-
October 5th, 2015, 16:19
مدیر ارشد
پاسخ : رفع تحریم شدیم؟

نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
سلام
رامین جان منبع این خبر کجا هستش؟ چون اگر سوئیفت عملیاتی بشه قیمت ارز خیلی کاهش میکنه. تا جایی که من اطلاع دارم لایسنس سوئیفت و نرم افزارهای مربوطه هنوز به ایران داده نشده است.
در مورد پی پال هم خیر. برداشت عام مردم از توافق این هست که بعله الان بهشت میشود. ولی اینطور نیست. تحریم ها به این سادگی ها برداشته نخواهد شد. مخصوصا مبادلات مالی ایران با دنیا. در مورد برجام من به شخصه از طرفدارانش هستم ولی انتقادهایی هم بهش وارد هست!
موفق باشید
سلام
مصطفی جان
مدتی قبل رئیس کل بانک مرکزی این خبر را به صورت رسمی اعلام کرد که فکر می کنم در قسمت اطلاع رسانی بان مرکزی نیز در آرشیو موجود باشه در اسرع وقت سرچ می کنم و در تاپیک قرار می دهم. از طرفی بانکهای اعلام شده در شعب منتخب و معمولا در پایتخت در حال ارائه خدمات هستند ( برای مشتریان خاص در حال حاضر)
از طرفی در تمام خبرگزاری های پایه یک ایران نیز این خبر وجود دارد:
http://www.tabnak.ir/fa/news/536684/...4-%D8%B4%D8%AF
ولی بنده در زمان مناسب منابع رسمی تر در خصوص سوئیفیت قرار خواهم داد
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
October 5th, 2015 16:19
# ADS
-
October 5th, 2015, 16:55
عضو انجمن
درود ، تست شد و آی پی ایران مسدود هست !
شما چطوری نام ایران رو مشاهده کردید :o
موفق باشید :/
-
-
October 6th, 2015, 00:44
عضو دائم
شاید آی پی ها مسدود است ولی نام ایران افزوده شده. از نظر بازگردانی زیرساخت ها. البته چشم آب نمیخوره برای پی پل !
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
October 6th, 2015, 05:26

نوشته اصلی توسط
kool
شاید آی پی ها مسدود است ولی نام ایران افزوده شده. از نظر بازگردانی زیرساخت ها. البته چشم آب نمیخوره برای پی پل !
شما کجا نگاه کردید که ایپی ایران اضافه شده!؟
یک اسرکین شات بدید
چون اضافه نشده!
-
-
October 6th, 2015, 13:23
پلی استور گوگل قبلا رو pc با آ پی ایران باز نمیشد ولی الان باز میشه
-
-
October 6th, 2015, 16:01
برای بنده ارور آی پی نمیده ، ارور SSL میده جدیدا
SSL connection error
ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR
-
-
October 6th, 2015, 16:29
یک بار اگه متن توافق رو بخونید متوجه میشید که هیچ چیزی از این توافق به نفع مردم عادی نیست و هیچ تحریمی قرار نیست برداشته بشه پیپل به خاطر محمود تحریم نشد که حالا تحریمش برداشته بشه
-
-
October 6th, 2015, 16:33
عضو انجمن
فعلا که ای پی ایران باز نمیشه
-
-
October 6th, 2015, 19:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
dayapay.com
شما کجا نگاه کردید که ایپی ایران اضافه شده!؟
یک اسرکین شات بدید
چون اضافه نشده!
عزیز بنده خودم وقت نشده تست کنم. در متن دقیق نوشتم منظورم رو. نوشتم که شاید نام ایران رو اضافه کردن ولی آی پی ها و خود سرویس هنوز مسدود هست.
اگه رسیدم تست میکنم و همینجا درج میکنم. البته میدونم کار چند دقیقه هست ولی در حال حاضر بدلیل برخی لینک ها و نرم افزار های در حال اجرا بر روی سیستم نمیتونم تغییر آی پی بدم و تست کنم.
و البته رفع تحریم پی پل رو فکر نمیکنم تجربه کنیم
-
-
October 6th, 2015, 19:36
عضو انجمن
من دیشب اخبار رو که گوش میگردم راه افتادن اقتصاد کشور و همچنین رفع تحریم ها بیشتر از یک یا دو سال زمان نیاز داره. متاسفانه فکر نمیکنم که تحریم ها برداشته بشه.
-