-
September 24th, 2010, 21:10
پاسخ : تغییر دامنه dns سرور ها

نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
والا خوش به حال شما که چیزی میگوید و بن و حذف نمیشه اما متاسفانه اینجا در این تالار مدیر میتونه هر چی که فکرشو بکنی پاک بکنه مدیران زود رنج و احساساتی و به دلیل سو استفاده مدیران از قدرت من همیشه این تالار تحریم کردم چه برسه حرف غیر شرع و یا قوانین زده شود فقط گفتم که این مورد که آقا دنبالش هستن باید توضیح داده شود در تالار - چون نیم سرور حساس است و آموزش کلی نداره تخصصی است مثلا
DNS CPANEL
DNS LXADMIN
مشکلاتش فرق داره
ایشون حذف کردن این پست رو چرا؟ دلیلش بالا گفتم
این رو بعد خوب خوندید توسط مدیر حذف خواهد شد اما لطفا به عمق فاجعه فکر کنید بعد تصمیم بگرید پست هر کسی رو پاک کنید
DeltaGostar
این ارسال توسط Sajad حذف شده است.
دلیلاسپم
مدیران به هیچ عنوان احساسی برخورد نمیکنن بلکه خیلی جدی طبق قوانین برخورد میکنن. اینجا بخش اموزشی هست، پست شما آموزشی بوده که حذف شده؟ چون فقط یه حرف بی ربط به تاپیک بوده حذف شده. اگر در کنار حرفتون آموزش هم وجود داشت حذف نمیشد.
در ضمن فکر میکنید انجمن رو برای این ساخته اند که کسی بیاد بگه من مشکل دارم و کس دیگه بره براش حل بکنه ؟
در ضمن سعی نشده با حذف پست، حرف شما رو محو کنیم بلکه توی یک پست آموزشی دیگه اینکلود شده و جواب شما داده شده. حذف پست به این دلیل هست که کاربران از اینکه بعضی ها با ارسال پست اسپم خودشان را بالا میکشند جلوگیری بشه.
الان هم بهتون بر نخوره که تاپیک بسته میشه ! چون مشکل تاپیک حل شده و من سعی ندارم با بستن تاپیک از انتقاد بیشتر شما جلوگیری کنم ! اگر ناراحت هستید تو بخش مربوط به خودش حرفهاتون رو بزنید.
در ضمن من با کاربر عادی این انجمن هیچ فرقی ندارم و هیچ اصراری بر مدیر بودن ندارم. میتونید نظرسنجی بذارید برای اینکه من مدیر بمونم یا نه !
موفق باشید.
---------- Post added at 08:10 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
اضافه کنم اگه حرف شما بخاطر پست shervin114 هست باید گفت مدیران روبات نیستن که ثانیه به ثانیه همه پست ها رو رسیدگی کنن ! مسلما پست ایشون هم توسط اولین مدیری که دیده میشد حذف میشد.
-
-
September 24th, 2010 21:10
# ADS