صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 22

موضوع: تخفیف بیش از حد و تاثیر سو در تجارت - قابل توجه همکاران

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

پیش فرض پاسخ : تخفیف بیش از حد و تاثیر سو در تجارت - قابل توجه همکاران

نقل قول نوشته اصلی توسط Zimaserver نمایش پست ها
    خوب بود
    هر چی پول بدی ماست میخوری دیگه
    تا بوده آش بوده حالا با این قیمتها شده ماست نمیدونم!!!
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

2. # ADS

عضو جدید Zimaserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    69
    تشکر شده در
    62 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    تا بوده آش بوده حالا با این قیمتها شده ماست نمیدونم!!!
    دوست عزیز تیکه بود
    کل هاستینگ ایران روی اورسل هست ( ماست هم زیادیشه )
    ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    383
    تشکر تشکر شده 
    845
    تشکر شده در
    696 پست

هرچند وقت یکبار تاپیک از این دست زده میشه.
    1000تا تاپیک اینطوری هم بزنید همین بوده و خواهد بود.
    این فروم اینطوری که همه دنبال افر زیر 10ت وگرنه بیرون اینطور نیست زیاد...
    تاوقتی سرور اختصاصی 100ت هست = افر 7ت هم هست
    CloudHa
    7079 2842 021
    93 600 73 0913

عضو انجمن hegza آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,391
    تشکر تشکر شده 
    1,140
    تشکر شده در
    739 پست

در مورد بحث تاپیک هم عرض کنم
    اکثر مشتریان شرکتهای حرفه ای شاید ندونن این فروم وجود داره! و وقتی کسی میاد تو این فروم و تاپیک میزنه که بسیار هم دیده شده با این عنواین
    1.این میخوام برای فلان قیمت هم کم میدم
    2.کانفیگ میخوام با کیفیت فلان میخوام روش این باشه و اون قیمت هم 20 تومن(ما نفهمیدیم اگر کانفیگ میخوای چرا وبسرویس رو خودت میگی یه باره نصبش کن بره دنبال کیفیتی؟؟!!)
    3.فروش هاست ماه اول رایگان و ماه بعد همه چی نا محدود 5 هزار تومان(کاربری که فهم درستی از نا محدود نداره و باور میکنه این مشتری شما نمیشه
    4.طرف اومده تاپیک زده قیمت میخواد اولی قیمت میده دومی 3 صوت یک کد تخفیف میزنه تو ادمینش میگه من میدم 75% نفر قبلی تا میره میشه رایگان و تست یک ماهه کی اینطورش کرده یک عده فروشنده که نه برای خودشون ارزش قائل هستند نه برای مشتری و نه برای اعتبار نام سرویس دهنده خدمالت میزبانی در کل نت ایران و باز عده ای مشتری که در روز 18 ساعت میزاره برای سایتش ولی حاضر نیست ماهی 10 تومن اضافتر بزاره برای کیفیت هاستینگش!!!
    بهر حال در بازار سنتی هم همین بساطها هست یکی مغازه میزنه ساده یکی مغازه شیک و با دکوراسیون مشتری پسند و یکی میره بازار روز مثل شنبه بازار هر کدوم مشتری های خودشون رو دارند با اینکه سورس اجناسشون یکجا هستش مثلا عطر ریمارک. ریمارکه همش از یکجا میداد یکی میده 40 تومن یکی میده 90 یکجا همینو میدن 250 با اینکه قیمت واقعی اصل این جنس بالای 500-600 هست و نشون میده زیر این قیمت همه یک کیفیت دارند
    در دنیای هاستینگ بحث متفاوت هست مثل عروسی گرفتنه میگی عروسیت کجا بود میگه تالار حالا واقعا کلمه تالار یک کلمه خاصه؟ یا تالار داریم تا تالار؟
    یکی شام میره بیرون 10-20 تا فلافلی سر راهشه ولی ازش رد میشه میره فست فودی "کریشنا خپل" همون فلافل رو میخره 5 برابر قیمتش ببینید تو نت همه این چیزها هست و بوده و خواهد بود
    مثلا من بخوام 50 تومن بدم ماشین میرم یک ماشین صفر در حد این قیمت میخرم یکی میره ماشین مارک و کارکرده با این پول میخره یکی هم میره شاسی بلند چینی میخره همشون ماشین خریدن ولی کیفیت یک چیز نیست و خودرو سازان و تاجران میدونن باید برای همه اقشار جنس بیارند هاستم همینه شما خدا بشو بعضی ها میگن هاست هاسته بعضی دیگه میگن من با کسی کار میکنم که معتبر باشه یکی میگه با کسی کار میکنم که سابقه درخشان داشته باشه یکی میگه ماهی 20 تومن میخوام هزینه کنم بعد میره دنبال سرور یکی دیگه نه میگرده دنبال سروری که نیازش رو به شکل مطلوب حل کنه و بعد قیمت رو وارد انتخاب میکنه گروهی هم کلا فکر میکنن باید از سایت .... بخرند چون فلان سایتم روشه و همینطور برو آخر.... پس دنبال راه حل نباشید
    یک چیز هم بگم من باب سطح فکری شرکتها من شرکتی میشناسم برای استارت کار هاستینگ ماهها هزینه کرد و نیرو استخدام کرد از چند سرویس دهنده تامین اینترنت دفتر کرد با دیتاسنترها کار کرد چند ماه بدون فروش فط برای شناخت لازم و یک کاستومر نگرفت تا بهش اثبات بشه میتونه خدمات بده و شروع کرد به تبلیغات و الان جز بزرگهای نت ایرانه یکی هم هست که 51 تومن حاضر نیست بده یک خط تلفن ثابت و یا اینکه حاضر نیست یکی رو بیاره کمک دستش و ساعتها میره تفریح ولی در عین حال افرادی هم هستند از تفریح و .. میزنن تا دانششون رو ببرن بالاتر تا بتونن کیفیت خوبی ارائه بدن
    اگر بخوای درموردش بحث بشه مثنوی هزار منه پس نه این شرکتها حذف میشند نه مشتری های دون فکر میرند هاست گرون میخرند و نه مشتری های با سطح فکری بالا دنبال قیمت پائین هستند.
    پس بزارید این چرخه بچرخه !!!!!
    ویرایش توسط hegza : August 31st, 2015 در ساعت 23:37
    پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.

