-
September 20th, 2010, 13:36
عضو انجمن
خطا در هنگام ورود پسورد در نرم افزار اپلود فایل
سلام سوال من درمورد نرم افزار اپلود فایل در هاسته مثل SmartFTP ClientوCuteFTP 8 Professional
سوال من از شما این است که در این نرم افزار ها برای ساخت کانکت جدید ادرس هاست را می خواد که ما می توانیم که لینک ورود به هاست و یا ادرس ftp را بدهیم ولی قسمت بعد یوزر و پس را می خواد که من نمی دانم یوزر وپسورد ftp را می خواد یا هاست؟در ضمن من وقتی می زنم خطا میده نمی دونم مشکل از چیست؟ ممنون می شم اگر مرا راهنمایی کنید
-
-
September 20th, 2010 13:36
# ADS
-
September 21st, 2010, 07:06
عضو انجمن
پاسخ : راهی نیست تا پیغام چند ایمیل به یک ایمیل منتقل شود?
البته فکر کنم سوال الان به عنوان پست خیلی مرتبط نباشه
در بعضی از پنلها مثل سی.پنل نام کاربری هاست و اف.تی.پی یکیه اما برخی دیگه مثل پلسک فرق میکنه و دوتا جداگونه تعریف میشه البته اینجا هم میتونید یکی تعریف کنید
اما اطلاعات بیشتر بدید تا راهنمایی کنیم
-
تعداد تشکر ها از mdf092 به دلیل پست مفید
-
September 21st, 2010, 10:36
عضو انجمن
پاسخ : راهی نیست تا پیغام چند ایمیل به یک ایمیل منتقل شود?
معمولا اكثر سرويسهای ايميل اين قابليت رو داره، منم خودم تمام ايميلهای خودم رو به يك ايميل خاص فوروارد كردم و از طريق همون هم با هر آدرس ايميلی كه بخوام ايميل ميفرستم. و تنظيمات هم بسته به سرويس دهنده ممكنه متفاوت باشه.
-
تعداد تشکر ها از webdata به دلیل پست مفید
-
September 22nd, 2010, 02:11
عضو جدید
پاسخ : خطا در هنگام ورود پسورد در نرم افزار اپلود فایل

نوشته اصلی توسط
asdesz
سلام سوال من درمورد نرم افزار اپلود فایل در هاسته مثل SmartFTP ClientوCuteFTP 8 Professional
سوال من از شما این است که در این نرم افزار ها برای ساخت کانکت جدید ادرس هاست را می خواد که ما می توانیم که لینک ورود به هاست و یا ادرس ftp را بدهیم ولی قسمت بعد یوزر و پس را می خواد که من نمی دانم یوزر وپسورد ftp را می خواد یا هاست؟در ضمن من وقتی می زنم خطا میده نمی دونم مشکل از چیست؟ ممنون می شم اگر مرا راهنمایی کنید
یوزر پس رو خطامیگیره یا بعد که میخوای یه چیزی رو رو هاستت کپی کنی؟
-
تعداد تشکر ها از radium به دلیل پست مفید