سرور بدون پورت که دیگه کارایی نداره دوست عزیز
از طریق وبسایت در تماس باشید راهنماییتون میکنیم
سرور بدون پورت که دیگه کارایی نداره دوست عزیز
از طریق وبسایت در تماس باشید راهنماییتون میکنیم
فروش سرورمجازی از سراسر اروپا و آمریکا همراه با آنتی دیداس سخت افزاری
بیش از 13 سال سابقه کاری و دارای نماد اعتماد الکترونیکی
WWW.MAHTAONLINE.IR
با عرض سلام
با توجه به اینکه مورد شما خاص می باشد در صورت تمایل با ما تماس بگیرید تا پیشنهاد ما را بر روی سرور ایران بررسی کنیم. از نمونه سایت هایی که از سرور های ایران ما جهت اپلود و دانلود بخاطر پورت اختصاصی استفاده می کنند
www.asandownload.com - www.digiboy.ir هستند. از مزایای سرور داخل می توان سرعت بالا در استریم و نصب هارد دارای اطلاعات و در کل دسترسی سخت افزاری نام برد چون شما دنبال یک پروژه بلند مدت هستید 100% سرور ایران مناسب هست. از لحاظ هزینه ها هم در صورتی که پروژه شما خوب باشد پشتیانی یا اسپانسری مارا خواهید داشت.
پل های ارتباطی ما 02155686861 و www.TeraServer.ir
دوستانی که لطف کردن برای من پیغام خصوصی فرستادن لطفا به این موضوع توجه کنید که من نمیتونم پیام خصوصی ارسال کنم.لطفا یک راه ازتباطی برای من ارسال کنید یا اینجا پیام بدید که بتونم جواب بدم.
ممنون.
مکاتبه کنید.
www.my.hezarnevis.ir
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)