بنده هم کاملا راضی هستم
آپ تایم بالا و پورتاشون پرسرعت هست واقعا
بنده هم کاملا راضی هستم
آپ تایم بالا و پورتاشون پرسرعت هست واقعا
برو یه سرور بگیر بعد بگو ایرانیم! ببین چطور هاردتو فرمت میکنه9 - مشکل نداشتن با ایرانی جماعت(کار دیگه نمیکنن، مستقیم میرن سر هارد!)
+
---------- Post added at 10:40 AM ---------- Previous post was at 10:40 AM ----------
برو یه سرور بگیر بعد بگو ایرانیم! ببین چطور هاردتو فرمت میکنه9 - مشکل نداشتن با ایرانی جماعت(کار دیگه نمیکنن، مستقیم میرن سر هارد!)
+
زمان جورج بوش که نیست
من درخواست نمایندگی ایران کردم .. سرور هم دارم پیشیون 1 دونه
Billing/Account ID: 21073
hadi feziy (DGA.CI)
IR - Iran, Islamic Republic qochan ,
qochan, amir kabir, 00981
Iran, Islamic Republic Of
deltagostar.net@gmail.com
Ticket Details Ticket ID: 2395111 Status: OPEN When Created: 09-25-2010 - 01:31PM Elapsed Time: 2 days Since Last Action: 2 days
Subject and Description give Reseller
Please accept me as a representative (Reseller) and verify my Copmany
DGA.CO شرکت دلتا گستر آساک | فایل هاستینگ و هاست,سرور اختصاصی,سرور مجازی,ثبت دامنه Fast shared hosting,Reseller hosting, VPS Hosting,Dedicated Server
Thanks.
IT COPMANY DELTA GO STAR ASAK
TELFAX: +985812221498
MOBILE: +989158112537
شرکت دلتا گستر آساک | فایل هاستینگ و هاست,سرور اختصاصی,سرور مجازی,ثبت دامنه Fast shared hosting,Reseller hosting, VPS Hosting,Dedicated Server
EMAIL us : info@deltagostar.neT
**761 Elm Street , KH - razavi Qochan , amir kabir p38, IRAN--*
*
Replies/Followups Mike R.
Hello,
I'll forward your ticket to our billing dept who is available from Monday - Friday from 9:00AM to 5:00PM.
Mike R
Hello,
I'll forward your ticket to our billing dept who is available from Monday - Friday from 9:00AM to 5:00PM.
Mike R
همه نرن درخواست نمایندگی بگیرن![]()
![]()
کلاً آمریکایی جماعت قابل اطمینان نیست و در هر لحظه امکان این وجود دارد که در یک چشم به هم زدن همه چیز را از دست بدهید!
من قبلا سرور داشتم ازشون. سطعت نتوورک فوق العاده ای دارند. آپتایمشونم خوبه. در طول همکاری من با اینها تنها مشکل بخش پشتیبانی بود که از 100 نمره 5 میدم بهش واسه همین درومدم بیرون از بورست !
قیمت هاشم خیلی وسوسه گر هستش .
ویرایش من : سطعت => سرعت
گروه نرم افزاری P30DAY
اول پارسی رو پاس میداریم . بله دقیقا آپتایم 100٪ دارند . قیمت های وس وسه انگیز نیست ! که قیمت های خودشون هست . با ایرانی بودنت کاری ندارن
شبکه خیلی پایدار سرور های مجازی عالی . حالا مربوط به قدیمی بودن این دیتا سنتر میشود . و مهندسین و سخت افزار شبکه . با ماکروسافت همکاری خوبی دارند و اسپانسر![]()
کار میکنن . لیسانس ویندوز ها . و محصولات دیگر. شبیه گیگا اینترنشال اروپا است .شبکه قوی دارد![]()
گروه نرم افزاری P30DAY
اگر اشتباه نکنم 2 نفر ایرانی هم در این دیتا سنتر کار میکنن
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
xlhost ya caro بگیر از هر جای دنیا خواستی بگیری من کمکت می کنم
دوستان و دوستی که این تاپیک ایجاد کرده است یه نتیجه گیری بکنیم بلاخره BurstNET خوبهیا بده
و چرا و به ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)