با سلام
بنده نیاز به VPS (شروع فعالیت) (سرویس ایران) با حداقل 6 گیگ رم و 4 گیگاهرتز cpu و 100 گیگ هارد ساتا و حدود 20 گیگ هارد SSD دارم
اما برای این منظور نیاز به سرویبس دهنده قدرتمند با پشتیبانی قوی و تجربه بالا نیازمندم
سرویس برای گیم سرور آنلاین نیاز دارم :
مشکل : اتک های زیاد TCP Sys Flood دارم خیلی زیاد و UDP کم اما پورت پر میکنن
اطلاعات : سرویس دهنده های زیادی تست شدن حتی دیتاسنترهای مختلف .هیچکدوم نتونستن مشکلات حل کنن .
روی فایروال سخت افزاری برام رول گذاشتن و به دلیل اینکه اطلاعاتی نداشتن رولشون جواب نداد
نرم افزارهای Antiddos guardian - Peeblocker - Symantec و حتی کلی تنظیمات در registery انجام شد جواب نداده
پورتی ک اتک میخوره عوض شده اما ساده پیدا میشه
آی پی اینترانت استفاده شده و از آی پی ایران vps اتک udp میخوریم و tcp هم از سیستم شخصی میخوریم .آی پی بن کردن برای tcp اصلا فایده نداره چون با مودم ریست دوباره میان .مهمه ک اصلا نرسه به پورت من چون با یکبار اتک کلا مختل میشم
سرویس ویندوز استفاده میکنم اما بعضی ها گفتن روی لینوکس میشه بیشتر پیگیری کرد مشکل و فایروال بهتری داره ( دارم سعی میکنم روی لینوکس کامپایل کنم و یاد بگیرم )
من فقط جایی میخام ک حداقل مشکل tcp بتونه صد در صد حل کنه و اتک udp در کوتاهترین زمان بلاک کنه .حتی اگ به هزینه پشتیبانی جدا این کار انجام بشه
در صورتی ک نیاز به لوگ و اطلاعات بیشتری دارید لطفا شماره تماس ذکر کنید تماس بگیریم