کارش درسته.
*عضو شدم از لحاظ امکانات عالی هست*کد نویسی تیبل لس و کاملا برپایه div که باعث شده سایت سرعت بالایی داشته باشه ولی یه مشکلی که بارها در این سایت باهاش برخورد کردم این هست که css بعد از لود کامل صفحه انجام میشه و بهم ریختگی صفحه رو جمع میکنه.
در کل عالی هست.
بسیار عالی مبارک باشه
سایت هم خیلی شیک شده![]()
QomesHost.com|VPS|Reseller Hosting|Hosting|Domain Reseller|Domain
Support: Live Support|Ticket
info @ qomeshost.com
::WEB21.ir|Web Design
سلام
محمد جان و skrsoft عزيز تبريك ميگم
ديگه ثبت كردن دومين آي آر هم ساده شده ... فقط با چند كليك در پرشين رجيستر دومين خودتون رو ثبت كنيد ! (تبليغات :دي)
پ.ن : من در مرحله تست به عنوان موش آزمايشگاهي زودتر از بقيه اين سيستم رو تست كرده بودم! :D
یکی بیاد توضیح بده ما که آخرش نفهمیدیم این نیک کلاً چه تصمیمی گرفت
الان مثل قبل ما شناسه مالی رو مثلاً پرشین رجیستر هرچی که زده اونو میزاریم و بعد به پرشین رجیستر میگیم تایید می کنه ؟
یکی کاملاً ریز به ریز توضیح بده ببینیم چی به چی شد
چه فرقی کرده ؟ خوب همون مثل سابق هست دیگه درسته ؟
فقط قبلاً دامنه رو خودمون ثبت می کردیم الان برای ثبت دامنه باید بدیم شما تو پنل ما ثبت کنید و مستقیم اگه بخواهیم ثبت کنیم باید هزینه 14400 تومان برای یکسال طبق تعرفه نیک بدیم درسته ؟
اما شارژ کنیم هندل خودمون رو می تونیم مستقیم ثبت کنیم ؟
الان من حسابم رو شارژ کنم مثلاً 20 یونیت چطوری می تونم دومین برای یکی ثبت کنم ؟ تمدید نه ها چون تمدید شناسه رو تغییر میده میاد پنل من من پرداخت می کنم برای ثبت دومین می خوام
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
میگه شما دسترسی لازم رو ندارید اول باید در پنل خودم دامین را ثبت کنم و شناسه رو عین قبل تغییر بدم بعد درخواست بدم ؟
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
شناسه nic.ir انتخاب شده توسط شما اشتباه مي باشد يا دسترسي لازم را اعمال نكرده ايد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)