-
August 29th, 2010, 22:08
عضو انجمن
پاسخ : درخواست سرور مجازی با مدیریت کامل + نظر خواهی
رم : 1 گیگا بایت
هارد : 20 تا 30 گیگابایت (بیشتر از 30 لازم ندارم )
پهنای باند: 1.5 الی 2 ترابایت
کنترل پنل : سی پنل یا دایرکت ادمین
مهمتر از همه : آپتایم بالا و تضمینی ، سرعت و کیفیت خوب. عدم تحریم ( در ضمن لطفا از دیتا سنتر ovh سرویس معرفی نکنید)
سرور درخواستی شما ماهیانه : 45 هزار تومان .
Cpanel ماهیانه : 15 هزار تومان .
Directadmin ماهیانه : 8 هزار تومان .
Uptime:100% - USA Datacenter
مدیریت سرور شامل : تنظیمات امنیتی ، حل مشکل ، بهینه و به روزرسانی منابع ونرم افزار های سرور
پشتیبان گیری خودکار و فضای بک آپ
تنظیمات امنیتی و بهینه سازی اولیه رایگان .
فضای بکاپ هر 10 گیگابایت ماهیانه 5 هزار تومان .
------
parsdev.ir از مابقی معتبر تر است .
موفق باشید .
-
تعداد تشکر ها از J4vad به دلیل پست مفید
-
August 29th, 2010 22:08
# ADS
-
August 29th, 2010, 22:56
عضو انجمن
دوستان توجه داشته باشید که ایشون سرور ادمینیستریشن لازم دارن، شما همه دارید سرور منیجمنت میدید... (نمیخوان یه بار براشون تنظیم کنید و ول کنید برید، باید مدیریت دائم سرورشون رو بر عهده بگیرید، و البته اگر سرورشون هک بشه یا اطلاعاتش به هر دلیلی مشکلی پیدا کنه مسئولیتش با شماست و باید کل خسارت های مربوطه رو جبران کنید)
-
تعداد تشکر ها ازsrashedian به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 00:01
عضو انجمن
سروریس هایی که ما اراه می دیم فول منیج هستند ... ضریب صحت بک اپ هم بالای 99 درصد هست . و تا به حال هیچگونه مشکل از دست رفتن اطلاعات نداشتیم . چون اطلاعات مجموعا روی 6 هارد هستند.
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 03:31

نوشته اصلی توسط
srashedian
دوستان توجه داشته باشید که ایشون سرور ادمینیستریشن لازم دارن، شما همه دارید سرور منیجمنت میدید... (نمیخوان یه بار براشون تنظیم کنید و ول کنید برید، باید مدیریت دائم سرورشون رو بر عهده بگیرید، و البته اگر سرورشون هک بشه یا اطلاعاتش به هر دلیلی مشکلی پیدا کنه مسئولیتش با شماست و باید کل خسارت های مربوطه رو جبران کنید)
معنای مدیریت این نیست. من خودم از شرکتهای بسیار معتبر سرویس مدیریت شده داشتم، ولی هیچکس تضمین هک نشدن نمیده. ممکنه هک به علت بی احتیاطی خود مشتری باشه.
https://serverbartar.com
TEL: 021-71053438
کد تخفیف 25درصدی دائمی ویژه کاربران انجمن: wht25
دارای نماد اعتماد الکترونیک دو ستاره
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 06:53
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
معنای مدیریت این نیست. من خودم از شرکتهای بسیار معتبر سرویس مدیریت شده داشتم، ولی هیچکس تضمین هک نشدن نمیده. ممکنه هک به علت بی احتیاطی خود مشتری باشه.
جناب تقی خانی، من نزدیک به 2 سال هست که کارم همینه، تفاوت Management و Administration رو میدونم... اما از متن تقاضای ایشون مشخص هست که به Administration احتیاج دارن، نه منیجمنت... (میبینید که زیر پستم هم تشکر کردن)
و اما در مورد بحث هک، منظورم این نبود که تضمین کنید سایتشون هک نمیشه (که هر کسی میدونه نزدیک به غیر ممکنه)... من میگم باید امنیت سایتشون رو تضمین کنید، یعنی اگر هم هک شدن شما بتونید با کمترین تلفات ممکن اطلاعاتشون رو برگردونید (مساله بک آپ گیری دائمی)... حالا اگر بد بیان کردم عذر خواهی میکنم... البته این که ایشون دقیقا چه انتظاراتی از مدیر سرورشون دارن رو باید شفاف تر بیان کنند، که خوب مسلما در هزینه Administration تاثیر داره...
اگر نظر شما متفاوت هست خوشحال میشم بدونم
ویرایش توسط srashedian : August 30th, 2010 در ساعت 07:06
-
تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 14:02