عضو انجمن morgoet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    23
    تشکر تشکر شده 
    181
    تشکر شده در
    152 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hegza نمایش پست ها
    در مورد بحث تاپیک هم عرض کنم
    اکثر مشتریان شرکتهای حرفه ای شاید ندونن این فروم وجود داره! و وقتی کسی میاد تو این فروم و تاپیک میزنه که بسیار هم دیده شده با این عنواین
    1.این میخوام برای فلان قیمت هم کم میدم
    2.کانفیگ میخوام با کیفیت فلان میخوام روش این باشه و اون قیمت هم 20 تومن(ما نفهمیدیم اگر کانفیگ میخوای چرا وبسرویس رو خودت میگی یه باره نصبش کن بره دنبال کیفیتی؟؟!!)
    3.فروش هاست ماه اول رایگان و ماه بعد همه چی نا محدود 5 هزار تومان(کاربری که فهم درستی از نا محدود نداره و باور میکنه این مشتری شما نمیشه
    4.طرف اومده تاپیک زده قیمت میخواد اولی قیمت میده دومی 3 صوت یک کد تخفیف میزنه تو ادمینش میگه من میدم 75% نفر قبلی تا میره میشه رایگان و تست یک ماهه کی اینطورش کرده یک عده فروشنده که نه برای خودشون ارزش قائل هستند نه برای مشتری و نه برای اعتبار نام سرویس دهنده خدمالت میزبانی در کل نت ایران و باز عده ای مشتری که در روز 18 ساعت میزاره برای سایتش ولی حاضر نیست ماهی 10 تومن اضافتر بزاره برای کیفیت هاستینگش!!!
    بهر حال در بازار سنتی هم همین بساطها هست یکی مغازه میزنه ساده یکی مغازه شیک و با دکوراسیون مشتری پسند و یکی میره بازار روز مثل شنبه بازار هر کدوم مشتری های خودشون رو دارند با اینکه سورس اجناسشون یکجا هستش مثلا عطر ریمارک. ریمارکه همش از یکجا میداد یکی میده 40 تومن یکی میده 90 یکجا همینو میدن 250 با اینکه قیمت واقعی اصل این جنس بالای 500-600 هست و نشون میده زیر این قیمت همه یک کیفیت دارند
    در دنیای هاستینگ بحث متفاوت هست مثل عروسی گرفتنه میگی عروسیت کجا بود میگه تالار حالا واقعا کلمه تالار یک کلمه خاصه؟ یا تالار داریم تا تالار؟
    یکی شام میره بیرون 10-20 تا فلافلی سر راهشه ولی ازش رد میشه میره فست فودی "کریشنا خپل" همون فلافل رو میخره 5 برابر قیمتش ببینید تو نت همه این چیزها هست و بوده و خواهد بود
    مثلا من بخوام 50 تومن بدم ماشین میرم یک ماشین صفر در حد این قیمت میخرم یکی میره ماشین مارک و کارکرده با این پول میخره یکی هم میره شاسی بلند چینی میخره همشون ماشین خریدن ولی کیفیت یک چیز نیست و خودرو سازان و تاجران میدونن باید برای همه اقشار جنس بیارند هاستم همینه شما خدا بشو بعضی ها میگن هاست هاسته بعضی دیگه میگن من با کسی کار میکنم که معتبر باشه یکی میگه با کسی کار میکنم که سابقه درخشان داشته باشه یکی میگه ماهی 20 تومن میخوام هزینه کنم بعد میره دنبال سرور یکی دیگه نه میگرده دنبال سروری که نیازش رو به شکل مطلوب حل کنه و بعد قیمت رو وارد انتخاب میکنه گروهی هم کلا فکر میکنن باید از سایت .... بخرند چون فلان سایتم روشه و همینطور برو آخر.... پس دنبال راه حل نباشید
    یک چیز هم بگم من باب سطح فکری شرکتها من شرکتی میشناسم برای استارت کار هاستینگ ماهها هزینه کرد و نیرو استخدام کرد از چند سرویس دهنده تامین اینترنت دفتر کرد با دیتاسنترها کار کرد چند ماه بدون فروش فط برای شناخت لازم و یک کاستومر نگرفت تا بهش اثبات بشه میتونه خدمات بده و شروع کرد به تبلیغات و الان جز بزرگهای نت ایرانه یکی هم هست که 51 تومن حاضر نیست بده یک خط تلفن ثابت و یا اینکه حاضر نیست یکی رو بیاره کمک دستش و ساعتها میره تفریح ولی در عین حال افرادی هم هستند از تفریح و .. میزنن تا دانششون رو ببرن بالاتر تا بتونن کیفیت خوبی ارائه بدن
    اگر بخوای درموردش بحث بشه مثنوی هزار منه پس نه این شرکتها حذف میشند نه مشتری های دون فکر میرند هاست گرون میخرند و نه مشتری های با سطح فکری بالا دنبال قیمت پائین هستند.
    پس بزارید این چرخه بچرخه !!!!!
    با تشکر از نظر شما
    ایکس وی پی اس
    021-77485724
    Telegram : @xvps_ir

