-
September 18th, 2010, 01:27
-
-
September 18th, 2010 01:27
# ADS
-
September 18th, 2010, 08:44
پاسخ : رو چه حسابی این قدر هزینه بالای سرور رو میدین؟
من که گفتم 540 تومن سرور گرفتم چون برام کیفیت مهم بود مثلا الان خیلی هاستینگ ها میگن اقا پهنا میدیم نامحدود در حالی که سرور اختصاصی خودشون با 100 تا یوزر 5ترابایت پهنا داره بعد میان ساسپند میکنن ولی من اینکارو نکردم فکر یک ماه دو ماه هم نیستم پولی که گذاشتم کنار بیشتر از این حرف ها هست دنبال در امد هم نیستم شما کار خوب کن ملت کم کم خودشون میفتن پشتت حالا یه عده رو تو این مملکت رو میبینین که میرن به فلان کس رای میدن بعد یه سال پشیمون میشن بازار هاستینگ هم همینه یه عده میرن از 20 جا هاست میگیرن تازه تو خرید 21 امی هم بازم رعایت نمیکنن! شما کیفیت رو ارائه بده چی کار داری کی تو بازاره کی نیست بزرگ ترین هاستینگ های ایران رو ببین هیچ کدومشون نمیان اینجا دعوا راه بندازن که اقا تقصیر یه عده است که ریسیلر میدن و این حرف ها کیفیت میدن کاربر هم دارن حالا (خیلی ببخشید)شما برا 2 تا کاربر هی بزنین سر و کله ی هم دیگه که اقا بازار رو شما خراب کردی
---------- Post added at 08:44 AM ---------- Previous post was at 08:43 AM ----------
در ضمن شما کار کن پولت رو هوا در میاد ولی کار کن نه این که صبح تا شب تبلیغ کنی!کار قبل از تبلیغه
-