صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: به نظر شما چه بایدکرد ؟

عضو جدید Mr-MAMAD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : به نظر شما چه بایدکرد ؟

سلام

اگر بیکاری و اخلاق بچه گانه و غرور و ... دارید . برید سربازی تا آدمت کنند.

چون تنها جایی که حال این آدم هارو میگیرند سربازی هست. اما با اون چیزی که گفتید آقاتون نظامی هست و سابقه و آشنای زیادی داره این مورد به دردتون نمیخوره.

چون حتی اگر برید سربازی مثل یک سرباز باهاتون برخورد نمیکنند و مثل یک فرزند جانباز باهاتون برخورد میکنند . و به جای اینکه غرورتون از بین بره تقویت میشه توی این دوران.

پس ترجیح میدم نرید بهتره و معافیتتون رو بگیرید و ادامه تحصیل بدید یا اگر نه دنبال کاری برید و مشغول شوید.

چون این خدمت سربازی عنوان 2 سال نگاه نکنید بلکه به عنوان 730 روز حسابش بکنید.

موفق باشید
    "به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"

2. تعداد تشکر ها از Mr-MAMAD به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    2
    تشکر تشکر شده 
    12
    تشکر شده در
    7 پست

سربازی نری چیز خاصی رو از دست نمیدی
    معافیت بگیری دو سال جلو میوفتی اگر خوب استفاده کنی که خوبه اگر نه که همون بری سربازی مفیدتره

5. تعداد تشکر ها از طراح به دلیل پست مفید

عضو انجمن xphost آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,168
    تشکر تشکر شده 
    822
    تشکر شده در
    490 پست

ببین دوست عزیز
    اینجا انجمن هاستینگ
    ولی خب منم یه مقداری صحبت میکنم برات
    اگر میتونی معافیت بگیر برو بگیر
    اگرم نه نرو عزیزم
    با توجه به آخرین گزارشی که سازمان نظام وظیفه داد 1 میلیون سرباز داریم که فراریند
    اگر خوب بود مطمئن باش اونا میرفتن
    اگر بودجه و سرمایه ای برای کار آزاد داری استارت بزن
    سود توی کار آزاد هستش نه کار دولتی
    و اگر دقت کنی کسایی که کار آزاد دارند مثل پدر بزرگ من عمر خیلی بیشتری میکنند تا کسایی که کارمند هستند و بعد از بازنشسته شدن در خانه میشینند و استراحت میکنند
    با کار آزاد میتونی به هر جا که بخوای برسی ولی دولتی خیر(البته اگر نون حلال بخوای در بیاری)
    ایران هاست،قدیمی ترین هاستینگ ایران

عضو انجمن hamid.soltani92 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,059
    تشکر تشکر شده 
    4,464
    تشکر شده در
    1,721 پست

سلام.
    تو گرفتن کارتِ معافیت شک نکنید!
    نقل قول نوشته اصلی توسط سیدرضا بازیار نمایش پست ها
    احساس کوچکی در برابر دیگران خوبه! اما وقتی بهت توهین کنن دیگه نمیشه احساس کوچکی کرد. اونجا احساس حقارت میکنی
    متاسفانه در برخی از مناطق کشور موقع صدا کردن سرباز بهش فحش ناموسی میدن که خیلی بده!!! حتی چند وقت پیش یه سرباز نتونست تحمل کنه و 30 تا تیر رو توی شکم سرهنگ خالی کرد...
    من تو پادگان شهید درویش ناجا خدمت کردم. جایی که حتی تصورش رو هم نمیتونید بکنید چقدر بده. با این حال هیچ بی‌احترامی‌ای نه تنها به خودم نشد، بلکه به هیچکدوم از هم‌خدمتی‌هام هم نشد!
    هیچ فحشی وجود نداره. چیزهایی که شما شنیدید مربوط به ۳۰ سال پیشه!
    ضمن اینکه خشابی که دست سرباز میدن، ۲۰ فشنگ بیشتر نداره که ۲تای اول مشقی هستن!
    استارتر محترم اگر خیلی علاقه دارید برید، اقدام به اعزام کنید و بعد از اعزام نسبت به دریافت معافیت اقدام کنید. همون ۲ ماهِ آموزشی رو خواهید گذراند!

