-
June 22nd, 2015, 02:36
عضو انجمن
پاسخ : ترکیدن سرور هرتز و بدبخت شدن

نوشته اصلی توسط
cherokee
دستورش رو میتونی بنویسی اینجا تا بزنم خودم؟ کس دیگه هم این مشکل رو داشت یاد بگیره!

- - - Updated - - -
عزیزم نمیدونی چطوری میشه تو کنسول KVM یه تکست رو کپی پیست کرد؟
مثل وقتی تو ترمینال کلیک راست میکنیم و پیست میشه. خیلی نوشتن تو KVM سخت هست! این خیلی طولانی هست
- - - Updated - - -
بیخیال شدم! من که نمیتونم درستش کنم. گفتم بهشون نمیتونم ای پی بدم. امیدوارم درستش کنن.
تازه داشتم با این سرور ارتباط برقرار میکردم؛ نسبت به قیمتش خیلی قوی بود. شانس...
عزیز در kvm باید تایپ کنید
مگه ای پی عوض شده ؟
تعویض سخت افزار به ای پی ربط نداره و فقط به دلیل تغییر مک دسترسی قطع می شود که باید اون مک تنظیم کنید
-
-
June 22nd, 2015 02:36
# ADS
-
June 22nd, 2015, 02:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
se7en-host
عزیز در kvm باید تایپ کنید
مگه ای پی عوض شده ؟
تعویض سخت افزار به ای پی ربط نداره و فقط به دلیل تغییر مک دسترسی قطع می شود که باید اون مک تنظیم کنید
احتمالا کارت شبکه سرور تعویض شده.
ایشون باید مک آدرس جدید رو جایگزین قبلی کنن.
از rescue هم میتونید توسط مونت کردن پارتیشن روت و chroot کردن به راحتی اقدام کنید، و البته این مکافات های LARA هم ندارد...
-
-
June 22nd, 2015, 02:52
عضو انجمن
استارتر عزیز شانس اوردید که از جای معتبر خوبی خرید داشتید و باز هم شانس اوردید هارد سرور اختصاصی شما مشکل نخرد و قطعات دیگر خراب شد و تعویض کردند نو شد تر تمیز و شرکت مربوطه هم پشتیبانی لازم را برایتان انجام داد و خیال شما را راحت کرد که اطلاعات شما پاک نشد اگر همچین چیزی بود شرکت به شما میگفت و این مورد ست کردن هم استاد ها اموزش و توضیح دادند با صبر حوصله انجام بدید بالا بیاد سرورتون . و حتما یک سرور دیگر تهیه کنید برای بک اپ اگر ارزش برای کارتان قائل هستید و اطلاعات و زحماتتان را دوست داید حتما این کار را انجام بدید ارزش داره و با خیال راحت میخوابید و کار میکنید چون هر مشکلی در هر لحظه مخصوصا در کار سرور ممکن هست پیش بیاد ممکن دیتاسنتر نابود بشه یا هرچیزی شما باید بک اپ داشته باشی هر شب با تشکر .
-
-
June 22nd, 2015, 04:09
دوست عزیز شما ای پی سرورتون تغییر کرده؟؟
یا نه همان ای پی هست ؟؟
اگر عوض شده که منظور دامنه ست کردن هست به ای پی اگر نه باید از setup انجام بدید
-
-
June 22nd, 2015, 08:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
مینا-صیفی
استارتر عزیز شانس اوردید که از جای معتبر خوبی خرید داشتید و باز هم شانس اوردید هارد سرور اختصاصی شما مشکل نخرد و قطعات دیگر خراب شد و تعویض کردند نو شد تر تمیز و شرکت مربوطه هم پشتیبانی لازم را برایتان انجام داد و خیال شما را راحت کرد که اطلاعات شما پاک نشد اگر همچین چیزی بود شرکت به شما میگفت و این مورد ست کردن هم استاد ها اموزش و توضیح دادند با صبر حوصله انجام بدید بالا بیاد سرورتون . و حتما یک سرور دیگر تهیه کنید برای بک اپ اگر ارزش برای کارتان قائل هستید و اطلاعات و زحماتتان را دوست داید حتما این کار را انجام بدید ارزش داره و با خیال راحت میخوابید و کار میکنید چون هر مشکلی در هر لحظه مخصوصا در کار سرور ممکن هست پیش بیاد ممکن دیتاسنتر نابود بشه یا هرچیزی شما باید بک اپ داشته باشی هر شب با تشکر .
فعلا که قطع هست.
از 8 شب دیروز قطع شده و الان 9 صبح روز بعد هست و همچنان قطع...
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
AvalinHost
احتمالا کارت شبکه سرور تعویض شده.
ایشون باید مک آدرس جدید رو جایگزین قبلی کنن.
از rescue هم میتونید توسط مونت کردن پارتیشن روت و chroot کردن به راحتی اقدام کنید، و البته این مکافات های LARA هم ندارد...
اینا رو اون شرکت هاست باید انجام بده. من که سر در نمیارم این چیزا رو. من نمیدونم چرا باید قطعی سرور اینقدر طول بکشه!
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
kiarash-khatib
دوست عزیز شما ای پی سرورتون تغییر کرده؟؟
یا نه همان ای پی هست ؟؟
اگر عوض شده که منظور دامنه ست کردن هست به ای پی اگر نه باید از setup انجام بدید
نه عوض نشده.
-
-
June 22nd, 2015, 08:58
عضو انجمن
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
June 22nd, 2015, 10:03

