با این صحبت هایی که شد خیلی شیک و سنگین از شرکت دیگه سرویس اینترنت بگیرید قبلی هم درخاست جمع اوری بدید .
سلام به نظرمن برو اسیاتک یا های وب
که اسیاتک از همه بهتره ولی حجم های وب ارزونتره
در این شهر بارانی قدم میزنم به یاد روزگاران قدیم که چه خوش بودیم ....
به زودی می آید روزهای خوش
بهترین شاتل و های وب هست پشتیبان هاشون با شخصیت مخصوصا شاتل فوش هم بدی چیزی نمیگند
ببخشید دوستان من خیلی ادیتتون کردم بابت این تاپیک بالا اوردم سوالم این هست من امروز مجدد برای چندومبن بار نتم قطع شد پینگ گرفتم از 8 8 8 8 و 4 22 4 تایم اون داد زنگ زدمبه شرکت کارشناس پینگ میگیره میگه پینگتون 180 میزنه اون وقت من اینجا تایم اوت دارم دفعه قبل نتم قطع شد زنگ زدم گفتم که قطعه؟ میگن شما که وصلی الان؟ لازم به ذکر میباشم که از دیروز با سیم وصلم روز های قبل بی سیم وصل بودم و snr margin line atention در بهترین حالت هست تکون هم نمیخوره چه وقتی که وصلم و چه وقتی که قطع میشم اینا یعنی چی؟ ایا اون چیزی که نت همرو کنترول میکنه نرم دستگاه سرور حالا هرچی ممکنه خطا داشته باشه؟ ما از مخابرات حداکثر 2 کیلومتر بیشتر فاطله هم نداریم که بگیم حالا ب اثر طولانی بودن راه سیگنال خط تخریب میشه من موندم چرا قطعی دارم یک ماه پیش که هروز ساعت حدودا 2 تا 5 قطع میشد این حالت ها چه معنی میده؟
ویرایش توسط n4ser : November 7th, 2015 در ساعت 18:08
من پارس آنلاینم هیچ کدوم از این مشکلات رو ندارم
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
من الن 7 روزه ترافیکم تو پازس انلاین تموم شده دارم از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم تو این هفت روز کل مصرفم 3 گیگ یوده در صورتی که در پارس انلاین مصرفم طی هفت روز 10 گیگ استفاده میشه؟ این الان یعنی چی؟ قبلانم با ایرانسل ماهی 20 گیگ ترافیک میخریدم اخر ماه اضاف هم میامد اما الان در پارس انلاین اینجور که حساب کردمن ماهی 40 تا 50 گیگ باید هزینه کنم در نتیجه میخوام مودم سیکارتی بگیرم از نت ایرانسل استفاده کنم اینجوری خیلی بهتره
اینم اضافه9 کنم من دقیقا روزی که ویندوز 10 دانلود کردم 3 گیگ و 780 مگ بودرفتم تو پنل برام 9گیگ 860 مگ ثبت شده بود در برنامه dun meter هم3 گیگ و 780 مگ بود از این شرکت قراره شکایت کنم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)