من الان که پی امتون را دوباره خوندم فکر می کنم مشکل DNS Zone دارید و سایت ها در بعضی اوقات لود نمی شود. اگر با سیستم و وی پی انی که سایت را نمی بیند پینگ دارید 100% مشکل از این می باشد.
من الان که پی امتون را دوباره خوندم فکر می کنم مشکل DNS Zone دارید و سایت ها در بعضی اوقات لود نمی شود. اگر با سیستم و وی پی انی که سایت را نمی بیند پینگ دارید 100% مشکل از این می باشد.
سلام . ممنون از شما. می تونید راجع به این مشکل DNS zone کمی بیشتر توضیح بدید .
ببینید من 3 تا سایت روی این vps فعلی دارم. از موقعی که این مشکل پیش اومده، یکی از سایت ها رو هیچ کس نمی تونه ببینه (از هیچ کجا) یعنی اصلاً بالا نمیاد.
سایت دوم رو خودم با "وی-پی-ان" و بدون "وی-پی-ان" نمی تونم ببینم اما بعضی از دوستان از سایر نقاط کشور تست کردن میگن میاد. (بدون نیاز به "وی-پی-ان")
سایت سوم هم خودم با "وی-پی-ان" می بینم اما بدون "وی-پی-ان" اصلاً نمی بینم اما از بعضی دوستان که پرسیدم گفتن باز میشه از کامپیوتر اونها.
حالا این موضوع واقعاً عجیب به نظرم میرسه. حدس میزنم که مورد حمله هکرها قرار گرفته اما نمی دونم چجوری میشه درستش کرد.![]()
به نظر من هم مشکل DNS داشته باشین چون اگه دی ان اس مشکل داشته باشه این حالتی که شما میگین یک سری وب سایت باز میشه و یک سری دیگه باز نمیشه پیش میاد. توجه کننین که تو پانل ثبت کننده دامینتون از A Record برای انتقال به Ip سرور استفاده کردین یا دو تا NameServer رجیستر کردین با آیپی های VPS مورد نظر؟
اگه حالت اول هستش که همه رکوردها رو دیلت کنین و به جاش دو تا نیم سرور رجیستر کنین و بعد از اون NameServer های هر دامنه رو روی این دو تا NS جدید ست کنین مثلاً : ns1.server1.com , ns2.server2.com
بعد از این کار رکوردهای مربوط به نیم سرور در قسمت مدیریت DNS در Kloxo وارد کنین و 24 ساعت تا propagate یا اتصال nameserver ها و وب سایتها به سرورتون صبر کنین و بعد تست کنین.
حالت دوم هم اگه مشکل از Ip Blocking هست توی Kloxo یه قسمت هست که ip های ٌاWhiteLis رو می تونین بهش ادد کنین که هیچ وقت بلوک نشن(ip خودتون) و همچنین تو قسمت Blacklist می تونین آیپی های بلوک شده رو حذف کنین و تنظیمات مربوط به تعداد دفعات خطا برای بلوک شدن Ip رو تنظیم کنید.
موفق باشید.
راستش من شخصاً این اطلاعاتو با تجربه به دست آوردم و از مرجعی استفاده نکردم که این چیزارو به طور کامل شرح داده باشه. چون اصلاً حوصله اینکه بخوام کتابی در این مورد بخونم رو ندارم ولی شما باز اگه تو اینترنت یک سرچی کنین حتما می تونین یه چیزایی پیدا کنین ولی خوب فکر نمی کنم هر چقدرم که جامع باشه اون مرجع همه مشکلات و موارد این چنینی رو پوشش بده. به نظر من بهترین و کاملترین مرجع همین اینترنت هست و زمانی که با مشکل مواجه می شین بهتره راه حلشو تو گوگل سرچ کنین البته اگر زبان انگلیسی مشکلی ندارین![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)