بهترین کار این است که برای سایت یک سرور مجازی یا هاست ایرانی بگیریم مثلا دیتا سنتر afranet که سرعت عالی داره
و یک سرور اختصاصی برای دانلود مثلا از hetzner بگیری اما اگر مصرف پهنای باند بیشتر از 5 ترابایت در ماه بشه پورت محدود میکنه
بهترین کار این است که برای سایت یک سرور مجازی یا هاست ایرانی بگیریم مثلا دیتا سنتر afranet که سرعت عالی داره
و یک سرور اختصاصی برای دانلود مثلا از hetzner بگیری اما اگر مصرف پهنای باند بیشتر از 5 ترابایت در ماه بشه پورت محدود میکنه
دوست عزیز آلمان بهتره اگه خواستی بگیری من کمکت می کنم با ساپورت
Dedicated servers. - OVH
Hetzner Online AG: Root Server Produktmatrix EQ
netdirekt Frankfurt - Provider, Webhosting und Server
از هر کدام خواستی در خدمتیم.
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
سلام.
خیر، بنده هیچ وقت عرض نکردم Colo بودن یعنی به درد نمی خوره!
منظور این هست که دیتاسنتر نیست و قاعدتاً قابلیت های یک دیتاسنتر رو ندارند و محدودیت هایی دارند که در کار باهاشون کم کم ملاحظه می کنید (مشکلاتی که هر Colo ای داره، نه فقط این شرکت).
اگر دنبال وارز هستید، دیتاسنتر های چینی و روسی رو میتونید انتخاب کنید.
اگر دنبال کیفیت و گیر کمتر به موارد copyright هستید، میتونید leaseweb رو انتخاب کنید.
اگر حتماً وارز در هلند می خواید، فکر کنم تنها راهتون آلتوس هست و به دلیل اینکه نیاز های شما رو براورده می کنه، پس برای شما بهترین خواهد بود.
با تشکر.
متشکر از جناب اریا همون لیزوب انتخاب شد
از همه دوستان هم ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)