وقتی که به مانیتور کامپیوتر نگاه می کنیم بدون اینکه متوجه بشیم تعداد پلک زدن بسیار کاهش پیدا میکنه. سعی کنید فاصلتون از مانیتور از یه حدی بیشتر نشه و بیشتر پلک بزنید. عینک مخصوص هم تاثیر نداره. سردرد هم بیشتر به خاطر عدم تحرک هست.
وقتی که به مانیتور کامپیوتر نگاه می کنیم بدون اینکه متوجه بشیم تعداد پلک زدن بسیار کاهش پیدا میکنه. سعی کنید فاصلتون از مانیتور از یه حدی بیشتر نشه و بیشتر پلک بزنید. عینک مخصوص هم تاثیر نداره. سردرد هم بیشتر به خاطر عدم تحرک هست.
تمامی فرمایشات دوستان درست هست ، وقتی از ظهر تا شب هستم کمتر مشکل چشم هست ولی روز هایی که از صبح تا شب هستم دیگه به حد گریه میرسم
-----
رفت چشم پزشکی ، گفتند باید عینک انتی رفلکس بگیری، یکی سفارش دادم شد 168ت ، از مغازه دار سوال کردم که هم عینک بزنم درست میشه مشکلم ؟ گفتند تا 2-3 ماه زمان بر هست و کم کم مشکل کمتر میشه.
امیدوارم با عینک مشکل چشم رفع بشه.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد
xpayment.ir - اسکریپت درگاه پرداخت واسطه xPay
اسکریپت تبلیغات کلیکی xAds
تم های تیره رو هم امتحان کنید . (الان از تم unite dark روی گنوم استفاده میکنم و همه چی اوکیه )
نور صفحه رو که کم کردم خیلی خیلی تاثیر داشت.
- - - Updated - - -
مشکل کمر درد نیست - به صورت دراز کشیده از لب تاب استفاده میکنم.
اما اگر روزی بخوام مهاجرت کنم به میز و صندلی ، ایا باراد زیاد تاثیر میزاره ؟ امتحان کرده اید ؟
- - - Updated - - -
اگه با همین روند پیش بره که ورشکسته میشیم :دی
ParsConfig:Managed Servers,CacheServer,Server Administration
IRDirectAdmin:Hosting Solutions
M.Tamadon:09172593746
بنده شخصا با چراغ خاموش (شب ها) راحتم.
از ساعت 7 صبح تا 3 نصف شب هم پشت سیستم هستم.
بعضی اوقات بخاطر کمر درد مجبور به مهاجرت از روی صندلی بر روی کاناپه یا ... میشیم.
همیشه یک جا ساکن نباش شما(اگر لب تاپ هست).
یک عکس از صندلی و میز کار برام بفرست ببینم چجوریاست :دی
مطمئنم اگر لب تاپ یا سیستم هر کسی دستم باشه 1 ساعته سردرد و چشم درد سراغم میاد... (تجربه)
سلام یک تجربه بسیار بد بگم در مورد حالت دراز کشیده کار کردن
من خونه را تغیر دادم و بعداز اساس کشی دیگه دیگه میز کامپیوتر که قدیمی شده بود با خودم نبردم و گفتم توی خونه جدید یکی میگرم دیگه در گیر کارهای جابجایی و چیدن وسایل و تنبلی خلاصه حدود 4 یا 5 ماه طول کشید ما بصورت دراز کشیده کار میکردم توی این مدت کم کم یکی از دستام داشت حالت سر شدن به خودش میگرفت از نوک انگشت کوچیکیه شورع شد و تا بصورت کامل به انگشت وسطی رسید یعنی 3تا از انگشتهای یکی از دستام بصورت کاملا اصلا هیچ گونه حسی نداشتن انگشتهاش و طوری شده بود که من با اون دست حتی نمیتونستم کلید ماشین بچرخونم و استارت بزنم یا با کلید قفل در باز کنم باید با اون یکی دستم این کار انجام میدادم فقط بصورت یک دست ثابت شده بود و کلا انشگشتهاش هیچ گونه حسی نداشت نمیتوانستم انگشت خم کنم و حتی یک بشقاب نگر دارم و عملا دستم انگشتهاش داشت فلج میشد بدلیل اینکه من قند داشتم فکرمیکردم اول از قندم هست که به دستم کشیده شده ولی خوشبختانه بعداز اینکه میز تهیه کردم و بعداز حدود 1 ماه کم کم خدا را شکر شروع به خوب شدن کرد یادم که می افتد وحشتناک ترین کابوسم بود چون واقعا داشتم یک دستم از دست میدادم بدون اینکه بدونم بخاطر این دلیل هست
در مورد استفاده از مانیتور و چشم درد و سر درد مانتیور خیلی شرط هست من یک زمانی حدود 15 ساعت پای کامپیوتر مینشستم و فقط برای غدا خوردن و رفع حاجت از جام بلند میشدم و دیگه تکون نمیخوردم از جام ولی هیچ وقت چشمام درد نگرفت و سر درد نگرفتم که فکرمیکنم دلیل اصلیش استفاده از مانتیورهای led بودش حدود 10/11 سال پیش حدود 400 تومن خریده بودم اون زمان تازه امده بود
در ضمن من از عینک استفاده میکنم و چشمام حدود 4.5 هست هر کدومش شمارش
البته تاوان این کار هم دادم کمر درد شدیدی گرفتم الان بطور یکه 10 دقیقه سر پا باشم انگاری سیخ توی کمرم میکنند یا اینکه یکم نشسته باشم روی زمین وحشتناک کمرم درد میگره
ویرایش توسط MagicVps.Com : June 21st, 2015 در ساعت 00:12
MagicVps با بیش از 8 سال کارنامه درخشان و رضایتمندی مشتریان شما هم میتوانید تجربه کنید و مشتری همیشگی ما شوید وی پی اس های با کیفیت و اپتایم بالا را با ما تجربه کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)