خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
Centos 7
- - - Updated - - -
خب واسطه همین سایت http://novinhost.org هست دیگه. اینا باید درستش کنن.
صبح هم چک کردم تیکت رو نوشته بودن که خودشون IP دادن به سرور؛ ولی باز هم سرور وصل نشده. دیگه هم جوابی نیومده.
البته این سرور هم ارزون ترین سرورشون بود؛ ماهی 159 تومن؛ فکر نمیکنم ماهی 10 تومن هم برای نوین هاست استفاده داشته باشه
مسخره ملت شدیم رفت دیگه سایت یه روزه قطعه هیچ راه حلی هم ندارم؛ اطلاعاتم رو هم نمیتونم بردارم...
از این یکی استفاده کنید:
http://lintut.com/how-to-configure-s...ss-on-centos-7
سلام
شما بعد از لاگين به روت دستور setup را بزنيد و Network Configartion رو انتخاب كنيد و كارت شبكه اول رو انتخاب كنيد و آي پي را وارد كنيد
موفق باشيد
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
استارتر عزیز شانس اوردید که از جای معتبر خوبی خرید داشتید و باز هم شانس اوردید هارد سرور اختصاصی شما مشکل نخرد و قطعات دیگر خراب شد و تعویض کردند نو شد تر تمیز و شرکت مربوطه هم پشتیبانی لازم را برایتان انجام داد و خیال شما را راحت کرد که اطلاعات شما پاک نشد اگر همچین چیزی بود شرکت به شما میگفت و این مورد ست کردن هم استاد ها اموزش و توضیح دادند با صبر حوصله انجام بدید بالا بیاد سرورتون . و حتما یک سرور دیگر تهیه کنید برای بک اپ اگر ارزش برای کارتان قائل هستید و اطلاعات و زحماتتان را دوست داید حتما این کار را انجام بدید ارزش داره و با خیال راحت میخوابید و کار میکنید چون هر مشکلی در هر لحظه مخصوصا در کار سرور ممکن هست پیش بیاد ممکن دیتاسنتر نابود بشه یا هرچیزی شما باید بک اپ داشته باشی هر شب با تشکر .
فعلا که قطع هست.
از 8 شب دیروز قطع شده و الان 9 صبح روز بعد هست و همچنان قطع...
- - - Updated - - -
اینا رو اون شرکت هاست باید انجام بده. من که سر در نمیارم این چیزا رو. من نمیدونم چرا باید قطعی سرور اینقدر طول بکشه!
- - - Updated - - -
نه عوض نشده.
این مسخره ترین حالت ممکن هست. من هیچ دسترسی به سرور ندارم؛ یه دسترسی kvm هم دیروز دادن که اونم کار نمیکنه؛ یوزر پسوردش رو دیگه قبول نمیکنه.
من اخه الان چطوری اطلاعاتم رو از روی سروری که اینترنت نداره بردارم؟ اخه هرتز هم که من رو نمیشناسه. اون سایت واسطه رو میشناسه.
واقعا متاسفم برای خودم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)