درود بنده هوآوی رو پیشنهاد میکنم
(1) موبایل
(1) تبلت
(2) سامسونگ
(2) سونی
(2) سایر
درود بنده هوآوی رو پیشنهاد میکنم
هواوی در شرایط فعلی پیشنهاد میشود
از نظر خرابی از بیش تر به کمتر
1- htc
2- سونی
3-هواوی
3- سامسونگ
4- اپل هستش
سلام
به عنوان کسی که همیشه سعی کردم بدون تعصب به هر ممحصولی نگاه کنم
توصیه میکنم سونی.
اگه نمایندگی بلک ویو تو محلتون هست حتما یان گوشی ها رو انتخاب کنید
من کرون گرفتم 610 هززار
دوربین عقب 14 - دوربین جلو 8
6 هسته cpu 2.2
رم دو
اندروید 4.4.2
رنک توی بنچ مارک سی و سه هزار و خورده ای
و مهمتر از همه دفتر مرکزیش توی ایتالیاس پشتش نوشته Made In Italia
اپدیت هفتگی و رام هاشم موجوده توی سایت
در قدم اول مشخص کنید موبایل یا فبلت یا تبلت یا لپ تاپ
به نظر من تبلت ها مناسب نیستند (مگر تبلت های سرفیس مایکروسافت که با پولش میشه لپ تاپ خرید که بهتر هم هست...!)ف
لپ تاپ هم بحث جداگانه داره که فعلا بیخیال میشیم...
پس موبایل بخرید. اگه موبایل 3 تا 5 اینچی میخواید که خوبه و اگه 5 تا 7 اینچ میخواید برید سراغ فبلت. به نظر من خیلی بزرگ نباشه بهتره. چون حمل کردنش یکم سخته و دردسرهای خودش رو داره (مزیت هایی هم مثل بازی کردن و دیدن فیلم هم داره که با وجود صفحه بزرگتر بهتر هستند)
در قدم دوم مشخص کنید که سیستم عامل چی باشه. اندروید یا ویندوز فون یا مک
اندروید توسط شرکت گوگل پشتیبانی میشه که شرکت بزرگی هست. اما سیستم عامل جالبی نیست و امنیت خوبی نداره. از نظر شخصی من خوب نیست...
ویندوز فون توسط شرکت مایکروسافت پشتیبانی میشه که خیلی سریع و روان هست... نرم افزار هاش هم فعلا از سایر رقیب ها کمتره و مطمئن باشید به زودی خیلی پیشرفت میکنه (بخاطر ویندوز قدرتمند 10)
مک هم توسط شرکت اپل پشتیبانی میشه که خیلی حرفه ای و گران قیمت هست. از قیمتش که بگذریم, در ایران کاربرد زیادی نداره و بیش از 90% مردم ما بخاطر سیب گاز زده میخرن که بگن ما هم پولدار هستیم...
در کل من پیشنهاد میکنم یه چیزی بخرید که دارای مشخصات زیر باشه:
حدود 5 اینچ باشه
نگهداری شارژ اون خوب باشه (باتری لیتیوم پلیمر داشته باشه)
کیفیت اون حداقل 1920 × 1080 باشه
رم حداقل 2
پردازنده 4 هسته ای
حافظه حداقل 32 گیگ (در صورتی که حداقل 16 گیگ بود, قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه داشته باشه)
دارای باند 3g و 4g باشه
من پیشنهاد میکنم ویندوز فون باشه. چون ویندوز 10 خیلی قوی هست و چیزایی در مورد آینده اون پیشبینی شده که واقعا میتونم بگم عالیه!
حتی شرکت اپل بخشی به سایتش اضافه کرده که کاربر ها بتونن روی لپ تاپ های اپل ویندوز 10 رو نصب کنن که این ثابت میکنه خیلی قوی ظاهر شده...
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)