با سلام و ادب
مدتی هست که میبنم عده ای بعضا مصرف کننده و یا حتی مصرف کننده ای که کیفیت براش مهم تره تا هزینه سعی دارند با روشهای مختلف و یا پرداخت مبالغ گزاف تر خودشون مستقیم از دیتاسنتر سرور بگیرند.
از فعالان هاستینگ دیده شده میان میگن برای چند تومن کم و زیاد میخوای بری پنل بگیری؟ و از این حرفها...
اما بشخصه افرادی رو دیدم که بخاطر مستقیم خریدند هزینه های خود رو چند برابر کردند(منظورم مصرف کننده هست نه فعالان هاستینگ) چرا؟ آیا شده یکبار شما که دارید خدمات هاستینگ میدین با خود بگید چرا به من یا ما عده ای اعتماد ندارند؟ و ترجیح میدن مستقیم بخرند و هزاران دردسر رو به جون بخرند؟
ببینید یک مورد همین بحث عدم تعهد به قرارهای اولیه هست:
1.شما بیاید به مشتری دسترسی سرور بک آپ رو بدین که خیالش راحت باشه دیتاش یکجای امن دیگه نگهداری میشه
2.این اطمینان رو بدین که اطلاعاتش بعدا در نت برای فروش نمیره یا دانلود و..(البته این مورد انگشت شمار دیدم خیلی خیلی کم)
*********چند تا از دوستان که سایتهای خوبی نیز دارند(پر بازدید و کاربر از من میپرسیدند چطور میشه خودم مستقیم از خارج سرور بگیرم میپرسیدم چرا و موارد ذیل بیشتر به چشم میومد*****************
بجز دو مورد بالا
3. میترسم طرف طمع کنه بخاطر 100 تومندلار ارزون تر از حسابها و یا سورس های نا معتبر پول سرور رو بده
4.میدونی چقدر پول دادم تا سایتم شده این اگر 4روز دوون بشه نابود میشم حاضرم 200 تومن ماهی بیشتر بدم اما خیالم راحت باشه
5.چرا طرف 10 روز میره مسافرت یا عروسیشه یا بستگان تراز اولش فوت میکنن دیگه هیچکس جواب ما رو نمیده؟
6.چرا دسترسی نمیده بدم یک فرد حرفه ای برام کانفیگ بهتر بزاره و.....

اینا رو عرض کردم نه بعنوان اینکه بیاید دفاع کنید اینا رو احاظ کنید که نیاز نباشه همه بخوان برن دیتا سنتر و فکر کنن اونجا حلوا حلواشون میکنن(البته خدا وکیلی امریکا دیتا سنتر کارو اینکار رو میکرد در حدی که دیتا بیس یک اکانت رو به اکانت دیگه رو سرور منتقل میکردن البته پولم میگیرند برای سرورهاشون)