صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 , از مجموع 12

موضوع: مشاوره انتخاب دامنه

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره انتخاب دامنه

نقل قول نوشته اصلی توسط alishadmehr نمایش پست ها
    شما تو انتخاب دامنه وسواس داری مثل من !

من تجربه ام بعد از چندین سال اینه که شما هر دامنه ی دم دستی دارید ایده تون رو شروع کنید بعدا یک دامنه بهتر میخرید یا ثبت میکنید و فوقش از طریق گوگل وبمستر یا اطلاع رسانی به کاربران دامنه جدید رو جایگزین میکنید کم کم البته هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.

دامنه هر جور هم داشته باشید از p30vel یا ir-tci.org که دیگه بدتر نیست که یک زمانی اولی معروف شد دوم هم جزو سایتهای پربازدید هست.

البته منظورم این نیست که اول کار هر دامنه چرندی رو برای شروع کار انتخاب کنید چون تاثیر داره توی موفقیت منظورم اینه که انرژی بیخودی نزارید و زیاد وسواس به خرج ندید.

این دامنه هم که گذاشتید برای فروشگاهای معمولی یا همکاری در فروش یا اونهایی که بیشتر تمرکز ورودی از گوگل هست خوبه اما برای فروشگاهی که میخواید معروف باشه خوب نیست. اصلا به نظر من نیازی به دامنه رند ندارید یک دامنه من در آوردی اما با تلفظ زیبا و کوتاه و ترجیحا تک کلمه ای ثبت کنید همونو کار کنید برندش کنید. دیجیکالا ، ارادو ، گوگل ، بینک ، یاهو ، ارکات و.... همه من در آوردی هستن. اگر گوگل اون اول سرچ دات کام رو میخرد هیچوقت اینقدر بزرگ نمیشد و هیچوقت گوگل نمیشد.
    واقعا ممنون از راهنماییتون انتخاب اسم یه کابوس اونم وقتی یه عالمه دامنه الکی خریده شدن(دلال ها)
    برای انتخاب دامنه برای سایت خدمات طراحی وب و فروش قالب چی پیشنهاد میکنید؟soorenaweb.ir چطوره؟
    اگر دامنه ای .کامش مالک داشته باشه ولی سایتی نداشته باشه این خوبه .آی آرش رو که آزاد هست خرید؟

2. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    43
    تشکر تشکر شده 
    33
    تشکر شده در
    18 پست

پیش فرض پاسخ : مشاوره انتخاب دامنه

نظرتون راجع به نورا تم یا نورا تمز چیه؟
    درستش اینه که ز داشته باشه آخرش؟

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)