سلام و به دوستان عزیز
اول از همه عذر میخوام چون حدس میزنم مکان تاپیک درست نیست و از مدیران عزیز درخواست دارم که به مکان درستش منتقل کنن (ممنون میشم از دوستی که این لطف رو بکنه)
چندتایی سوال در مورد سرور مجازی و سایت دانلود (فیلم و نرم افزار و...) داشتم بهتر از اینجا جایی پیدا نکردم
دوستان نگا کنید میخوام یک سایت دانلود بزنم خوب خودتون میدونید سایت های دانلود مخصوصا فیلم حجم زیادی برای فایل ها اشغال میکنند و با خوندن راهنمایی هایی که بزرگواران توی بقیه تاپیک ها کردند فهمیدم که بهترین گزینه برای فایل های دانلود همون سرور مجازی هست
خوب نگا کنید من یک سایت دانلود میخوام بزنم که داخلش فیلم و نرم افزار و... بذارم میخوام سایت طوری باشه که :
- فایلی توی رسانه وردپرس آپلود میکنم منتقل بشن به سرور مجازی امکان پذیره؟
- چطوری میتونم فایلا رو توی سرور مجازی آپلود کنم (یک چیزایی بلدم ولی خوب کامل نیست)؟
- بهترین مشخصات یک سرور مجازی برای چنین سایتی چی هست؟(مثلا شما فرض کنید 200 گیگ هارد میخوام)
- من ممکنه نویسنده هم برای سایت بگیرم خوب چطوری میتونم کاری کنم که نویسنده هم بتونه فایلا رو توی سرور مجازی آپلود کنه؟
- هزینه سرور مجازی که به کار من بیاد چقدره؟
- کانفینگ سرور مجازی رو هم برام انجام میدید؟با هزینه هست یا رایگان؟اگر با هزینه چقدره هزینش؟
- امکان این وجود داره که کاری کنیم برای دانلود مثلا یک صفحه ای باشه و 30 ثانیه صبر کنیم تا لینک دانلود نمایش داده بشه؟(لینک دانلود مخصوص آی پی)البته این نشد هم نشد فقط جهت کنجکاوی پرسیدم
- بهترین و پر سرعت ترین هاستی که پیشنهاد میدید چیه؟از کدوم کشور؟کدوم شرکت؟
- امکان این وجود داره که مثلا من روی هاست خودم یک آپلودسنتر بزنم و با استفاده از (ftp هست اگر اشتباه نکنم) منتقل کنم فایلا رو به سرور مجازی؟
شرمندم دوستان که سوالاتم زیاد شد
ممنونم که وقت گذاشتید و متنم رو خوندید و همچنین عذر میخوام که سوالاتم زیاد شد