-
December 7th, 2015, 12:45
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از taksis به دلیل پست مفید
-
December 7th, 2015 12:45
# ADS
-
December 7th, 2015, 15:04
عضو انجمن
پاسخ : یک سرگذشت تلخ , یک حقیقت از فضای مجازی

نوشته اصلی توسط
vahab00
سلام حاج امید
خدا بد نده داداش
باز دلت گرفت ؟
داداش اون شلواره چی شد ؟ آدرس بدم ؟
از دار دنیا یا شلوار برای ما مونده
اونم شما بفروش وهاب جان
)
از شوخی گذشته نه خیالی نیست برادر
عادت شده
فقط گفتیم جوونا استفاده کنند
مثل ما نشن
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
taksis
امید زدی تو کار بوتیک رفیق؟؟

________
من اولین باری که تو عمرم کامپیوتر دیدم اول دبیرستان بودم.سال 74 اینا بود
ویندوز 95 تازه اومده بود.برنامه نویسی خیلی سخت بود اونموقع.کیو بیسیک و کوئیک بیسیک رو تک و توک یادشونه بچه ها....
ولی خب علاقه داشتم به این کار و واردش شدم
و معتقد بودم شکست تو کاری که بهش علاقه دارم،بهتر از موفقیت تو کاریه که بهش هیچ علاقه ای ندارم
از اون سالها 19-20 سال میگذره.برنامه نویسی خیلی ساده شده.ide های مختلف.زبون های جدید.کتابخونه ها و کد های اماده.گوگل ساخته شد.جستجو و پیدا کردن راحت شد.فروم های اینترنتی اومدن برای رفع مشکلات.کتاب های الکترونیکی اومد.یادگیری ساده و ساده تر شد.نیاز به کلاس و دانشگاه نیست دیگه.
دیگه به سختی قبل نیست که هرکسی نتونه بیاد سمتش
طراحی وب هم همینطور.فریمورک های مختلف اومد و ساده تر شد.برنامه های کد نویسی و....
اونموقع یه وب طراحی میکردی میگفتی خب حالا هاست و سرور از کجام درارم....... ولی حالا یه سرچ کوچولو میکنی ده هزار تا میاره برات.هرکی تو خونه اش یه هاستینگ داره

برا همین بازارش دیگه اشباع شده.شدیدا رقابتی شده.شل بگیری سفت میخوری.تا خرخره پره
فقط حوزه وب و آی تی هم اینجوری نیست.همه زمینه ها همینه.همه مینالن.چکار میشه کرد؟
وقتی جیب خالیه،نشین مشتری بیاد سراغ تو.خب تو برو سراغ مشتری.سایتایی مثل پونیشا،پارس کدرز و... میتونی بری پروژه بگیری انجام بدی
بقول خودت آدم حرفه ای روزیش دست خداست.چه نیاز به بنده ی خدا؟؟

کامی جان
به روزی یازده پاکتم رسید کار ما
اره یادمه اون زمان ....
البته حق کسایی مثل شما از
ما خیلی بیشتر ضایع شده
کارو میتونم بکنم دیگه انگیزه نیست
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
aminrt4
ایشالله راه ناهموار زندگیت هموار بشه بلکه کمتر اینجا زندگی نامه تکراری تلخ ببینیم
سلامت باشید
انشالا
-