-
July 7th, 2015, 01:30
عضو انجمن
پاسخ : محدود کردن چند آی پی برای دانلود از سرور مجازی

نوشته اصلی توسط
koreanfa
من خودم که والا از این چیز ها سر درنمیارم . میترسم یهویی بزنم همه رو مسدود کنم و کاربرانم رو از دست بدم . باید دنبال کسی بگردم که برام انجام بده...
بهتره IIS رو پاک کنید و از زمپ و آپاچی استفاده کنید که htaccess داشته باشه.
ویرایش توسط hamedmj : July 7th, 2015 در ساعت 16:52
-
-
July 7th, 2015 01:30
# ADS
-
July 7th, 2015, 09:54
سلام . من میخوام یکی از دوستان زحمت بلاک کردن ای پی های غیر ایرانی رو برام انجام بده . همچنین میخوام یه چک آپ کلی از وضعیت سرورم داشته باشه . لطفا هر کسی میتونه بهم بگه . لطفا مقدار هزینه رو هم اعلام بفرمایید . ممنون
-
-
July 7th, 2015, 15:11
عضو انجمن
شما سایتتون رو همون سروری که دارید میزبانی میشه؟
لینک ها مستقیم هستن؟
-
-
July 7th, 2015, 16:16
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
koreanfa
سلام . من میخوام یکی از دوستان زحمت بلاک کردن ای پی های غیر ایرانی رو برام انجام بده . همچنین میخوام یه چک آپ کلی از وضعیت سرورم داشته باشه . لطفا هر کسی میتونه بهم بگه . لطفا مقدار هزینه رو هم اعلام بفرمایید . ممنون
با هزینه 50 هزار تومان انجام میشود.
-
-
July 7th, 2015, 16:41

نوشته اصلی توسط
ali.huc
شما سایتتون رو همون سروری که دارید میزبانی میشه؟
لینک ها مستقیم هستن؟
سلام . نه . من سایتم روی یه سرور دیگه توسط توسط یه شرکت دیگه میزبانی میشه . بله . لینک ها مستقیم هستند
ویرایش توسط koreanfa : July 7th, 2015 در ساعت 16:45
-
-
July 7th, 2015, 21:06
عضو انجمن
بودجه ای در نظر گرفتید برای این موارد؟ منظور اسکریپتی که بتونه اینکارو انجام بده.
-
-
July 7th, 2015, 21:30

نوشته اصلی توسط
ali.huc
بودجه ای در نظر گرفتید برای این موارد؟ منظور اسکریپتی که بتونه اینکارو انجام بده.
سلام . فعلا مشکلات مالی دارم . چون همه هزینه های سرور رو دارم از جیب خودم میدم . نهایتا 25000 تومن . من فعلا اسکریپت نمیخوام . چون در آینده نزدیک اسکریپت وی ای پی نصب میکنم و مشکل حل میشه . فقط میخوام به طور موقت دسترسی ها رو قطع کنم از طریق iis
-
-
July 7th, 2015, 22:17

نوشته اصلی توسط
koreanfa
سلام . فعلا مشکلات مالی دارم . چون همه هزینه های سرور رو دارم از جیب خودم میدم . نهایتا 25000 تومن . من فعلا اسکریپت نمیخوام . چون در آینده نزدیک اسکریپت وی ای پی نصب میکنم و مشکل حل میشه . فقط میخوام به طور موقت دسترسی ها رو قطع کنم از طریق iis
داداش خواستی بگو من برات مجانی انجام میدم. احتیاجی به پرداخت هزینه های آنچنانی نیست.
-