خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
همین الان سرور میکروتیک سفارش دادم و منتظر تحویل هستم ، برخورد کاملا مودبانه بود . نتیجه کیفیت رو هم همینجا اعلام میکنم
خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923
من یه سرور ایمیل از ایشون گرفتم که چند بار به مشکل برخورد و ایشون کل چند بار را دوباره راه اندازی کردند و تحویل دادند
Capture2.JPG
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...746&highlight=
- - - Updated - - -
این از ادبشون نگاه کنید
Capture2.JPG
من وی پی اس گرفته بودم از یکی از بچه های اینجا.
هیچی روش نصب نکرده بودم هنوز!اصلا وقت نکرده بودم باش کار کنم اینقدر سرم شلوغ بود!
بعد دیدم تیکت داده چند روز پیش که ابیوز شدی قطعش کرده بود.
بعد گفتم خب این اصلا قطع هست نمیشه واردش دببینم علتش چیه!
که گفت اینبار رو چون دفه اولت هست بازت میکنیم!
منم بهم برخورد؛دیگه من رفتم شات دانش کردم باش کار نکردم!
تمدیدش نکردم.
اصلا نمیدونم جریان این ابیوز چیه!
ویرایش توسط cherokee : December 20th, 2015 در ساعت 13:01
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت
نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی
دانشجوی نرم افزار - دانشجوی مملکت
نیاز به راهنمایی در خصوص تهیه مستر کارت یا ویزا کارت جهت انجام خرید های اینترنتی دارم. لطفا پیام خصوصی بهم بدین. مرسی
منم یه بار از این شرکت وی پی اس گرفتم کارم هم ساخت **** پراکسی برا باز کردن سایتی مثل nvidia بود و اخرین برنامه ای هم که نصب کرده بودم مال یه هفته پیش بود اصلا همین جوری بی دلیل سرور خاموش شد بعد هم که بهشون گفتم اونا گفتن باید 5000 تومن بدی که باز سیستم عامل نصب کنیم خوشم نیومد دیگه تمدید نکردم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)