بلـه مشکل اینه که ما غرق یه برندی مثل اپل که میشیم دیگه هیچ برندی رو قبول نداریم...
خنــده دار ترم وقتی میشه که این برند داره از تمامی کاربراش جاسوسی میکنه و بدون هیچ مشکلی به کار خودش ادامه میده و کاربرا هم با لذت استفــاده میکنن بی خبر از این که تمامی اطلاعات شخصیشون تو بانک اطلاعات سازمانای جاسوسی داره خاک میخوره...جدا از اینکه به محض فعالسازی قفل صفحه ی این گوشی ها که با اثر انگشت باز میشه حتی اطلاعات ظاهری شخص هم فرستاده میشه تا اطلاعات تکمیل بشه(یه چیزی تو مایه های ثبت احوال
)
اصلا این موارد رو بذاریم کنار...تو عصری که همه چیز تبادل اطلاعات شده گوشی بدون بلوتوث مفهومی نداره...2500 پول گوشی بدی تازه 60-70 تومنم واسه بلوتوث!!!!!
حالا دلیل رقیب جدی بودن و یا حتی برتری گوشی p8 هواوی نسبت به آیفون 6 اپل:
ارزش خرید گوشی هواوی:8.7 ////////////اپل:6.3
فناوری گوشی هوآوی:8.8////////////////اپل:6.7
امکانات هواوی:8.9///////////////////////اپل:7.2
طراحی هواوی:9.2///////////////////////اپل:7.2
...
امیدوارم تعصباتو بذاریم کنار....
تبلت نخرید ! اگرم هم قصد خرید دارید برند اپل خوب هست اما خب تبلت پیشنهاد نمیشه چون به نظر بنده نمیتونه جای گوشی رو بگیره !
گوشی تهیه کنید با رنج 1 میلیون 500 برید سمت p8 هوآوی ، عالی هست و اگر هم پول بیشتر میتونید بذارید g4 الجی
در هر صورت بهتون گوشی پیشنهاد میکنم
نماد دائم اعتماد الکترونیکی +نماد دائم ساماندهی + بیش از یک دهه سابقه کاری + ارائه SSL رایگان
هاست هی - هاست لینوکس، سرور مجازی، مدیریت و کانفیگ سرور
با سلام
گوشی بهتر هست
و اینکه توجه کنید برندی رو خریداری کنید که زیاد افت قیمت نداشته باشه مثل iphone
ارائه سرور مجازی و اختصاصی ایران و خارج | ارائه هاست | ارائه خدمات ارزی | ارائه سرور گیم آنلاین | طراحی وب ==> زوتین
یکی از گوشی های سری z سونی رو بگیرید .. عشق کنید :دی
یا می تونید قبلت بخرید...
نصف گوشی نصف تبلت
بازم حرف خنده دار تری گفتیدشما میگید اپل جاسوسی میکنه درست ؟
خوب تا الانش خوب پیش رفتی. حالا بهم بگو گوگل چرا جمیل میخواد ؟
سامسونگ هم جاسوس ژاپنی هست چون سنسور اثر انگشت داره هم.
گوگل که نگو مادر جاسوس هاست چون سازنده اندروید هست و تمام اطلاعاتمون دست اون میفته با اون جیمیل.
فیسبوک هم جاسوسه . آخیرا مایکروسافت هم جاسوس شده با ارئه ویندوز 10 . مخابرات خودمون هم جاسوسی میکنه. کروم و موزیلا هم جاسوسا کش ذخیره میکنه.
همه این ها جاسوس هستند . همراه اول و ایرانسل و رایتل هم جاسوس هستند چون اگر کلمه ممنوعه ذکر بشه شروع به ضبط کردن مکالمه میکنه و میده اطلاعات یک جور جاسوسی هست دیگه.
در مورد بلوتوث شما یک طرفه محاکمه میکنید این گوشی هارو . اپلی ها به آندرویدی ها هم میگن گوشیتون بلوتوث نداره. ولی اپلی به اپلی میشه. آندروید هم همچنین. ولی کمتر کسی استفاده کنه دیگه وای فای اومده.
هیچ برندی نمیتونی با برند دیگه مقایسه کنی چه برسه دیگه به سیستم عاملی با سیستم عامل دیگه. از قدیم گفتن تا اپل نگیری دستت نمیدونی اپل چیه.
بعد جالبش شما میاید اپل رو با هوآوی که از اپل کپی برابر اصل میگیره مقایسه میکنید![]()
من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم . موفق باشید
پ.ن : بنده htc دارم جهت اطلاع
- - - Updated - - -
بنده با ایشون مواقم اگر نظرتون سونی باشه.
توی مدل سونی z3 خیلی خوبه و شیکه . البته بدون قاب محافظ . ضد آب و دوربین عالی داره و مسلما تمامی بازی هارو میتونید انجام بدید باهاش
"به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"
اول اینکه تا شما آیفون رو توی دستت نگیری متوجه نمیشی که جز آیفون گوشی دیگه ای خوب نیست و واقعا دیگه نمی تونی با مزخرف هایی مثل سامسونگ و یا سونی کار کنی حتی پرچمدارهاش
اما موضوع بعدی جاسوسی
دوست عزیز دوران جنگ موشک و هواپیما و تانک تموم شد
دوران جنگ دکمه هست
دکمه هر کی پر قدرت تر باشه می تونه بهتر بجنگه
160 % که آمریکا یا هر کشور تولید کننده ای از طریق گوشی جاسوسی میکنه و حتی خود ایران هم حتما همین کار رو خواهد کرد
من با اینکه آمریکا بدونه چی می پوشم چی می خورم کجا میرم به چه علاقه دارم به کجا میرسم مشکلی ندارم جالب اینجاست که ios انحصار اپل هست و متن باز نیست
اما اینکه اندروید رو هر تولید کننده ای می تونه استفاده کنه و ... به نظر شما خوشاینده ؟
بزرگ بشید و بزرگ فکر کنید
دوران اینکه بگیم ازمون جاسوسی می کنند تموم شده
جمعیت مسخره و بی فکر و به ذهن ایرانی که به دخترشون میگن عکست رو نزار تلگرام . دختره یوزر میسازه عکس النار شاکر دوست میزاره
باید فرهنگ مسخره سنتی عوض شه که عوض نخواهد شد هیچوقت
دین هم می تونه راه سعادت باشه هم می تونه راه بیراهه باشه
سعی کنیم سعادت پیدا کنیم باهاش
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
دوستان فقط نظرتون رو اعلام کنید که گوشی خوبه یا تبلت علتش؟
چه نوع گوشی شما پیشنهاد میدید؟
تو اون رنج قیمت که گفتم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)