مرکز فناوری اطلاعات سورنا دیتا
سامانه پیامکی
دارای نماد اعتماد از وزرات صنعت،معدن و تجارت
پشتیبانی بصورت 24 ساعته، تیکت،09369202789-35453684-077
آخزین باری که سرچ این مطلب رو زدم یک سال پیش بووود که شماره هاشون مال سال 89-90 بود هنوزم خودم دنبالشم ابدیت جدید مخابرات نداده
الان بهترین تبلیغ sms ارسال از طریق BTS هست که زیر 50000 تا قبول نمی کنه و عالیه خوبم ج می ده
بهترین راه ارسال از طریق BTS هست برای sms
برای تلگرام هم یه برنامه شماره ساز گذاشتم تو انجمن از اون استفاده کنید
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
دوستان عزیز منظور من از بانک شماره منظورم اسمو فامیلو نمیدونم کد ملی نیست لیست شماره موبایل به صورت تکستی که فقط بدونم اینها شماره واقعی هستند واسه تبلیغات همین در این حد
نه اسم طرف نا اطلاعات طرف منظورمه فقط لیست شماره های فعال ایرانسل و همراه اول همین فقط شماره ها واسه تبلیغات همین
تلگرام : farshidghanbari@
وب سایت : larsa.ir
مرکز فناوری اطلاعات سورنا دیتا
سامانه پیامکی
دارای نماد اعتماد از وزرات صنعت،معدن و تجارت
پشتیبانی بصورت 24 ساعته، تیکت،09369202789-35453684-077
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
با سلام
حاجي اينها همه سره كاريه يارو زنگ زده به دروغ ميگه من از بيمه مركزي تماس مي گيرم تمامه مشخصات منو چند تا ماشين به نامه من هستو آدرس محله كارو منزل با تمامه شماره تلفنها داره بعد مي گيد اطلاعات درز كرده اينها همش الكيه شما كافيه دنباله اينجور چيزا تو بازار سياه باشيد همين شركتهايه ارءه پيامكهاي تبليغاتي شماره هر كيو خواستي ميده با تفكيكه جنسيتي تازه پيشرفته ش هم هست منطقه اي هم آماره چه اپراتوري اونجا مشترك بيشتر داره حالا به نظره شما اين كار چطور امكان داره ؟؟؟!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)