نوشته اصلی توسط
srashedian
جناب تقی خانی، من نزدیک به 2 سال هست که کارم همینه، تفاوت Management و Administration رو میدونم... اما از متن تقاضای ایشون مشخص هست که به Administration احتیاج دارن، نه منیجمنت... (میبینید که زیر پستم هم تشکر کردن)
و اما در مورد بحث هک، منظورم این نبود که تضمین کنید سایتشون هک نمیشه (که هر کسی میدونه نزدیک به غیر ممکنه)... من میگم باید امنیت سایتشون رو تضمین کنید، یعنی اگر هم هک شدن شما بتونید با کمترین تلفات ممکن اطلاعاتشون رو برگردونید (مساله بک آپ گیری دائمی)... حالا اگر بد بیان کردم عذر خواهی میکنم... البته این که ایشون دقیقا چه انتظاراتی از مدیر سرورشون دارن رو باید شفاف تر بیان کنند، که خوب مسلما در هزینه Administration تاثیر داره...
فرمایش شما درسته. ولی این خدماتی که شما می فرمایید رو بنده کلا ندیدم جایی ارائه بده.
-
تعداد تشکر ها ازtaghikhani به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 21:08
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
srashedian
ما این خدمات رو ارائه می دیم ... اگر اطلاعاتشون پرید با کمترین تلفات اطلاعات برگردونه می شه .
فول منیج هم هست و کاربر نیازی به ورود به ssh نداره .. البته به نظر می رسه این اقا می خوان بهترین خدمات به بهترین کیفیت رو با کمترین قیمت داشته باشند که همچین چیزی وجود نداره .
-
تعداد تشکر ها از pardishosting به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 21:18

نوشته اصلی توسط
pardishosting
ما این خدمات رو ارائه می دیم ... اگر اطلاعاتشون پرید با کمترین تلفات اطلاعات برگردونه می شه .
فول منیج هم هست و کاربر نیازی به ورود به ssh نداره .. البته به نظر می رسه این اقا می خوان بهترین خدمات به بهترین کیفیت رو با کمترین قیمت داشته باشند که همچین چیزی وجود نداره .
برگردوندن اطلاعات چیز عجیب و غریبی نیست. یک سرور بکاپ جداگونه براشون در نظر گرفته میشه که هزینه خودش رو داره. بحثی که برای من عجیب بود تضمین هک نشدن بود که امری غیرممکن است.
-
تعداد تشکر ها از taghikhani به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2010, 21:32
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
taghikhani
برگردوندن اطلاعات چیز عجیب و غریبی نیست. یک سرور بکاپ جداگونه براشون در نظر گرفته میشه که هزینه خودش رو داره. بحثی که برای من عجیب بود تضمین هک نشدن بود که امری غیرممکن است.
بله، من هم گفتم، بیانم بد بود، منظور این هست که امنیت سرور رو تضمین کنید نه هک نشدن رو...
ضمنا در این مورد که تا حالا ندید، دلیلش اینه که تاحالا نخواستید... من کارم همین هست، کار سرور وب انجام نمیدم، اما الان دو سال هست که مدیریت سرور رو انجام میدم... الان برای یک شرکت این کار رو انجام میدم ماهیانه 300 هزار تومان (سرور شبکه اداری هست)
-
تعداد تشکر ها از srashedian به دلیل پست مفید