باسلام
سرور اختصاصی رم 32 گیگ 8 هسته ای و 6 ترابایت هارد اینترپرایز از هتزنر المان موجود هست
قیمت ماهانه 145 هزار تومان برای خرید و مشاوره از تیکت در تماس باشید.
http://hub.mizbanservers.com
کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin همراه با 8 سال تجربه پذیرفته می شود .
Telegram: @ramezanniay_mehrshad
سلام
این سرور موجود هست
تحویل 5 دقیقه بعد از خرید
ex40 هتزنر
قیمت 180 هزار تومان
Ram : 32 GB DDR3 RAM
CPU : Intel® Core™ i7-4770 Quad-Core Haswell
Hard Disk : 2 x 2 TB SATA 6 Gb/s 7200 rpm HDD Software- RAID 1 Enterprise- Klasse
Bandwidth : 30 TB | IP : 1 | Port : 1 Gbit/s with 200 Mbit/s guaranteed
Country : Germany | Datacenter : Hetzner | OS : Custom
سرورهای اختصاصی با هارد بیشتر از ماتک موجود هست برای فردا با قیمت پایین تر
مشخصات همکاران بخش فروش
حسینی 09374329173
شیروانی 09365307804
به همکاران فروش در یاهو پیغام بدهید
یا از طریق تیکت یا چت انلاین در تماس باشید
Id Yahoo:
sahosseini2005
برای دریافت از قیمت دقیق هر کدام در سایت تیکت ارسال کنید
با تشکر
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت: 38085 "پشتیبانی سایت"
برای مشاوره تخصصی با ما در تماس باشید:حسینی 09372186266 / 22912645-021
company_hosting جان,با 3 آیپی دیگه چقدر در میاد.
mizban97 کیفیت و آپتایم و پشتیبانی و ..... تضمینی خود شماست؟من شمارو میشناسم.به 3 آیپی جداگانه چقدر؟میتونید پیغام خصوصی کنید.
sms.bartarhost جان,واسم مشخصات به همراه تعداد آیپی و همچنین قیمت رو ارسال کن.
sanista.com بله.کاملا درسته و حرف شما تایید میشه.
--------------
سرور با امکانات بهتر و رم بالا و .... خریداری شد.( البته هیچ چیز تضمین شده نیست و احتمال داره که خوب باشه یا نباشه - سرور نو هستش )
حالا برای سرور دیگم,از دوستانی که قیمت دادند,استفاده میکنیم.ببینیم قیمت چطوریه و کیفیت چطور هستش.
البته دوست من بهتره بجای آکبند بفرمائید سری های جدید چون آکبند که شانسی هستش نمونش هم اینهمه کور ای سون های 4770 کنسلی چرا نمیارند تو مارکت؟
- - - Updated - - -
هتزنر قلق خودشو داره کسیکه برنامه داشته باشه میتونه بجای دادن ست آپ یک سرور بگیره از مارکت و یک ماه قیدش رو بزنه و بلائی سر سرور بیاره که تو همین یک ماه هاردهاش رو نو نوار کنه خرجشم مقداری حوصله و 38 یورو هزینه و اندکی دانش برای بای کد کردن هارد دی:
- - - Updated - - -
از کجا متوجه شدین نو هست؟!سرور با امکانات بهتر و رم بالا و .... خریداری شد.( البته هیچ چیز تضمین شده نیست و احتمال داره که خوب باشه یا نباشه - سرور نو هستش )
حالا برای سرور دیگم,از دوستانی که قیمت دادند,استفاده میکنیم.ببینیم قیمت چطوریه و کیفیت چطور هستش.
پروردگارا مرا فهم ده:: تا متوقع نباشم. دنیا و مردمانش باید مطابق میل من رفتار کنند.
سلام و درود.
از کجاش رو دیگه فاکتور ازش گرفتم و روش گارانتی داشتحتی رفتم یک سر دیتا سنتر و دیدم اون قسمتی که میخوان بدن.
سرور انشالله تهیه شد خدمتون میرسیم و بهتون نشون میدیم و از سایت مرجع هم نشون خواهیم داد و ................ اطلاعات کامل به دستتون خواهد رسید.البته بجز فروشنده و ....
چون تا زمانی که تایید نشه,نمیشه در رابطش نظر داد.
لطفا یکم صبر داشته باشید تا ببینیم میاد بالا یا نه.
-------
یک بنده خدایی یورو رو 4300 حساب میکرد.حالا خودش در کل دیتاسنتر و اینا کلا دستشه و نمایندگی داره و .....بعد میگه از این دلال ها و کسانی که پاپیپال میفروشن استفاده میکنید.اینش تو کتم نمیره.
حالا ببینیم چی میشه این سرور جدید.حالا واسه سرور دیگه هم با دوستان مکاتبه کردم و اگر قیمت مناسب باشه و ببینیم سرورشون خوبه,خریداری میشه.چون اون هم فوری باید دنبالش باشم.
ویرایش توسط IrIsT : August 16th, 2015 در ساعت 23:20
درود.
novin-web جان,من رم 32 میخواستم نه 16 گیگ.
اما ممنون از پست شما.
سرور مجازی | سرور اختصاصی
تلفن: (66015891)021 ~ تلگرام:09213601063
سرور مجازی, سرور اختصاصی, هاست|نوین هاست
باسلام
سرور زیر موجود هست:
با سه تا IP اضافه ماهیانه 54 یوروکد:CPU: Intel Core i7-3770 (8M Cache 3.4 GHz - 8 Core With HT) Ram: 32 GB DDR3 HDD: 2 x 3 TB SATA class Enterprise Port: 1 GBit BW: 30 TB
هر یورو 3750 تومان
http://support.avalinhost.com/
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)