8. تعداد تشکر ها از hamid.soltani92 به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    648
    تشکر تشکر شده 
    1,664
    تشکر شده در
    814 پست

درود ،

عزیز من ، برادر من ، خدمت سربازی بچه بازی و جو گیر شدن نداره.

ضمن این که جدیدا حتی مدرک لیسانس هم تنزیل درجه شده و گروهبان یکمی میدن بهش (خیلی کم برخی موارد ستوان سوم میشن)

دو ماه آموزشی تو هر فصلی از سال بری بازهم مریضی یا سرماخوردگی شدیدی می گیری ، تو آسایشگاه یکی مریض میشه ، محیط آسایشگاه که آلوده شد ، همه ردیفی مریض میشن.

ضمن این که دو ماه آموزشی بهترین دوران سربازیه ، همه سربازا با هم اومدن ، همه با هم رفیقن ، درجه و پایه معنی نداره! و...

به محض این که پات به یگان باز بشه ، احترام ، درجه ، سربازهای قدیمی و پایه بالا ، نگهبانی های شب در میون در ابتدا و...........

تازه چیزایی که گفتم در بهترین حالت ماجراست ،

بدتر شدنش اینه که تو یگان هایی خدمت کنی که ........!!!!!!!!!!!

مثلا دژبان بشی یا پاسدار از زندگی متنفر میشی
    دژبان دائم باید ایستاده باشه ، وقت و بی وقت براش اضافه خدمت میزنن ، پاسدار خواب و خوراک نداره

اینا چیزایی نیست که با نوشته درکش کنی ، یا من و امثال من بیان بهت بگن ، وقتی حرف همکاران پدر و نظامیان رو قبول نداری ، وقتی رفتی خدمت ، یاد تک تک این روزا و حرف هایی که اینجا بهت زدن افتادی ، یک دعای خیری واسه ماها بکن که راهنمایی، ت کردم اما گوشت بدهکار نبود

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

من تو پادگان شهید درویش ناجا خدمت کردم. جایی که حتی تصورش رو هم نمیتونید بکنید چقدر بده. با این حال هیچ بی‌احترامی‌ای نه تنها به خودم نشد، بلکه به هیچکدوم از هم‌خدمتی‌هام هم نشد!
    هیچ فحشی وجود نداره. چیزهایی که شما شنیدید مربوط به ۳۰ سال پیشه!
    ضمن اینکه خشابی که دست سرباز میدن، ۲۰ فشنگ بیشتر نداره که ۲تای اول مشقی هستن!
    استارتر محترم اگر خیلی علاقه دارید برید، اقدام به اعزام کنید و بعد از اعزام نسبت به دریافت معافیت اقدام کنید. همون ۲ ماهِ آموزشی رو خواهید گذراند!
    من قبلا خودم توی یه سایت خبری خوندم ک داشتن بحث میکردن که سرباز یک خشاب (فکر کنم خشاب ها 30 تیر باشه... به همین دلیل گفتم 30 تیر) به یه سرهنگ خالی کرده بود
    نمیدونم این اتفاق به چند سال گذشته بر میگرده...
    دوستدار کتاب بلیان

عضو انجمن NarvanData آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    426
    تشکر شده در
    331 پست

اگه کارتو داری مطمئن باش بیشتر مشتری ها رو از دست میدی (من بعد از 2ماه آموزشی از صفر شروع کردم)
    چیزی هم گیرت نمیاد جز بعد از 21ماه یک کارت پایان خدمت که فقط توی ایران برای استخدام نیازه ...
    کاش قبل دانشگاه خدمت میرفتیم و کارت رو میگرفتیم و همزمان با استخدام در شرکتی،دانشگاه هم میرفتیم... (اینجوری 4سال دانشگاه هم جایی سابقه کار میگرفتیم)
    ویرایش توسط NarvanData : July 19th, 2015 در ساعت 11:53

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    268
    تشکر تشکر شده 
    687
    تشکر شده در
    354 پست

من هم هنوز خدمت نرفتم و مشغول تحصیل هستم. با وجود اینکه معاف نیستم نگرانی در مورد خدمت ندارم.
    بنظرم هیچیک از دوران زندگی که ممکنه واسه آدم پیش بیاد رو نباید از دست داد. حالا چه خوب چه بد. بقوله دوستان سربازی آدم رو مرد میکنه.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)