خوبی آقا؟
ببین این مورد که میگی هیچی نداره سطحی بینی هست.
من کسی نیستم بخوام درست و غلط رو بگم ولی به واسطه تجربه تو این چند سال این نکات رو میگم ایشالا که کمکت کنه.
یک موردی که توی همین متن اشاره کردی و از بزرگترین اشتباهاتت هست و همین یک مورد کوچک دردسر ساز خواهد شد اون بخشی بود که گفتی فیلم هایی هست که به درد نمیخوره. در واقع این یک اشتباه معمول بین تمام افرادی هست که کار رو تازه قصد شروع کردنش رو دارند.
هیچوقت چنین فکری نکن و بیش از یک دلیل هم برای این موضوع وجود داره که خوب نمیشه کامل اینجا توضیح داد ولی اگر نیازی به توضیح داری یاهو ، تلگرام ... من در خدمتت هستم هر کمکی بتونم می کنم.
مورد دوم اشاره به سایت هایی هست که توی محیط دیگه ای دارن فعالیت می کنن.
مقایسه کردن یک سایت دانلود فیلم با نتفلیکس و آمازون اصلا امکان پذیر نیست.
قوانین، شرایط، کاربرا در محیط هر دو کاملا متفاوت هست و هیچ شباهتی به همدیگه ندارند در نتیچه این مقایسه کاملا اشتباه هست. 100% البته ایده برداری از امکاناتی که از مشترکات این سیستم ها و محیط ها هست نکته بینی خوبی هست ولی نه مقایسه نحوه فعالیت.
از طرف دیگه مسئله قانون تو کشور ما و نحوه برخورد با محتوا در کشور ما هست.
من حداقل 2 سایت زیر 300 ایران در زمینه دانلود داشتم و چندین سایت دیگه در موضوعات مختلف که همگی نه تنها هزینه های خودشون رو در می آوردن بلکه درامد مناسبی هم داشتند. حالا اگه از من بپرسی چرا خیلی هاشون رو ول کردم فقط یک کلمه میگم و اون "*****ینگ" هست.
فکرش رو هم نمیتونی بکنی از لحاظ روحی چه فشاری به آدم میاره.
یکی از اصلی ترین دلایلی که ایده خودم رو در زمینه دانلود ارائه کردم همین مورد بود. راهی رو ایجاد کردم که بتونم با قانونی کار کردن همه نوع محتوی رو در اختیار کاربرا قرار بدم.
در کل این مسئله چیزی نیست که بشه با یک بحث کلی ازش رد شد.
طی این مدت اینقدر نکته های مختلفی دیدم که حتی اشاره بهشون چندین روز زمانبر هست
به هر حال تصمیم با خودت هست. شما میگی سنتی من میگم نه
باز هم اگر نیازی به کمک یا هر راهنمایی داشتی من در خدمتت هستم و ای دی یاهو زیر اطلاعات هست.
حتی اگر قصد کار کردن جدی در این زمینه رو داری خوشحال میشم اگر ایده بنده رو قابل میدونی با هم همکاری هم داشته باشیم
موفق باشی