به نظره من ملت
به نظره من ملت
(: Enjoy loyalty
اگه میتونید ملت بگیرید
زرین پال و پی لاین هم خوبن
سرور اختصاصی|سرورمجازی|هاست لینوکس حرفه ای (ایران و خارج)| پشتیبانی 24 ساعته تلگرام : @h_myahya تلفن تماس :021.5568.68.61
,سفارش سرویس نماد اعتماد الکترونیکی دوستاره
دوستان پی لاین استفاده کردم ولی سعی میکنم بانک ملت در آینده اضافه کنم .
ممنون از دوستان
123
درود
پی لاین درگاه ملت داره بزرگوار میتونید استفاده کنید
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
درود
دوست عزیز اگه به طور واسط میخواهید در حال حاضر که در پی لاین حساب کاربری دارید درگاه خودتون رو بزارید روی بانک ملت
اگه میخواهید درگاه اختصاصی بگیرید باید مسقتیم به بانک مراجعه کنید(حتما شرایطش رو بخونید و بعدا برید)*داشتن نماداعتماد ضرروری میباشد*
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
مستقیم سامان - پاسارگاد - پارسیان
واسطه jahanpay - payline - zarin pal - parspal - bazpardakht - sibapal - pardakhtnet - sharjiran - shetabha - pardakhtha
با تشکر
..: تنها انتخاب شما ، Your Only Choice :..Tel : (071) 3234 04 78 / wWw.CodeBox.Ir / Telegram : @codebox_irآدرس دفتر : شیراز - خیابان اردیبهشت شرقی - برج IT - طبقه 10
با سلام
به نظر من سیبا پال بهترین گزینه هست اما حیف امکانات کمی داره اگر امکانات رو بیشتر میکرد عالی که هست عالیتر میشد.
درگاه اختصاصی میخواهید بگیرید باید نماد و غیره داشته باشید. ولی میتونید از سیباپال استفاده کنید بعد با درخواست درگاه اختصاصی به صورت رایگان درگاه اختصاصی ملت تحویلتون میدن بدون هیچگونه اسم از سیباپال.
موفق باشید
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
سیبـاپال ! کاملترین درگاه پرداخت اینترنتی کشور به همراه امکانات جدید !
| درگاه پرداخت کاملا اختصاصی با حداقل کارمزد. |
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)