-
July 30th, 2015, 02:15
عضو جدید
پاسخ : مشکل با نماد روی درگاه واسطه

نوشته اصلی توسط
secureconfig
برای گرفتن درگاه از بانک ها باید حتما نماد اعتماد داشته باشید. سایت های درگاه واسطه به کاربر درگاه ارائه میکنند بدون نیاز به داشتن نماد اعتماد ، و این باعث میشه که کلا نماد اعتماد بیکاربرد بشه و از همین جهت فعالیت وبسایت های درگاه واسطه غیر قانونیه. حالا اینکه چرا برخورد نمیکنن با سایت های فعلی ویا چرا ***** نمیشن رو خدا میدونه

دلیلش روشنه بانک درگاه بانکی میده به صاحب سایت درگاه واسط و چون تراکنش های درگاه واسط بالاست همین امر موجب افزایش نقدینگی بانک مربوطه میشه!
زندگی به من آموخت هر چیز قیمتی دارد ،
پنیر مجانی فقط در تله موش یافت می شود !
-
-
July 30th, 2015 02:15
# ADS
-
July 30th, 2015, 10:06
عضو انجمن
الان این درگاه واسطه ها چجوری نماد دارن؟
هیچ کدام نماد ندارند .
نماد اعتماد تمامی سایت های درگاه واسط دارند اما تو سایتشون به نمایش نمیذارند و یا فقط کد نماد رو قرار میدند
همانطور که در بالا هم گفتم . هیچ کدام از درگاه های واسط نماد ندارند . چون هیچ بندی در رابطه با نماد اعتماد برای سایت های درگاه واسط تعیین نشده و این نوع سایت ها نمیتونن نماد داشته باشن.
-
-
July 30th, 2015, 14:22
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
api
هیچ کدام نماد ندارند .
همانطور که در بالا هم گفتم . هیچ کدام از درگاه های واسط نماد ندارند . چون هیچ بندی در رابطه با نماد اعتماد برای سایت های درگاه واسط تعیین نشده و این نوع سایت ها نمیتونن نماد داشته باشن.
شما برای upal.ir چطور عمل کرده اید ؟ بدون نماد درگاه گرفتید ؟
-
-
July 30th, 2015, 14:45
عضو انجمن
شما برای upal.ir چطور عمل کرده اید ؟ بدون نماد درگاه گرفتید ؟
درگاه ابدا برای سایت ugig.ir تهیه شد و بعد از راه اندازی یوپال به اون سایت متصل شد .
-
-
July 30th, 2015, 18:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
api
درگاه ابدا برای سایت ugig.ir تهیه شد و بعد از راه اندازی یوپال به اون سایت متصل شد .
upal.ir طراحی زیبایی داره خودتون طراحی کردید یا طراح ؟
-
-
July 30th, 2015, 18:26

نوشته اصلی توسط
api
هیچ کدام نماد ندارند .
همکار گرامی
اینقدر با اطمینان نگید هیچ کدوم نماد ندارند
طبق گفته ی خودتون

نوشته اصلی توسط
api
تمامی درگاه های واسط هم برای ساب دامنه و کسب و کار دیگه نماد دارن (مثل خود شما)
-
-
July 31st, 2015, 16:10
عضو انجمن
upal.ir طراحی زیبایی داره خودتون طراحی کردید یا طراح ؟
نظر لطف شماست . طراحی تیم خودمون هست.
تمامی درگاه های واسط هم برای ساب دامنه و کسب و کار دیگه نماد دارن (مثل خود شما)
بله . حرف شما درسته .
اما مثلا خود ما برای سایت ugig.ir نماد گرفتیم . در واقع نماد فقط فعالیت یوگیگ رو تایید کرده نه یوپال و نه مجموعه !
به همین علت هست که میگم هیچ درگاه واسطی نماد نداره . ( گرچه ممکن هست نماد برای سایر فعالیت های شرکت گرفته شده باشه )
-