویرایش توسط n4ser : December 14th, 2015 در ساعت 11:57
با عرض سلام .
والا بخدا بعضی روزا میرسه به 3 گیگ مصرف با اینکه اصلا مصرف خواصی ندارم .
و در کل ماهی حدود 50 گیگ باید شارژ کرد .
با این وجود و قیمت هر گیگ اینترنت اصلا به صرفه نیست حضور در نت.
یا حداقل وضعیت اینه کیفیت و ببرن بالا .
"سرویس پارس آنلاین"
ویرایش توسط Pinax : December 13th, 2015 در ساعت 00:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)