نوشته اصلی توسط
cherokee
فعلا که قطع هست.
از 8 شب دیروز قطع شده و الان 9 صبح روز بعد هست و همچنان قطع...
- - - Updated - - -
اینا رو اون شرکت هاست باید انجام بده. من که سر در نمیارم این چیزا رو. من نمیدونم چرا باید قطعی سرور اینقدر طول بکشه!
- - - Updated - - -
نه عوض نشده.
اگر دانش کافی ندارید
از کسی که واسط شما هستش راهنمایی بگیرید
-
-
June 22nd, 2015, 10:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
AbtinServer
ورژن سنتوس شما چیه ؟
Centos 7
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
wenhost
اگر دانش کافی ندارید
از کسی که واسط شما هستش راهنمایی بگیرید
خب واسطه همین سایت http://novinhost.org هست دیگه. اینا باید درستش کنن.
صبح هم چک کردم تیکت رو نوشته بودن که خودشون IP دادن به سرور؛ ولی باز هم سرور وصل نشده. دیگه هم جوابی نیومده.
البته این سرور هم ارزون ترین سرورشون بود؛ ماهی 159 تومن؛ فکر نمیکنم ماهی 10 تومن هم برای نوین هاست استفاده داشته باشه 
مسخره ملت شدیم رفت دیگه سایت یه روزه قطعه هیچ راه حلی هم ندارم؛ اطلاعاتم رو هم نمیتونم بردارم...
-
-
June 22nd, 2015, 10:23
عضو انجمن
با دستور
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens32 به بخش ویرایش ای پی بروید
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
-
June 22nd, 2015, 10:29
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
abtinserver
با دستور
vi /etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-ens32 به بخش ویرایش ای پی بروید
نوین هاست میگه ip دادن به سرور ولی باز هم درست نشده. از دیشب نوشته منتظر باشید؛ خبری نیست. نمیدونم چکار کنم.
- - - Updated - - -
حالم دیگه از هرتز به هم میخوره. یه بار هم دو سال پیش هارد سرورشون سوخت بیچارم کرد.
از کجا سرور بگیرم که گیر این بدبختی ها نیافتم و گرون هم نباشه؟
- - - Updated - - -
همین سه چها روز پیش اینو تمدید کردم. کاش تمدیدش نمیکردم.
-