-
September 3rd, 2015, 22:49
مدیر ارشد
پاسخ : چند ساعت می تواند روشن بماند

نوشته اصلی توسط
pouria.mzt
مودمم که tenda d303 هستش و بسیار مناسب و میدونم برای مودم مشکلی پیش نمیاد یه برنامه دارم بنظر شما مناسبه؟
خب برنامه اینه کاری با مودم ندارم اون با 24 در 7 روشن باشه
ولی سیستم هر 48 ساعت یک بار به اندازه نیم ساعت یا ۱ ساعت خاموش بشه چطوره
- - - updated - - -
/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ابتدا خدمت شما گرامی عرض کنم : اینجا یک انجمن تخصصی است و به شدت با ارسال اسپم و آپدیت بی دلیل تاپیک برخورد می شود !!!
ارسال چنین پستهایی و نیز پستهایی مانند "بالا باش" "up " و مشابه برای انجمنهای تفریحی و سرگرمی کاربرد دارد
لطفا چنین رفتارهایی را در این انجمن تکرار نفرمائید و قبل از فعالیت نیز قوانین را مطالعه فرمائید!
در خصوص سوال شما: همانطور که خدمت شما در پستهای قبلی گفته شد اعلام زمان منطقی نیست و کسی نمی تواند این کار را انجام دهد. تنها اگر نیاز دارید به صورت متناوب از سیستم استفاده کنید از سخت افزار مناسب و با کیفیت بهره برداری فرمائید
-
-
September 3rd, 2015 22:49
# ADS
-
September 3rd, 2015, 22:53
عضو جدید
چشم تکرار نمیشه ولی پس خوبه اون برنامه ریزی؟
-
-
September 3rd, 2015, 23:05
عضو انجمن
دوست عزیز چیزی که شما میگید اصلا قابل پیشبینی یا بد بودن خوب بودن نیست . سیستم اگر قطعات سخت افزاری خوب باشد 24ساعت هر روزم روشن باشد ممکن هست 1سال بسوزه ممکن هست 5سال 7سال کار کند ربطی ندارد کی خاموش کنید کی خواموش به صورت معمولی میگم شما وقتی کارتون با کامپیوتر تمام شد خوب خاموش کنید عمر بیشتر و مصرف بهینه برق میشود چه لزومی دارد الکی روشن بماند . بنده که یک پاور حرفه ای Green EU 480W دارم میدونم این پاور 10 سال عمر میکنه با این حساب من روزی 15ساعت روشن هست سیستم و 9 ساعت خاموش هست هر زمان کارتون تمام شد خواموش کنید
-
-
September 3rd, 2015, 23:09
عضو جدید
بهتر مودم رو در مواقعی که نیاز ندارید خاموش کنید البته به نوع مودم هم بستگی داره...
-
-
September 3rd, 2015, 23:11
عضو جدید
گفتن که روش یه سرویسی اجرا شده خب اگر در روز 22 ساعت روشن باشه چی؟
- - - Updated - - -
اوکی مشکل مودم حل شد
الان کلا مشکل سیستمه البته بگم از نظر خنگی واقعا خنکه و فن های قویی بکار برده شده
همون دیگه حدود ۲۱ ساعت در روز ایندفه کمش کردم حله؟
-
-
September 3rd, 2015, 23:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
pouria.mzt
مودمم که tenda d303 هستش و بسیار مناسب و میدونم برای مودم مشکلی پیش نمیاد یه برنامه دارم بنظر شما مناسبه؟
خب برنامه اینه کاری با مودم ندارم اون با 24 در 7 روشن باشه
ولی سیستم هر 48 ساعت یک بار به اندازه نیم ساعت یا ۱ ساعت خاموش بشه چطوره
- - - Updated - - -
/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز دوستان گفتن چی به چیه
شما یخچالتون رو هر از گاهی خاموش میکنید مثلا 2 روزی نیم ساعت؟
چراغ راهنما هر از گاهی خاموش میشن؟
در کل یک سیستم وقتی خودش لازم به خاموش شدن باشه خاموش میشه و یا کارایش میاد پائین همینکه خنک باشه کافیه یک ری استارت جزئی هم کفایت میکنه
پس برو هر چی تو ذهنت هست رو پیاده کن
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
-
-
September 3rd, 2015, 23:22
عضو جدید
ایول یعنی
خنک در حد یخچال+روزی یه ری استارت=کار کرد بدون مشکل درسته؟
-
-
September 3rd, 2015, 23:31
عضو انجمن
الان مودم بنده 3 ساله به جز موقع قطی برق خاموش نشده یه اخم نگفته.
سیستمم هم یه مین گیگا دارم با یه پاور که5 ساله داره کار میکنه. فقدم از ساعت 7 الی 10 نهایتا 12 خاموش شده. تاحالا هم مشکلی بوجود نیومده.
-