-
July 22nd, 2015, 12:26
عضو انجمن
پاسخ : تاخیر بسیار زیاد شاپرک در انجام تراکنش ها!
این شرکت های واسط که همان روز یا زیر 12 ساعت تسویه میکنند منظورم این هست کلی کاربر دارند در روز میلیونی میشه درخاست ها 100% شاپرک با این ها زیر 24ساعته تسویه میکنه که این ها هم برای کاربران زود واریز میکنند اصلا اینطور نیست 48ساعت طول بکشه یا تو نوبت یا بدونه نظم واریز کنند اصلا اینطور نیست اما میگن ملت بی نظم همینطوری فله ای واریز میکنه سعی کردم خیلی ابتدایی توضیح بدم که همه متوجه بشوند در کل حرف ملت همانطور که میدونید دروغ هست با تشکر.
ویرایش توسط مینا-صیفی : July 22nd, 2015 در ساعت 12:27
-
-
July 22nd, 2015 12:26
# ADS
-
July 22nd, 2015, 12:48
عضو دائم
الان درگاه پارسیان و سامان داریم مشکلی نداره .
تنها ملت هست که تراکنش هاش زمان دقیقی نداره .
مثلا پارسیان چهار ساله درگاه دارم ازشون با اینکه رفته رو شاپرک 4:30 دقیقه هر روز واریز می کنن .
-
-
July 22nd, 2015, 15:09
تشکر از دوستان برای اعلام نظر در تاپیک.
در مورد درگاه واسطه بنده سوال کردم هیچ گونه پارتی بازی در کار نیست! اعلام کردند از خودشون می دهند بعد شاپرک براشون واریز رو انجام میده!
-
-
July 22nd, 2015, 18:23
عضو انجمن
مشکل فقط از بانک ملت است
ما که قصد تغییر داریم واقعا این موضوع خسته کننده شده
-
-
July 22nd, 2015, 18:53
پرداخت به پرداخت پس از 2 روز انجام شده به ما!
-
-
July 22nd, 2015, 20:41
عضو انجمن
ما هم همین مشکل رو با ملت داشتیم که ترجیح دادم فعلا از این درگاه های واسطه استفاده کنم. حداقل متوجه پرداخت صحیح یوزر میشم و امکانات دیگه ای مثل گزارش گیری از واریزی ها رو هم دارم
-
-
July 22nd, 2015, 21:19
عضو جدید
ما هم درگاه ملت- سامان - پارسيان داريم.
سامان كه هيچ مشكلي نداره.
ملت هم مشكل خاصي نداره. (البته مشخصه كه تراكنشهاي عصر و شب در صبح روز دوم واريز ميشن)
پارسيان ولي كلا دير واريز ميكنه. شايد بخاطر اينكه درگاه پارسيان ما به حساب بانك ديگري(بانك ملت) وصل هست و واريزهاي اون از طريق پايا انجام ميشه.
آيا دوستاني كه مشكل تاخير در واريز دارند درگاهشون به حساب همون بانك وصل هست؟
مکث اس ام اس خط خدماتي عمومي
نمايندگي پنل اس ام اس با امکان ارسال بلکلیست
تلفن: 91300036-021
-
-
July 22nd, 2015, 21:20
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
این شرکت های واسط که همان روز یا زیر 12 ساعت تسویه میکنند منظورم این هست کلی کاربر دارند در روز میلیونی میشه درخاست ها 100% شاپرک با این ها زیر 24ساعته تسویه میکنه که این ها هم برای کاربران زود واریز میکنند اصلا اینطور نیست 48ساعت طول بکشه یا تو نوبت یا بدونه نظم واریز کنند اصلا اینطور نیست اما میگن ملت بی نظم همینطوری فله ای واریز میکنه سعی کردم خیلی ابتدایی توضیح بدم که همه متوجه بشوند در کل حرف ملت همانطور که میدونید دروغ هست با تشکر.
درگاه های واسط معمولا چند ملیون برای این منظور در حساب هاشون موجودی دارند و از روی آن پرداخت ها رو انجام میدن و به همین صورت گردش حساب ادامه پیدا میکنه. وگرنه صبر کنن شاپرک بریزه که ...
* در مورد موضوع اصلی تاپیک: مشکل از به پرداخت هست. (حالا برای یه تغییر آی پی هم کلی گیر و پیچ بی مورد جلوی راه میزارن !)
..::| بیش از یک دهه |::..
-
-
July 22nd, 2015, 21:23
عضو جدید
برای من دقیقا 24 ساعت بعد واریز میشه
-
-
July 22nd, 2015, 21:58
عضو انجمن
روزهای جمعه ساعت 3 بعدازظهر تایید واریز شروع میشه و اگر ساعت 12 شب به بعد پرداخت انجام شود واریز صبح روز آینده انجام خواهد شد روزهای تعطیل رسمی هم 24 ساعت بعد ممکن تایید بشوند. در کل یکی از بهترین و امن ترین درگاه های بانکی هست.
-