من تجربه كاري نداشتم با شما
ولي هميشه توي ياهو آنلاين ديدمتون
ظاهرا پشتيباني خوبي ارائه ميديد
اميدوارم موفق باشيد![]()
من تجربه كاري نداشتم با شما
ولي هميشه توي ياهو آنلاين ديدمتون
ظاهرا پشتيباني خوبي ارائه ميديد
اميدوارم موفق باشيد![]()
من از ایشون سرویس داشتم و سرویس بسیار عالی با پشتیبانی خوبی داشتن ولی چون وقت برای کار باهاشو نداشتم (vps رو کانفیگ کنم).
ولی در این مدت دوماهی که باهاشون کار کردم بسیار راضی و بخوبی پشتیبانی می کردن.
ایشاالله در همه حال موفق و سربلند باشن.
علیرضا جوون من این قالب سایتتو عوض کن دیگه خیلی جواد شدهاون قدیما قالبت بهتر بودا
به یاد من باش.
سه اشکال استار هاست جان :
1- وقتی چیزی هنوز راه نیوفتاده انقدر بزرگ نزن تو سایتت (فروش ویژه سرور مجازی وارز ) تو ذوق میزنه
2-استفاده برای سرویس های عبور فـــیلترینگ ممنون ( ممنوع ) میباشد
3-مدیرت سرور مجازی بر عهده کاربر میباشد . اینم یه نکته منفیه
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سرور مجازی ها خیلی وقته راه افتاده ولی مشکلی تو سیستم ادونیس قسمت پلن های سایت به وجود اومده بود که اقای داوری حل کردید الان پکیج هارو میزارم دوباره
مورد دوم هم طبق قوانین جرایم رایانه ای ممنوع است که ما هم نمیتونیم خارج از قوانین سرویس بدیم هر چند اگه رو سرور ها اجازه راهاندازی بدیم فروشمون خیلی بالاتر میره در مورد اون کلمه مرسی که گفتید الان درستش میکنم
مورد سوم هم مثل اکثر جاها یک مدیریت سطح یک رو رایگان انجام میدم ولی دیگه وقت نمیکنیم سرور همه کاربرا رو دونه به دونه مدریت کامل کنیم . ( البته اگه کاربر بخواد با هزینه بسیار پایین انجام میشه )
با تشکر از نظر شما![]()
منظورم همون اشتباه املایی بود شاید به نظر کوچیک بیاد ولی مشتری میپرونه فکر میکنند طرف اصلا به سایت سر نمیزنه مخصوصا لینک هایی که راه به جایی نداردمورد دوم هم طبق قوانین جرایم رایانه ای ممنوع است که ما هم نمیتونیم خارج از قوانین سرویس بدیم هر چند اگه رو سرور ها اجازه راهاندازی بدیم فروشمون خیلی بالاتر میره در مورد اون کلمه مرسی که گفتید الان درستش میکنم
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
اول سلام
من هم مثل بقیه با شما کار نکردم ولی خوب چند نکته بگم :
1 - ابتدا روی این پوشه پسورد قرار بده :
/your_sys/
دلیلش را بعد بهت میگم
2 - در قسمت توضیحات سرورهای مجازی اون کلمه
نوت
را حذف کن
3 - قالب خیلی قدیمی شده (( البته خود من هم همین را دارم با کمی تغییر))
4 - تصویر زیرلود نمیشه ، بهتر بازبینی کنید آن را :
http://starhost.ir/temp/starhost/block/other/image.png
5 - تصویر favicon را بهتر بود تغییر بدید
6 - این تصویر هم لود نمیشه :
http://starhost.ir/temp/starhost/page/main/563.gif
7 - فوتر سایت را هم یک دستی بزنید بهتر هست (( از دید من ))
لینکها سفید رنگ هست و با بگراند یکی شده - زیاد جالب نیست
موفق باشید
☼☺☼ به زودی دوباره با هم خواهیم بود بهتر از قبل به همراه ارائه تسهیلات بانکی خاص به هموطنان عزیز ☼☺☼
.:::. نسخه جدید ماژول مجازی ساز ESXI برای سیستم WHMCS تحت وب = Module W3esxi For ESXI .:::.
به نظر من اصلا add donis بیخیال بشید و از یک سیستم بهتر استفاده کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)