-
December 13th, 2015, 00:38
عضو جدید
پاسخ : پارس آنلاین دیگه شورشو در اورده!!!
با عرض سلام .
والا بخدا بعضی روزا میرسه به 3 گیگ مصرف با اینکه اصلا مصرف خواصی ندارم .
و در کل ماهی حدود 50 گیگ باید شارژ کرد .
با این وجود و قیمت هر گیگ اینترنت اصلا به صرفه نیست حضور در نت
.
یا حداقل وضعیت اینه کیفیت و ببرن بالا .
"سرویس پارس آنلاین"
ویرایش توسط Pinax : December 13th, 2015 در ساعت 00:39
-
تعداد تشکر ها از Pinax به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015 00:38
# ADS
-
December 13th, 2015, 00:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
p30nama
سلام
واقعا این پارس آنلاین دیگه شورشو دراورده
از خیلی وقته 5 گیگ 128 میخرم 15 روز تموم میشه ! نه اپدیت ویندوز نه اپدیت گوشی نه انتی ویروس نه هیچی فعال نیس !
دانلود هم نمیکنم
فقط وبگردی بیشتر تو سایتمک و تو انجمن و اگه باگوشی باشم تلگرام و واتس اپ !
1ونیم روز پیش 512 مگ گرفتم کمتر 12 ساعت تموم شد دوباره گرفتم همین تازه تموم شد دوباره گرفتم
دیگه خسته شدم از این د*زدی علنی !!!
بخدا ارزش نداره اعتبار شرکتشو بخاطر درامد بیشتر از دست بدن
قبلا 5 گیگ میگرتم اخرماه 2 گیگ اضافه می اوردم !
دقیقا مشکل منه, من هر هفته باید 5 گیگ بخرم خیلی د*زدی میکنه الانم تصمیم گرفتم ترافیکم که تموم شد قطعش کنم
کسی نمی دونه چقد طول میکشه تا adsl رو از رو خط بردارن؟
-
تعداد تشکر ها از number one به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015, 00:41
عضو انجمن
فقط پارس انلاین شورشو در نیاورده
کلا دست جمعی شورشو دراوردن : ))4 لیتری میبری پمپ بنزین پر میکنی میبینی رو دستگاه رده 5.5 لیتر !
کار از شوری گذشته دیگه ..... قضیه رو دراوردن
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015, 00:41
Isp مجاز نیست اکانتینگ و ترافیک رد و بدل شده تغییری توش بده که بخواد حجم کم و زیاد بشه و یا حتی رصد کنه، هیچ شرکتی ریسک انجام اینکار رو به خودش نمیده چون علاوه بر لغو مجوز جریمههای سنگینی داره براشون.
تقریبا با توجه به تجربه ای که دارم توی اکانتینگ و ispهای مختلف تنها دلیلی که حجم اشتباه کسر میشه ثبت اشتباه اون هست که سیستمی هست و معمولا پس از اعلام به isp اصلاح میکنند.
اما این مواردی که میگید یه روال خاصی کم میشه . مثلا ۵ گیگ ۱۵ روز بخاطر مسائل سیستمی خودتون هست و یا همین موضوع تلگرام و واتساپ و ...
بهتره با ابزارهای مدیریتی و روشهایی که isp به شما پیشنهاد میده وضعیت مصرفتون رو کنترل کنید و علت مصرف را ریشهیابی کنید.
۹۹٪ میتونم بهتون این اطمینان رو بدم که مشکل از سمت سیستم/موبایلتون هست و اگر چیزی غیر از این بود روال کامل صحیح شکایت رو بهتون میگم که اگر پیگیر باشید حتی میتونید مجوز اون شرکت را معلق کنید. تضمینی 
من کلا سر جمع ۳۰ روز مشتری پارسآنلاین بودم و به دلایل دیگه جمعاوری کردهام ولی چون دیدم این مباحث تکراری هست و واژه حجم***ی باب شده بین مردم ترجیح دادم توضیح بدم خدمتتون.
-
تعداد تشکر ها ازSajad به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015, 01:19
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
number one
دقیقا مشکل منه, من هر هفته باید 5 گیگ بخرم خیلی د*زدی میکنه الانم تصمیم گرفتم ترافیکم که تموم شد قطعش کنم
کسی نمی دونه چقد طول میکشه تا adsl رو از رو خط بردارن؟
معمولا 3 روز کاری یا اینکه تو مجابرات آشنا داشته باشی بگی مثلا من خودم مخابرات سر کوچمونه رفتم گفتم شاتل درخواست تخلیه خط فرستاده براتون چک کرد دید اومده تو سیستم یه کلیک کرد تخلیه شد کاری که تو 3 روز مخابرات میکنه با یه کلیک حل میشه
-
-
December 13th, 2015, 01:24
عضو جدید
من تعرفه نامحدود پارس آنلاین رو تقریبا 6 ماهه دارم و چندین بار چک کردم .
