معرفیشون کنید اینجا ، اگر معتبر هستند
اعتبار داشته باشی و اینجور موارد با هم تناقض داره
والا ترجیح میدم که 2 روز دیگه قبل معرفی صبر کنم و برای معرفی و تهمت عمومی هم ایشون حق شکایت دارن که وکیل گفته اسم نبرم البته من توی این تاپیک بیشتر دنبال راه حل هستم .
تعداد محدودی از دوستان بیشتر از باقی با ovh کار می کنند و با اینکه چندین بار هم به مشکل خوردن همچنان به مشکل میخورند.
اینکه پنل معتبر باشه واضحه ولی سورس واریزی برای ovh خیلی خلی مهم هست که دوستان برای دریافت سود بیشتر اصلا به فکر آبروی کاربر نیستند.
تنها راهی که بتونید سریع جواب بگیرید فقط تماس تلفنی است.
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
دقیقا مشکل همینجا هست که غیر از پول چیز دیگری براشون مهم نیست. ولی اون دنیا رو به چند هزار تومن فروختن خیلی ...
(البته منظورمان به همکاران و افراد معتبر نیست. داریم همکارانی هم که به مشتری ارزش میدن. در هر کاری باید اول به مشتری ارزش داد چون اگه مشتری نباشه ما هم وجود نداریم !)
- - - Updated - - -
درسته. البته در نگاه اونها فکر کنم مشکل رو از طرف ما میبینن و اگه بتونن بدهکار هم میکنن ما روو هر نوع انتظار همکاری از طرف مشتری رو دارند
ولی خودشون در زمینه همکاری تمایلی نشان نمیدن. به هر حال بگزریم این دنیا مشکلی نداره، ایشالا other side حساب ها بررسی دقیق میشه!
..::| بیش از یک دهه |::..
ایشون واقعا چاره برای من نذاشتن گوشی رو جواب نمیدن یعنی اینکه هرکاری می خوای بکنم فکر کنم حرف کم پولی هست سایت های شرکتی روش بودن خودش 40 تا 50 ملیون ضرر میشه
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
ببخشید شمایی که خیلی براتون اطلاعات و سرور مهم هست و حیاتی و اگر هر مشکلی پیش بیاد ضرر های میلیونی میکنید و مسئولیت دارید چرا از شرکت معتبر نگرفتید قدیمی ثبت شده که وقعا شرکت باشه ؟
اگر از شرکت گرفتید شما باید این کار حیاتی مسئولیتی که دارید میلیونی هست بایستی با یک شرکتی حضوری قرارداد کتبی مینوشتید جهت مدرک و یا ضمانت . با تشکر
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)