جناب vPsPersia.COM به غیر اینها فکر نکنم دیگه دیتا سنتری باشه که بخواد با ایرانی ها کار کنه .من گفتم که از NetDirekt و OVH و Hetzner نباشند
طرف انگلیس نرو که حساب سرت کلا می زارن !
میشه معایب این دیتا سنتر ها رو بگید ؟
ممنون
جناب vPsPersia.COM به غیر اینها فکر نکنم دیگه دیتا سنتری باشه که بخواد با ایرانی ها کار کنه .من گفتم که از NetDirekt و OVH و Hetzner نباشند
طرف انگلیس نرو که حساب سرت کلا می زارن !
میشه معایب این دیتا سنتر ها رو بگید ؟
ممنون
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
1 - NetDirekt دارم
2- Hetzner هم برادر Netdirekt هست و اینکه Core I7 ضعیفه ، شاید 975 خوب باشه . اما اون Flexi Pack و .... سایر امکاناتش می زنه بالا قیمت رو
3- حضرت OVH هم که 24 ساعته SPAM و جریمه و ..
انگلیس رو حال نمی کنم ، گران ولی کیفیت بالا و بد تر از OVH
[CENTER]فروش ویژه سرور های مجازی با منابع اختصاصی
هدیه ما به شما یک عدد لایسنس دایرکت ادمین و LiteSpeed
سلام
سی پی یو زئون سری 56 جدید هست و خیلی هم گرون هست.
16 gb رم اون هم ddr3 خیلی گرون هست+ 2 تا هارد 1.5 ترابایت. پورت 1000 و 64 آی پی
این سرور رو بعید میدونم در جایی از جهان زیر 300 یا 350 دلار بدن مگر اینکه از قطعات نامرغوب استفاده کنند یا ضرر بدن ...
البته نت دایرکت در حدود بودجه شما ارایه میده ولی مشکل آپتایم بالای 99.9 یا داشتن مشکل زیاد با abuse رو داره.
به هر حال حداقل شما باید مدل سی پی یو رو عوض کنید.
شرمنده آقای یار محمدی عزیز !
اشتباه از من بود . میگم امکان داره Live با شما تلفن یا CHAT کنم ؟ یک سری سوال در مودر Hetzner دارم که زیاد هست و نمیشه توی تاپیک گفت
3235015 0866 در خدمتم.
Core I7 975 رو با 16 گیگ رم چند میدید ؟
من می خواهم ESXi نصب کنم و با 20 یا 30 تا IP اضافی
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
لاین هم 1گیگ
اینو میخوایی ماهی 400تکد:HP Server 1 x HP DL160 G6 Processor 2 x HP Intel Xeon Quad Core E5504 2.00GHz 4 x HP 4 GB DDR-3 1333 MHz, Registered > Max 128 Gb 2 x HP 1 TB SATA 3.5" 7.2Krpm > Max 8Tb 1 x Onboard RAID 1 x HP Interne Slim DVD-ROM drive First uplink 1 x 1 Gbit Full-Duplex uplink i.p.v. 100 Mbit Full-Duplex uplink seccend uplink 1 x 1 Gbit Full-Duplex uplink IP adress 1 x 64 IP adressenاروپا
=============
از هتزنر هم خواستی در خدمتیم محسن جان
ویرایش توسط iNicz.Com : September 27th, 2010 در ساعت 04:31
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
it's too expensive
HP و DELL کلا گران هستند ( البته برای ما فقیر ها )
SuperMicro بهتره !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)