اگه میخوای از یه دیتاسنتر خارجی خریداری کنی ovh روتر انگلیس بخر پینگش بین 100 تا 250 هست بسته به اینترنت.
انگلیس ردیشتاین هم خوبه.
اگه میخوای ارزون با یه کیفیت خوب بخری سو یو استار بخر.
اگه میخوای از یه دیتاسنتر خارجی خریداری کنی ovh روتر انگلیس بخر پینگش بین 100 تا 250 هست بسته به اینترنت.
انگلیس ردیشتاین هم خوبه.
اگه میخوای ارزون با یه کیفیت خوب بخری سو یو استار بخر.
هاست اشتراکی , ای دی یاهو : salarkhairkhah , تلفن تماس : 09207001891
نماد اعتماد دو ستاره وزارت صنعت, معدن و تجارت , هاست پر بازدید + 1ماه تخفیف 90 درصدی.
درود
مورد مصرفی خیلی مهم هست برای انتخاب دیتا سنتر
دیتا سنتر افرانت بسیار با کیفیت هست و برای کار های که نیاز به ترافیک بالا ندارید بسیار با صرفه خواهد بود.
اما اگر میخواین ترافیک ارزانتر داشته باشید دیتا سنتر رسپینا بهتون پیشنهاد میشه استفاده کنید
کاکوهاست -کیفیت هدف ماست 07132319174/با 11 سال سابقه در زمینه هاستینگ
فروش سرور مجازی از کشورهای هلند،انگلستان،لهستان،سوئد ،امارات ،ایران
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
سلام
من دیشب کلی جستجو داشتم دراین باره آخرش به این نتیجه رسیدم که رو سرور ایران بودن یا امنیت نداره و سرور بیشتر اوقات دان هستش یا هزینه زیاد داره
ولی در کل پارس آنلاین و افرانت
مخصوصا افرانت رضایت خوبی داشتند تو تاپیک هایی که من دیدم
سلام .
مهندس کجا جستوجو کردین تو ساله های 87 88 ؟
بعد یک سال روی زیر ساخت بودن 1 دقیقه دانی نداشتیم دوستانی که روی زیر ساخت بودن میدونن !!!
تبیان سرور داشتین ؟ دانی اونجا در سال صفر بوده صفر .
- - - Updated - - -
سلام .
اگر فقط سایت هست و باند تون 1 به 10 هست و مشکلی با هزینه نداریبن تیبیان پیشنهاد میشه .
بعد تبیان زیر ساخت برای میزبانی فوق العاده هست .
- - - Updated - - -
حاجی حداقل عنوان تاپیک رو بخون ...
- - - Updated - - -
رسبینا دیتاسنتر نیست .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
سرور خارجی انگلستان
مهندس من عرض کردم یا ناپایدارن شبکه ها یا هزینه زیادسلام .
مهندس کجا جستوجو کردین تو ساله های 87 88 ؟
بعد یک سال روی زیر ساخت بودن 1 دقیقه دانی نداشتیم دوستانی که روی زیر ساخت بودن میدونن !!!
تبیان سرور داشتین ؟ دانی اونجا در سال صفر بوده صفر .
الآن هزینه روی همین تبیان برای ماهیانه 15 ترابایت با یک سرور (8 خروجی)4 هسته ای 32 رم و هارد ssd چقدره؟
که من از رداستیشن برای سه ماه هر ماه 250 تومن هزینه میکنم
با سلام و درود بر شما
از نظر اپ تایم و کیفیت شبکه و همچنین پهنای باند ، توصیه میکنم از آسیاتک سرور بگیرید ، قبلش مشاوره کنید با بخش فنی دیتاسنتر آسیاتک
با شماره 1544 داخلی 7 در تماس باشید.
موفق و سربلند باشید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)