برق اون توسط چه چیزی تولید میشه؟ میتونید همراه با چند مثال بهم نشون بدید؟ (ابزار تولید برق در یه محسط بسته)
با انرژی خورشیدی که از نظر من تقریبا غیر ممکنه...
همچین سربی رو کجا گیر بیارم و چگونه سرب ها رو به هم متصل کنم که کاملا پوشانده بشه؟لپ تاپ 10 میلیون دلاری خودتون رو !!! درون محفظه ای سربی با ضخامت حدود 1 سانتی منتر قرار بدید، هیچ پرتویی عبور نخواهد کرد از ان. اعم از الفا و بتا و گاما...
دوستدار کتاببلیان
Hamed Rashnoo - Young web designer
-----------------------------------------------------
Free Web Design - Click Here
دوست من برای چی دیتاسنتر رو از دید محفی کرد
این استفاده برای سیستم های نظامی شاید لازم باشه ولی برای استفاده عمومی چه نیازی هست
با این حال برای این کار لازم هست از بتن مسلح شده اون هم به مقدار بسبار زیاد مثل ساخت یک سد آب لازم هست تا یک محیط با این میزان امنیت را ایجاد کرد
سرور اختصاصی و مجازی ایران و خارج
تهران ، بزرگراه چمران ، خ باقرخان ، پ 64 ، واحد 13https://www.mobinhost.com/
Tel : 021-72308
البته مسئله اینه که دشمن شما متوجه وجود توده ای نفوذ ناپذیر میشه! بدون اینکه بفهمه داخلش چیه هم ممکنه بهش حمله کنه!
چرا اون موشک ها به یک پرنده حمله نمیکنن؟؟؟البته مسئله اینه که دشمن شما متوجه وجود توده ای نفوذ ناپذیر میشه! بدون اینکه بفهمه داخلش چیه هم ممکنه بهش حمله کنه!
چرا فکر میکنید ابزار های ایرانی سوسول بازی هست؟فکر کنم روزه گرفتید بهتون فشار اومده
عزیزم آمریکا اگر بخواد جاسوسی کنه نیازی به این سوسول بازی ها نیست. هواپیما و پهباد جاسوسی برای ایران و حزب الله هست
بهتره ذهنتون رو با این چیزا درگیر نکنید و بزارید دنیا کارش رو بکنه.![]()
مگه یک جوان ایرانی چه چیزی کمتر از یک جوان آمریکایی داره؟ چرا ما نتونیم همچین چیزی رو بسازیم؟
ممکنه بنزین تموم بشه! پس باید یه منبع تموم نشدنی باشهژنراتور بنزینی ندیدی؟ انواع دیگر گازی و گازوئیلی و .... هم هست!
چرا من نمیتونم بسازم؟ مگه چه مشکلی وجود داره؟این مورد رو دیگه شما نمیتونی بسازی
مثل قالب کفش، این هم قالب داره و سرب رو داخلش میریزن و میزارن سرد بشه و شکل بگیره.
دوستدار کتاببلیان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)