صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 17 , از مجموع 17

موضوع: راهنمایی در راه اندازی سایت فیلم و سریال

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

پیش فرض پاسخ : راهنمایی در راه اندازی سایت فیلم و سریال

نقل قول نوشته اصلی توسط Da vinci نمایش پست ها
    سلام نوید جون
    خوبی ؟ فقط میگم Black.Murder و بعدش حرفم رو میزنم
    اتفاقا سایت های فیلم و سریال اصلا چیزی ندارند که نیاز باشه بکشمشون پایین . فقط دانلود میدن و دوبله و بعضی ها تریلر میذارن و در نهایت انکود x265 میدن بیرون که همه ی اینا یه کار معمول هست . حالا جنگ آرشیوی ممکنه یکم فرسایشی بشه که اونم با یه ریپ 1 یا 2 ماهه حل میشه . الان فقط یه چیز بالاتر از اینا بدم بیرون من میشم اولی ، که توی آستینم دارم یه چند تا ایده که کاملا اجرایی هست.ولی به زمان نیاز داره که این ایده ها رو بشه. چون الان رو بشه به خاطر کمبود کاربر ازش سواستفاده میشه و توسط یک سایت بزرگتر ***یده میشه.
    در کل هم هدف پایین کشیدن نیست و همکاری هست.netflix الان قویتره یا amazon ? معلومه که آمازون . چون با imdb در حال همکاری هست و امسال هم دیدی که سهامش چقدر رشد داشته.
    تجربه ی خودت رو هم میدونم و خوشحال شدم که ریپلای زدی عزیزم
    پول ترافیک از کاربرا در میاد و همینطور تبلیغات . هتزنر هم زمانی که ترافیک 20 ترابایتیش تموم بشه سیستم را ساسپند نمیکنه.سرعت دانلود رو کم میکنه تا ترافیک خریده بشه/
    سرورهای آفری هتزنر خوبه .6 ترابایت میدن . برای داشتن یه سایت برای شروع نیازی به 60 ترابایت نیست.الان سایت های رقیب فیلم هایی دارند که اصلا به درد نمیخوره . مثلا سریال هانا مونتانا رو اصلا کسی نگاه نمیکنه.نمیگم نباید باشه.ولی در استارت بودن این عنوان ها سوخت محسوب میشه
    خودت کلش بازی کردی و میدونی وقتی یه گولم رو میترکونی 2 تا میشه .پس نیازی نیست بزرگ بشی . تکثیر میشی . به 3 و 4 تا . اینطوری کوچیک دیده میشی ولی بزرگ هستی .
    قضیه نگرانی هم که همیشگی هست و شخصی که وارد این کار میشه باید عواقبش هم در نظر داشته باشه .
    خوبی آقا؟

ببین این مورد که میگی هیچی نداره سطحی بینی هست.
    من کسی نیستم بخوام درست و غلط رو بگم ولی به واسطه تجربه تو این چند سال این نکات رو میگم ایشالا که کمکت کنه.

یک موردی که توی همین متن اشاره کردی و از بزرگترین اشتباهاتت هست و همین یک مورد کوچک دردسر ساز خواهد شد اون بخشی بود که گفتی فیلم هایی هست که به درد نمیخوره. در واقع این یک اشتباه معمول بین تمام افرادی هست که کار رو تازه قصد شروع کردنش رو دارند.
    هیچوقت چنین فکری نکن و بیش از یک دلیل هم برای این موضوع وجود داره که خوب نمیشه کامل اینجا توضیح داد ولی اگر نیازی به توضیح داری یاهو ، تلگرام ... من در خدمتت هستم هر کمکی بتونم می کنم.
    مورد دوم اشاره به سایت هایی هست که توی محیط دیگه ای دارن فعالیت می کنن.
    مقایسه کردن یک سایت دانلود فیلم با نتفلیکس و آمازون اصلا امکان پذیر نیست.
    قوانین، شرایط، کاربرا در محیط هر دو کاملا متفاوت هست و هیچ شباهتی به همدیگه ندارند در نتیچه این مقایسه کاملا اشتباه هست. 100% البته ایده برداری از امکاناتی که از مشترکات این سیستم ها و محیط ها هست نکته بینی خوبی هست ولی نه مقایسه نحوه فعالیت.

