نظر سنجی وقتی قرار داده میشه نیازی به اسپم کردن نیست فقط نظرتون را روی گزینه مورد نظر کلیک نمایید به نظرم اینطور بهتر میتونه باشه ....
پی لاین
جهان پی
یو پال
درگاه پرداخت
زرین پال
پارس پال
شتاب ها
سیبا پال
باز پرداخت
راشا
نظر سنجی وقتی قرار داده میشه نیازی به اسپم کردن نیست فقط نظرتون را روی گزینه مورد نظر کلیک نمایید به نظرم اینطور بهتر میتونه باشه ....
ملت از همه بهتره واسطه خوب نیست
قطعا پی لاین
من 2 مورد دیگر رو هم امتحان کردم . پی لاین یه چیز دیگست .
سیباپال عالی هست
ما تقریبا با همشون کردیم ، کم دردسر ترینشون زرین پال هست ، ولی بعضی موقع ها دستمونو بد میذاره تو حنا !
در کل مستقیم بگیرید خودتونو راحت کنید
سلام
من از درگاه های پی لاین، زرین پال و جهان پی استفاده کردم بین این سه تا پی لاین رو بهترین می دونم چون هم پنل کاربری زیبا و کاربر پسند تری داره هم بهت فروشگاه رایگان شارژ سیم کارت رو دامنه یا زیر دامنه اختصاصی خودت میده هم پرداختی های خوب و منظمی داره هم پلاگین اکثر سیستم ها حتی سیستم های غیر معروف رو داره هم اطلاع رسانی دقیق و سریع ایمیلی و sms داره (اون دو تای دیگه مثل جهان پی اطلاع رسانی داشتن اما انقدر کند بود که مثلاً یه اتفاقی میفتاد اما چند ساعت بعدش خبر میداد) و امکانات دیگه...
البته این تجربه من برای تقریباً دو سال پیشه و الان دیگه از جهان پی و زرین پال خبری ندارم چون حسابمو همون دو سال پیش درخواست حذف دادم الان فقط با پی لاین کار میکنم و بس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)