اونطور که من تو نت گشتم و تاپیک هایی در همین رابهط رو میخوندم نتیجم این شد که آی پی بورد از لحظا امنیت اول
مای بی بی راحت در تغییرات . پی اچ پی هم کاربرپسند بودن در سطح پایین . وی بی هم نسخه 5 به بالا میشه گفت همه امکاناتی که بقیه انجمن ساز ها دارن رو
داره اما چون این نسخه قالب و هک هاش کمه تو ایران زیاد استفاده نمیشه به خاطر همین دردسرش زیاده
اما اون چیزی که بعد اینهمه گشتن پیدا کردم انجمن ساز زنفورو بود. این انجمن ساز رو مدیران سابق وی بی زدن که از اون گروه جدا شده بودن و به خاطر همین تمام فواید وی بی رو تو زنفورو گذاشتن و اون رو پیشرفته تر کردن و معایب اون رو به طور کلی برداشتن.نکته ای که در این انجمن ساز قابل توجه هست اینکه نیازی به فارسی کردن قالب و افزونه های اون نیست چون طوری طراحی شده که بعد نصب قالب و افزونه اون رو ترجمه میکنه و به خاطر همین شما هر قالبی رو میتونین بدون نیاز به ویرایش از اون استفاده کنید
باز هم قابلیت هایی این انجمن ساز داره که اگه بخوام تو این تاپیک بنویسم فک کنم اسکرول موس خراب بشه
نمونه از این انجمن ساز :
forum.persiantools.com
www.parsgrand.com
انجمن پشتیبانیش هم xenfa.ir هست اما نمیدونم چرا یک ماهی هست که خطا دیتابیس میده به خاطر همین سایت دوم یعنی parsforo.ir رو میتونین برای تست این انجمن ازش استفاده کنین