این سیستم رو چند بستی رضا ؟
این سیستم رو چند بستی رضا ؟
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
سلام
من با اینکه تاپیک قدیمی هست و بالا اومده
باید بگم که سری i7 به کل فوق العاده هست(برای پی سی) ولی من تجربه استفاده سه مدل از این سی پی یو رو داشتم
سی پی یو 860 و 870 رو در یک مقطع استفاده کردم و واقعا قدرت بالایی داشت
اما در نظر من سری 920 با اینکه قدیمی تر هست قدرت و عملکرد بهتری به من نشون داد.
اگر کسی سیستمی برای چند سال میخواد این مدل سی پی یو انتخاب خوبی هست (البته آریا جان هم به عنوان طرفدار amd میتونه مدل های خوبی بهتون معرفی کنه :D )
درباره هارد ssd هم بگم توی ایران فوق العاده گرون هست. ولی عملکرد خارق العاده ای داره. شاید در یک کلمه بخوام توصیف کنم اینه که آخرین ورژن فتو شاپ رو وقتی کلیک میکنید روی صفحه میبینید . و یا سرعت بوت سیستم به طرز عجیبی بالا میره.
فکر کنم اینا بیشتر مد نظر باشنکد:CPU : Intel Core i7 950 price : 400t MB : ASUS P6t SE price : 270t RAM : Triple channel 3x 2GB 1600 price : 190t VGA : ATI Radeon 5670 price : 170t HDD : 1TB Western Digital 64MB cache price : 74t Monitor : Samsung 22" LED FullHD price : 268t Power : Green 535W price : 65t
در کل با بقیه تجهیزات حدود 1.700 پیاده شدیم
اما هارد SSD واقعا جاش خالیه ...
حداقل یه 80 گیگ میگیرم برای درایو ویندوز
البته هدفم از گرفتن این سیستم،برای کارهای پردازشی و گرافیکی بود (فتوشاپ و چند نرم افزار دیگه)
که بعد از خرید، بازی هم اضافه شد
اگه فرصت بشه گاهی از بازی های جدید هم بی نصیب نمیمونم (واقعا وقتی سیستم قوی هست بازی یه حال دیگه ای میده مخصوصا این Need For Speed Hot Pursuit...)
ترجیح میدم با این پول یه لپ تاپ بگیرم بقیش هم کم کم فلافل :دیدر کل با بقیه تجهیزات حدود 1.700 پیاده شدیم
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
کاری به تاپیک و زمانش ندارم
اما در بازار ایران نسبتا این قطعه زیاد شده است با قیمت های مختلفی توی چندین تالار خارجیک دیدم
Intel Core i7 930 @ 2.80GHz - 5,825 - $284.99
برتر از 3.7Ghz است با دلیل و منطق ثابت کرده بودن حال از تکنولوژی که در هسته این سی پی قرار داده شده یا موارد خاص تخصصی یه
Dual بندازیک روی این کیس اگر مین بوردت بکشه تازه پاورت آمپر کم میاره
یا شرکت سازنده اینتل
Intel Core i7 930 @ 2.80GHz خودش بیشتر دوست دارک
در کل مارک تجاریک فقط فقطخیلی مچ هستن با هماینتل و ASUS![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)