-
July 14th, 2015, 11:53
پاسخ : مقایسه بین آسیاتک , شاتل و پارس آنلاین
سلام
یه سری حرفا هست دقیقا بعد از اینکه کارتو میکنی شنیده و گفته میشه
من رفتم شاتل و برای طرح تابستونش ثبت نام کردم بعدش هم رفتم آسیاتک گفتم اینترنتمو جمع کنن
تا غروب یا تا فردا نتم جمع میشه و دیگه دسترسی به اینترنت ندارم بمدت 10روز{طبق گفته شاتل}
وقتی با شاتل وصل شدم دوباره این تاپیکو آپ میکنم و جزئیات سرعت و ترافیک و چیزای دیگشو میگم شاید برای همشهریام مفید باشه
درکل انتخاب اولم پارس آنلاین بود ولی چون منطقمو پشتیبانی نمیکرد شاتل گرفتم
-
-
July 14th, 2015 11:53
# ADS
-
July 30th, 2015, 13:20
سلام به همه
بالاخره نتم وصل شد و دارم از شاتل استفاده میکنم
سرویس 12مگ 60گیگ ترافیک جشنوارشو گرفتم و سرعت دانلودم روی 1مگ ثابته{اصلا پایین نمیاد} , سرعت دانلود تا 2مگ هم میتونست باشه ولی سیمی که از بیرون خونم هستش و به مخابرات وصله قدیمه و کشش این سرعت رو نداره
دیشب 11گیگ فایل گذاشتم تو صف IDM برای دانلود از ساعت 1تا8 صبح و صبح به سیستمم یه سر زدم دیدم همه رو دانلود کرده.درمورد اینکه سرعت دانلود شبانه شاتل به مرور زمان کم و کمتر میشه هم سوال کردم و برام واضح توضیح دادن; گفتن ما یک نرم افزار داریم که مصرف شبانه کاربرامونو بررسی میکنه اگه از یه حدی زیاد باشه شب های بعدی سرعت دانلودش کم و کمتر میکنیم اما اگر کاربر یک شب کلی دانلود کنه و شب بعدی یا 2شب بعدی چیزی برای دانلود نذاره و دانلودی نداشته باشه سرعتش تغییری نمیکنه و با سرعت بالا میتونه دانلود کنه. این حرف هم ربطی به دانلود روزانه نداره. چون روزانه سرعتش درکل ثابته مگر اینکه اتفاقی پیش بیاد و تا چند دقیقه یا چندساعت سرعت کم باشه دوباره رفع میشه.
درمورد اینکه برخی از دوستان میگن شاتل ترافیک خوره داره و ای وای چرا ترافیکم رفت و خبرندارم از کجا زدن منو عرض کنم خود سایت شاتل یک نرم افزار برای دانلود گذاشته به اسم DU Meter و بانصب این نرم افزار یک بخش به Task Bar اتون اضافه میشه و ترافیک مصرفی رو ثانیه به ثانیه بهتون گزارش میده و متوجه میشید چرا ترافیکتون رفته. من اینکارو کردم و خیلی چیزه خوبیه حتی تو سایت شاتل هم بهتون اعلام میکنه ترافیک مصرفیتون تا الان چقدره و میتونید مقایسه کنید. برای من که مشکلی نداشت.
از پشتیبانی که فوق العاده راضی بودم چون تا الان 4بار تماس داشتم بخاطر کارهای مختلف و واضح جوابمو دادن و راهنماییم کردن.
بنظرم شاتل بهتر از آسیاتکه چون خودم سه سال از آسیاتک استفاده کردم, دوستان فقط توجه کنند تمام حرفام درمورد سرویس جشنواره تابستونه شاتل هست و مطمئنم هرکی خریده راضی بوده , این پیشنهادی که گذاشتن عالیترین کاری بوده که تا الان کردن.
-
-
July 31st, 2015, 14:41
عضو جدید
با سلام
پارس آنلاین = سرعت نسبتا خوب ، قیمت نسبتا بالا (مخصوصا برای سرویس های وایرلس )
آسیاتک = قیمت بالا ، سرعت نسبتا خوب
شاتل = قیمت بالا = قطعی در بعضی موارد = کلا خوب
موفق باشید
-