Find all domains hosted on the same IP address
از اين سايت هم ميتونيد كمك بگيريد
Find all domains hosted on the same IP address
از اين سايت هم ميتونيد كمك بگيريد
نه یکی نیست. هر سرور باید آیپی اختصاصی داشته باشه تا توی اینترنت بشه بهش دسترسی داشت.مثلا یه سرور اختصاصی رو چندتا وی پی اس ازش درست کردن،حالا آی پی اون سرور اختصاصی با آی پی سرورهای مجازی که باهاش ساخته میشه یکی هستن؟!
اگر نه یه توضیح بدین ممنون میشم![]()
این رو از سایت هایی که دوستان ارسال کردن میتونید متوجه بشید. البته هیچ کدوم به هیچ عنوان دقیق نیست و در کل راه دقیقی هم وجود نداره.چطوری میشه تمامی سایت هایی که رو یه سرور مجازی هست رو با آی پی سرور مجازی پیدا کرد؟
این کار امکان پذیر نیستو همینطور تمامی سرورهای مجازی که یه سرور اختصاصی داره رو با آی پی یکی از سرورهای مجازی پیدا کرد ؟
تیکه اول امکان پذیر هست و تکه دوم تقریبا غیر ممکنمن می خوام با آی پی یک سایت که معلوم نیست که سرورش مجازی هست یا اختصاصی تمامی سایتهایی که رو یه سرور مجازی یا اختصاصی هست رو پیدا کنم آدرسش رو و اگر رو سرور مجازی بود و یه سرور اختصاصی اصلی داشت کل سرورهای مجازی اون سرور اختصاصی رو آی پیش رو پیدا کنم !
سلام
توسط bing که دوستمون گفت خوب جواب می ده من این مورد را نمی دونستم جالب بود.
ممنون جالب بود اون قضیه بینگ
آبنوس انفورماتیک {ارائه خدمات میزبانی وب ثبت دامنه سرور مجازی و اختصاصی}دارای 20 سال سابقه فعالیت - کانال تلگرام - ارتباط در تلگرام
دوستان ، کسی یه آی پی سرور نمیده که من یه کد رو تست کنم و لیست چیزایی که پیدا میشه رو بدم ببینه درست و کامل هست؟
اگه زودتر بدین ممنون میشم،خیلی ممنون![]()
66.197.185.82
این آی پی که واسه انجمن هست !!
شما مگه میدونی چه سایتایی رو سرور انجمن هست که من لیست رو بدم بگی درست یا نه ؟!
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 07:50 PM ----------
نتیجه گیری تا اینجا:
بینگ که زیاد جالب نیست و بیشتر پیج های سایت های با رنک بالای آی پی رو میاره
----
این هم
کامل نمیاره و بیشتر ساب دامین تحویل میده به آدمکد:http://www.dedicatedornot.com/
----
این یکی
باز خوبه واسه بعضی ها رو درست نمیاره ولی بعضی هارو هم ساب دامین هم دامین ها رو میارهکد:http://sameip.org/ip/
نسبت به بقیه بهترینه
-----
اما فعلا هیچ کدوم به پای اون کدی که میگم نمیرسه چون اینا بیشتر همه دامنه هایی رو پیدا کردن که هاست دارن و فعال هستن
ولی اونی که من میگم سرور دان باشه و حتی فقط دامین هایی که ست شده باشن هم پیدا میکنه فقط یکی پیدا شه یه آی پی بده که آمارشو داشته باشه من مطمئن میشم که همه رو پیدا میکنه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)