از طرف دیگه مسئله قانون تو کشور ما و نحوه برخورد با محتوا در کشور ما هست.
    من حداقل 2 سایت زیر 300 ایران در زمینه دانلود داشتم و چندین سایت دیگه در موضوعات مختلف که همگی نه تنها هزینه های خودشون رو در می آوردن بلکه درامد مناسبی هم داشتند. حالا اگه از من بپرسی چرا خیلی هاشون رو ول کردم فقط یک کلمه میگم و اون "*****ینگ" هست.
    فکرش رو هم نمیتونی بکنی از لحاظ روحی چه فشاری به آدم میاره.
    یکی از اصلی ترین دلایلی که ایده خودم رو در زمینه دانلود ارائه کردم همین مورد بود. راهی رو ایجاد کردم که بتونم با قانونی کار کردن همه نوع محتوی رو در اختیار کاربرا قرار بدم.

در کل این مسئله چیزی نیست که بشه با یک بحث کلی ازش رد شد.
    طی این مدت اینقدر نکته های مختلفی دیدم که حتی اشاره بهشون چندین روز زمانبر هست

به هر حال تصمیم با خودت هست. شما میگی سنتی من میگم نه
    باز هم اگر نیازی به کمک یا هر راهنمایی داشتی من در خدمتت هستم و ای دی یاهو زیر اطلاعات هست.
    حتی اگر قصد کار کردن جدی در این زمینه رو داری خوشحال میشم اگر ایده بنده رو قابل میدونی با هم همکاری هم داشته باشیم
    موفق باشی

عضو جدید Da vinci آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط navid2zp نمایش پست ها
    خوبی آقا؟

ببین این مورد که میگی هیچی نداره سطحی بینی هست.
    من کسی نیستم بخوام درست و غلط رو بگم ولی به واسطه تجربه تو این چند سال این نکات رو میگم ایشالا که کمکت کنه.

یک موردی که توی همین متن اشاره کردی و از بزرگترین اشتباهاتت هست و همین یک مورد کوچک دردسر ساز خواهد شد اون بخشی بود که گفتی فیلم هایی هست که به درد نمیخوره. در واقع این یک اشتباه معمول بین تمام افرادی هست که کار رو تازه قصد شروع کردنش رو دارند.
    هیچوقت چنین فکری نکن و بیش از یک دلیل هم برای این موضوع وجود داره که خوب نمیشه کامل اینجا توضیح داد ولی اگر نیازی به توضیح داری یاهو ، تلگرام ... من در خدمتت هستم هر کمکی بتونم می کنم.
    مورد دوم اشاره به سایت هایی هست که توی محیط دیگه ای دارن فعالیت می کنن.
    مقایسه کردن یک سایت دانلود فیلم با نتفلیکس و آمازون اصلا امکان پذیر نیست.
    قوانین، شرایط، کاربرا در محیط هر دو کاملا متفاوت هست و هیچ شباهتی به همدیگه ندارند در نتیچه این مقایسه کاملا اشتباه هست. 100% البته ایده برداری از امکاناتی که از مشترکات این سیستم ها و محیط ها هست نکته بینی خوبی هست ولی نه مقایسه نحوه فعالیت.

از طرف دیگه مسئله قانون تو کشور ما و نحوه برخورد با محتوا در کشور ما هست.
    من حداقل 2 سایت زیر 300 ایران در زمینه دانلود داشتم و چندین سایت دیگه در موضوعات مختلف که همگی نه تنها هزینه های خودشون رو در می آوردن بلکه درامد مناسبی هم داشتند. حالا اگه از من بپرسی چرا خیلی هاشون رو ول کردم فقط یک کلمه میگم و اون "*****ینگ" هست.
    فکرش رو هم نمیتونی بکنی از لحاظ روحی چه فشاری به آدم میاره.
    یکی از اصلی ترین دلایلی که ایده خودم رو در زمینه دانلود ارائه کردم همین مورد بود. راهی رو ایجاد کردم که بتونم با قانونی کار کردن همه نوع محتوی رو در اختیار کاربرا قرار بدم.

در کل این مسئله چیزی نیست که بشه با یک بحث کلی ازش رد شد.
    طی این مدت اینقدر نکته های مختلفی دیدم که حتی اشاره بهشون چندین روز زمانبر هست

به هر حال تصمیم با خودت هست. شما میگی سنتی من میگم نه
    باز هم اگر نیازی به کمک یا هر راهنمایی داشتی من در خدمتت هستم و ای دی یاهو زیر اطلاعات هست.
    حتی اگر قصد کار کردن جدی در این زمینه رو داری خوشحال میشم اگر ایده بنده رو قابل میدونی با هم همکاری هم داشته باشیم
    موفق باشی
    خوب تجربه ای که داری روش نمیشه دیگه حرفی زد . اهل بلوف زدن هم که نیستی . وقتی میگی زیر 300 ایران باید به حرفت گوش کرد.به زودی باهات ارتباط برقرار میکنم دادا

