نمایش نتایج: از شماره 11 تا 11 , از مجموع 11

موضوع: مشکل پیچیده و عجیب در ریموت ویندوز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید trueenzo آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    124
    تشکر شده در
    94 پست

پیش فرض مشکل پیچیده و عجیب در ریموت ویندوز

سلام دوستان

مشکل من در اینه که وقتی به وی پی اس می خوام متصل بشم با ریموت دسکتاپ ویندوز به تازگی جندین بار باید سعی کنم و در نهایت هم بسیار کند کار می کند و بعد از چند دقیقه هم دیسکانکت می شود ممنون می شوم راهنمایی بکنید برایه حل مشکل

شرح ماجرا:
    من از یکی از دوستان همین فروم یه وی پی اس گرفتم ویندوز 2003 و رم 256 و برای وی پی ان و دانلود هایه غیر مستقیم و تورنت ازش استفاده می کردم
    بعد از یک و نیم ماه حدودا یک شب همزمان دانلود من از رویه می پی اس که از طریق اف تی پی بود از 55 رسید به 20 کیلو و با ریموت هم سخت کانکت می شد
    گجذاشتم پایه مشکلات خط سرور
    ولی در همون حال اتصالم با وی پی ان به سرور هیچ مشکلی نداشت و فول اسپید می داد بهم و خود خط اینترنت اینجا رو هم چک کردم مشکلی نبود
    روز خوب شد
    دوباره شب بد شد ولی دانلود اف تی پی از سرور رفت رویه 5 کیلو و ریموت هم دیگه وصل نمی شد
    هنوز اتصالم از طریق وی پی ان مشکلی نداشت
    تیکت زدم به ریسلر گفت ما هیچ مشکلی نداریم رویه سرور و مشکل یا از آی اس پی شماست یا خودتون وی پی اس رو بهم ریختین
    در حالی که من هیچ تغییری در سرور نداده بودم
    ولی روزها خوب میشد
    دانلود رو از اف تی پی منتقل کردم رویه اچ تی تی پی و مشکل دانلود حل شد هر چند هنوز از عصر تا به فردا صبح هر شب مشکل رو داشتم
    بعد از چند روز مشکل اف تی پی 24 ساعته شد و دیگه کلا از 5 کیلو بالا نمی رفت و ربموت هم یا متصل نمی شد یا خیلی کند کار می کرد
    تو تیکت هایه بعدی برایه اثبات اینکه کانکشن اونا مشکلی نداره یکی از فایل هایه اف تی پی خودم رو دانلود کرد که دیدم با سرعت فول گرفت که این مشکل رو عجیب تر کرد
    با فرض اینکه مشکل از آی اس پی منه یه دونه وی پی اس دیگه با مشخصات بالاتر گرفتم و یه سری برنامه های اولیه ویندوز رو زدم روش و این سری هیچ برنامه ای که به پ.رت و کانکشن و سرعت و خط مربوط بشه کلا روش نصب نکردم
    دو روز باهاش یه سری کار کردم و مشکلی نبود تا اینکه امشب اونم ریموتش جواب نداد و وی پی اس قدیمی هم بد می رفت توش
    به سختی به ریموت اول کانکت شدم و برایه امتحات سعی کردم از طریق ریموت اون به سرور دوم متصل بشم که اونم نتونست اینجا دیگه حتم کردم که مشکل از کلاینت من و آی اس پی م نیست
    ولی هنوز مشکل عجیب باقی مونده
    رویه هر دو وی پی اس هیچ فایر والی فعال نیست و رویه اولی nat فعاله
    هر دو هم روزی 2 بار اتوماتیک ریست می شوند تا ویندوز کند نشود
    ارتباط با وی ان سی و تیم ویوئر هم همین وضعیت را دارد

حالا با این توضیحات که دادم خودم چندین روز بود که رویه خط و تویه منابع مایکروسافت و غیره سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری پیدا نکردم

1. مشکل از کلاینت و آی اس پی منه یا از سرور ریسلر یا از تنظیمات وی پی اس هایه من؟

2. راه رفع مشکل چیه و اصولا کجا این مشکل ایجاد شده؟

خوشحال می شم از تجربیاتتون استفاده کنم
    اگه ایده ای به ذهنتون رسید و چک کردن می خواست همین زیر بگین تا مشخصات ریموت رو پخ کنم اگه لازمه
    ویرایش توسط trueenzo : August 30th, 2010 در ساعت 06:05

2. تعداد تشکر ها از trueenzo به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)