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

بنظر بنده همينطوره ...........

بنظر من دوستان بايد ارائه نمايندگي رو جمع كنن يا با قيمت بالايي عرضه بشه كه هر كي با 10 تومن نياد يه نمايندگي بگيره بياد هاست بفروشه 1000 تومن ( نمونه هم هست )

اگر كسي واقعا بخواد وارد اين عرصه بشه از نظر من بايد يه پشتوانه داشته باشه و يه سرور تهيه كنه كه همينم هزينه داره در نتيجه نميتونه سرويس بده 1000 تومن .....

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    108
    تشکر تشکر شده 
    114
    تشکر شده در
    94 پست

یه سئوال ایا تو این فروم هستند کسانی که هاستینگ بین المللی داشته باشند ؟
    کاربراشون خارجی باشه

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

شايد باشن دوستاني ولي ما در حال اقدام هستيم براي ورژن انگليسي سايت ..

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    108
    تشکر تشکر شده 
    114
    تشکر شده در
    94 پست

من موندم اینجا چطور سرویس میفروشن سالی 6 دلار - 1 گیگ هاست سیپنل
    http://www.hostblast.net/web-hosting/

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    6
    تشکر شده در
    4 پست

سلام

واقعا موضوع مهمی را گفتید

واقعا یک سری از قیم ها و تخفیف ها را نمیشه تحمل کرد . کیفیت کار خیلی از شرکت ها میره زیر سوال

دوستان لطفا درک بفرمایید

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)