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    524
    تشکر تشکر شده 
    1,363
    تشکر شده در
    624 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Da vinci نمایش پست ها
    خوب تجربه ای که داری روش نمیشه دیگه حرفی زد . اهل بلوف زدن هم که نیستی . وقتی میگی زیر 300 ایران باید به حرفت گوش کرد.به زودی باهات ارتباط برقرار میکنم دادا
    لطف داری شما
    در خدمتت هستم

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    299
    تشکر تشکر شده 
    115
    تشکر شده در
    60 پست

برای راه اندازی سایت فیلم در شروع کار حداقل به 12 ترابایت هارد احتیاج داری و اگه پیشنهاد من رو می خوای که خودم الان سایت دارم و باز خورد هم وردپرس و هم جوملا رو دیدم کاملا مطمئن می گم که هیچکدوم اصلا برای سایت فیلم به درد نمی خورن فقط و فقط برو سراغ دیتالایف البته با یه قالب طراحی شده درست
    در مورد بقیه مسائل اطلاعاتی ندارم

تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Jolge نمایش پست ها
    برای راه اندازی سایت فیلم در شروع کار حداقل به 12 ترابایت هارد احتیاج داری و اگه پیشنهاد من رو می خوای که خودم الان سایت دارم و باز خورد هم وردپرس و هم جوملا رو دیدم کاملا مطمئن می گم که هیچکدوم اصلا برای سایت فیلم به درد نمی خورن فقط و فقط برو سراغ دیتالایف البته با یه قالب طراحی شده درست
    در مورد بقیه مسائل اطلاعاتی ندارم
    دیتالایف ؟ ( قیاف جناب خان رو تصور کن )
    سی ام اس روسی که دیگه ترکیده داداش.اولا به زور باید rtl-direction رو بهش بفهمونم و بعدش مشکل علامت سوال شدن بعضی کلمات فارسی توی دیتابیس هست . این سی ام اس کلا ایران رو نمیشناسه چه برسه بهش سرویس هم بده

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    299
    تشکر تشکر شده 
    115
    تشکر شده در
    60 پست

datalife هنوز هم آپدیت می شه و جدیدا نسخه 10.6 هم اومده از همه نظر از وردپرس بهتره
    مشکل حروف فارسی رو هم با تغییر دادن enconding خود دیتالایف راحت می شه برطرف کرد دیگه الان هر کسی یه سایت با وردپرس راه می اندازه برای دانلود فیلم که فوق العاده برای یه کاربر گیج کننده هستش به عنوان مثال من سایت خودم رو برات اینجا می ذارم تا منظورم رو بتونم برسونم
    www.com2dl.com
    با دیتالایف خیلی راحت همه چیزی که نیاز هست تا به کاربر نمایش داده بشه تو اولین نگاه در دسترسش قرار می گیره
    من هدفم انتقال تجربه خودم بوده وگرنه شما چه با کمک دوستتون جناب خان و چه بدون کمکش هرچیزی که به صلاحتون فکر می کنید هستش باید انتخاب کنی

تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    6 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Jolge نمایش پست ها
    datalife هنوز هم آپدیت می شه و جدیدا نسخه 10.6 هم اومده از همه نظر از وردپرس بهتره
    مشکل حروف فارسی رو هم با تغییر دادن enconding خود دیتالایف راحت می شه برطرف کرد دیگه الان هر کسی یه سایت با وردپرس راه می اندازه برای دانلود فیلم که فوق العاده برای یه کاربر گیج کننده هستش به عنوان مثال من سایت خودم رو برات اینجا می ذارم تا منظورم رو بتونم برسونم
    www.com2dl.com
    با دیتالایف خیلی راحت همه چیزی که نیاز هست تا به کاربر نمایش داده بشه تو اولین نگاه در دسترسش قرار می گیره
    من هدفم انتقال تجربه خودم بوده وگرنه شما چه با کمک دوستتون جناب خان و چه بدون کمکش هرچیزی که به صلاحتون فکر می کنید هستش باید انتخاب کنی
    داداش وردپرس رو میشه تا حد ممکن ساده کرد . بعدش کار شما 180 درجه با کار من فرق میکنه.الان خودت نگاه کن کلا انگلیسی هستی.وقتی دارم در مورد دیتالایف صحبت میکنم یعنی باهاش کار کردم.زیر و بمش رو هم میدونم.عزیزم انکودینگ رو مود هاش جواب میده ؟ جواب نمیده فدات شم .کار کردم که میدونم.سایتت خیلی خوبه و منو یاد rlsbb میندازه . یعنی سیستم وی ای پی و ... اگر آی دی یاهوت رو واسم پیام خصوصی کنی ممنون میشم.چند تا سوال ازت داشتم .

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)