ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
من خیلی از جاهای قالب رو میرایش کردم! لطفا بگید کدوم فایل ها آپدیت شده تا اونها رو جایگزین کنم
سفارش دادم
ایمیل ltiny@hotmail.com
پرداخت سفارش شاره20517
ضیافت های عاشق را خوشا بخشش خوشا ایثار ، خوشا پیدا شدن در عشق برای گم شدن در یار
دوستان عزیز بشنهاد میکنم به هیچ عنوان از ایشون خرید نکنید
بنده اشتباه کردم و این قالب رو خریدم که سراسر مشکل و پر از باگ هست
برای رفع مشکل بعد از کلی ایمیل زدن و جواب های سر بالا دادن ایشون آخر سر وقتی دیدن نمیتونن مشکلات رو برطرف کنن این ایمیل رو ارسال کردن :
این مورد در زرین پال مطرح شده و انشا الله فردا صبح از طریق فتا پیگیر موضوع خواهیم بودمتاسفانه ما قالب رو فقط میفروشیم پشتیبانی نمیکنیم.
قالب توسط فرد دیگری طراحی شده
میتونید از یه افزونه سطح دسترسی استفاده کنید تا کاربر بتونه به ویرایش محصول از پنل مدیریت دسترسی داشته باشه.
شما که 50 هزار تومان دادی و از ایشون قالب خریدید ؛ میتونستید صد هزار تومان بزارید و از سایت اصلی خریداری کنید و پشتیبانی هم داشته باشید .
http://marketwp.ir/
به نظرم بهتر هست طراح قالب رو پیدا کنید و صحبت کنید
در پوشه ها ممکن هتس کپی رایت و یا تماسی چیزی باشه و یا از سایت اصلی فروشنده رو پیدا کنید
با هزینه کمتری میتونن قالب و برای شما درست کنن و پشتیبانی نیز داشته باشید
Server IRAN : IDC & ParsOnline - 1Gbps Dedicated Network
USA Dedicated Server : ColoCrossing - Start 50$
Support : DataFarda.com - 01344545496 / 09214252476 Dezhandian - @amin0181
سلام
محصول هیچ مشکل و باگی نداره در ضمن ایشون مشکلی داشتند در مورد ویرایش پست ها که با افزونه میبایست دسترسی بدن تا کاربر بتونه پست ها رو ویرایش کنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)