با سلام
آیا قادر به تغییر از داخل وردپرس هستید از طریق ویرایشگر ؟
آدرس سایت رو هم بدید تا بررسی کنم
با سلام
آیا قادر به تغییر از داخل وردپرس هستید از طریق ویرایشگر ؟
آدرس سایت رو هم بدید تا بررسی کنم
این موردی که فرمودید " آیا قادر به تغییر از داخل وردپرس هستید از طریق ویرایشگر ؟ " باید از کجا و چه طور تغییر دهم ؟
از طریق گفته شده نیز تغییر دادیم اما متاسفانه باز هم همون مشکل به وجود آمد .
فکر کنم به قسمت دیگری هم متصل شده است .
شما پس از تغییر یه بار در سایتتون کلید های Ctrl+F5 رو بزنید شاید یه بار استایل خراب شده و کش شده باشه.
با چند تا سیستم و چند تا مرورگر تست کردیم اما بهم ریخته نمایش میدهد .
راهکاری وجود ندارد ؟
- - - Updated - - -
ما فقط می خواهیم نام قالب را تغییر دهیم .
وقتی فایل style.css را ویرایش میکنیم قسمت های Author URI: - Theme URI: - Author: را تغییر داده ام هیچ مشکلی در قالب پیش نیومد اما وقتی Theme Name: را تغییر میدهم استایل سایت بهم میریزد .
چرا ؟
راه حلش چیست ؟
درود بر شما ،
داخل فایل فانکشن شما احتمالا کدی شبیه به این وجود داره ؛
سطر اول نام قالب ، سطر دوم نام کوتاه قالب هست.کد:$themename = "Behnoud"; $shortname = "bh";
با توجه به اینکه از این اسامی ، در سایر فانکشن ها احتمالا دوباره استفاده شده ، بهتره اسامی قالب رو تغییر ندید.
پیروز باشید
فایل فانکشن را چه طور میتونیم بهش دسترسی پیدا کنم ؟ برای رفع مشکلش باید چه راه حلی ایجاد کنیم ؟
- - - Updated - - -
فایل فانکشن را مشاهده کردم اصلا دو دستور $themename و $shortname داخلش وجود نداشت !!!
- - - Updated - - -
فایل فانکشن را مشاهده کردم اصلا دو دستور $themename و $shortname داخلش وجود نداشت !!!
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمائی کند ؟
- - - Updated - - -
از دوستان کسی نیست راهنمائی کند ؟
- - - Updated - - -
up ...............
دوست عزیز ببینید من و سایر دوستان کاری که معمولاً همه انجام میدن رو براتون توضیح دادیم اما اینکه چرا برای شما به طور معمول پیش نمیره دیگه یه مورد خاص است که نیازمند بررسی داخلی داره.
اگر خواستید اعلام کنید تا دوستانی که می تونن دسترسی هاست یا وردپرس شما رو بگیرن و یه بررسی بکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)