یه فایلی رو برای دانلود گذاشتم و قبل و بعد دانلود چک کردم دقیقا ( حتی خورده مگابایت ) کاملا صحیح و سالم بود .
هفته پیش یه فایل 2.93 گیگ گذاشتم دانلود و با گوشی به تلگرام متصل شدم ... بعد از دانلود بررسی کردم دیدم حجم دانلودی 3.21 گیگ محاسبه شده . جالبیش اینجاست که وقتی مصرف گوشی رو بررسی کردم توی اون 3 ساعت و 40 دقیقه مصرف دقیقا 264 مگابایت بوده ....
درسته برای من فرقی نمیکنه چجور محاسبه بشه ولی میتونم به جرعت بگم حجم د-ز-دی فقط یه بهانست که بخوایم خودمونو قانع کنیم که کم مصرف هستیم ...
چون از پارسآنلاین استفاده میکنم توی بحث شرکت کردم ... البته شاتل هم داریم و اگه یکم دست و دل باز تر بهش دقت کنیم میبینیم که شاتل هم محاسبه منصفانه ای داره ...
اول از همه خودتون یه بررسی دقیق بفرمائید اگه مشکل داشتید حتما از طریق خود شرکت پیگیری کنید ...
به رمز wifi هم دقت داشته باشید که شخص دیگه ای جز شرکت ازتون حجم د-ز-دی نکنه !
بیشتر مردم منتظر فرا رسیدن سال نو هستند
تا دوباره به عادت های کهنه مشغول شوند ...
-
تعداد تشکر ها ازmajid rostami به دلیل پست مفید
-
December 13th, 2015, 01:31
عضو انجمن
این موضوع خیلی عادی شده که حجم کم میشه
من های وب دارم شب بخواب روز بیدار شو نصف حجمت رفته
یه فایل یک گیگ دانلود یکنی با هزار بدبختی میری توی پنل 1/4 کم شده
اون 400 مگ رو هاپو برده
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
-
December 13th, 2015, 01:38

نوشته اصلی توسط
OmidX
مشکل مشابه رو شهراد و آسیا تک دارم ، حجم ۲۰ گیگ میخرم ، سریع تموم میشه ... !!
شبکه ای ک تو خونه ما هست ، یک مقدار پیچیده ست توضیحش ، ولی در این حد بهتون میگم ک ترافیک ورودی / خروجی و حجم ترافیک مصرفی روزانه ، هفتگی و ماهانه مشخصه ، اصلا امکان نداره ، ۲۰ گیگ ترافیک تو چند روز مصرف شده باشه .
طرز کار این isp های د-زد هم اینطوری ه ، شما یک فایل یک گیگ بزارید واسه دانلود ، تموم ک شد تو پنل چک کنید ، میبینید ک ۱.۵ گیگ ازحجم کم شده !! :|
دقیقا همینطوره.. بنده پارس آنلاین دارم وقتی یه فایل 500 مگابایتی دانلود میکنم حدود 200 مگابایت اضافی تر میزنه در پنل. اینهمه پول بده، آخرش هیچی!!!
- - - Updated - - -
دوستان من بیشتر شرکت ها اینترنت داشتم. شاتل، آسیاتک، سپنتا، پارس آنلاین ولی خداشاهده هیچ کدوم به مخابرات نرسیدن..
مخابرات حداقل مثل اینا انقدر د/زدی نمیکنه. قطعی که ماشالله نگو هر دقیقه قطع میشن.. ولی مخابرات قطعی خیلی خیلی کم داره. شاید در ماه 2 بار قطع بشه اونم حدود چند دقیقه..
واقعا این موضوع من تجربه کردم . به این نتیجه رسیدم
-
-
December 13th, 2015, 01:42
های وب اینطور که بعضی دوستان میگن هم نیست!
7 ساله مشترک های وب هستم از نظر قیمت و کیفیت نسبت به بقیه خیلی بهترن.
-
-
December 13th, 2015, 01:50
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Saati
های وب اینطور که بعضی دوستان میگن هم نیست!
7 ساله مشترک های وب هستم از نظر قیمت و کیفیت نسبت به بقیه خیلی بهترن.
5 ساله مشتریک این شرکت هستم
یک سالیه این مدلی شده
یک ذهن خوب در کنار یک قلب خوب ، قوی ترین ترکیب دنیا است. (نلسون ماندلا)
-
تعداد تشکر ها از menalgeya به دلیل پست مفید