-
June 10th, 2015, 01:27
عضو جدید
پاسخ : سوال در مورد ارتقاء هاست اشتراکی

نوشته اصلی توسط
xphost
بستگی داره چقدر بهتون رم داده باشند
بی زحمت یک دسترسی پ.خ کنید تا بررسی کنیم
نسبت به پهنایی که میگید مصرف دارید حجم بالایی احتمالا مصرف از منابع خواهید داشت
جناب ایک پی هاست پ.خ من کار نمیکنه چرا ؟ نوشته بعد از مدتی فعالیت مفید فعال میشه!
-
-
June 10th, 2015 01:27
# ADS
-
June 10th, 2015, 04:31

نوشته اصلی توسط
metti44
سلام اول چند نکته میگم بعدش سوال دارم:
1-دوستان من یه هاست اشتراکی 1g لینوکس آلمان دارم که سایتم روش سواره و حدود 7 هزار بازدید روزانه ازش میشه و حدود 100 گیگ پهنای هم باند می خوره!
2-هاست دانلود 85 گیگ بهش وصل کردم که ملت ازش دانلود می کنه ... که درامد کمی هم ازش دارم
و فعلا از همه چی راضیم
سوالم اینه که اگر یه روزی هاستینگ من بگه شما دیگه جات روی هاست اشتراکی فعلی نیست و داری میزی میتروکونیش و باید ارتقاء بدی ، من باید چیکار کنم ؟ آیا باید مثلا پلن هاست اشتراکی بالاتر و مثلا 2g و 3g بگیرم ؟ یا مثلا باید هاست های دیگه ای رو بگیرم. توجه داشته باشید که هاست دانلود هم دارم . اصلا کی باید کوچ کنم؟ آیا اگه پهنای باند اضافی بخرم حل میشه؟ هاست میزبانی اشتراکی تا کی جوابگوی من خواهد بود؟
لطفا من رو راهنمایی کنید دوستان . چند وقته مخم روش گیر کرده و نگرانم که هزینه هام الکی بالا نره . چون اگه از یه سقفی بیشتر بشه باید جمع کنم برم. ببخشید اگه سوالم ناشیانه است!
با سلام دوست عزیز.
بنده به عنوان یک فروشنده هاست اشتراکی و هاست پربازدید این پیشنهاد به شما می کنم .
از یک دیتاسنتر مطمئن یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و دیگر نه استرس برای انتقال و نه استرس برای ساسپند شدنو پول اضافه برای ارتقای هاست داشته باشید .
کمی هزینه ماهانه برای سرور مجازی
کمی هزینه یک باره برای کانفیگ سرور
کمی هزینه لایسنس کنترل پنل ( این زیاد مهم نیست متونید رو خود سیستم هامل به صورت دستی و بدون نیاز به کنترل پنل سایتتون بالا بیارید ) .
و این رو هم اضافه کنم اگر هاستیگی به شما گفت داری سرور منو بهم میزی و میترکونیش حرفش هیچ اعتباری نداره و به فکر پول بیشتری هست مگه این فضای مصرفی شما از حد مجازی گذشته باشه که در هاست های اشتراکی شما حد مصرفی ای ندارید .
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
June 10th, 2015, 10:53
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
downloaddl
با سلام دوست عزیز.
بنده به عنوان یک فروشنده هاست اشتراکی و هاست پربازدید این پیشنهاد به شما می کنم .
از یک دیتاسنتر مطمئن یک سرور مجازی یا اختصاصی تهیه کنید و دیگر نه استرس برای انتقال و نه استرس برای ساسپند شدنو پول اضافه برای ارتقای هاست داشته باشید .
کمی هزینه ماهانه برای سرور مجازی
کمی هزینه یک باره برای کانفیگ سرور
کمی هزینه لایسنس کنترل پنل ( این زیاد مهم نیست متونید رو خود سیستم هامل به صورت دستی و بدون نیاز به کنترل پنل سایتتون بالا بیارید ) .
و این رو هم اضافه کنم اگر هاستیگی به شما گفت داری سرور منو بهم میزی و میترکونیش حرفش هیچ اعتباری نداره و به فکر پول بیشتری هست مگه این فضای مصرفی شما از حد مجازی گذشته باشه که در هاست های اشتراکی شما حد مصرفی ای ندارید .
ممنون . سرور مجازی ویندوز یا لینوکس ؟ اگگر مجازی بگیرم هردوی سایت و دانلود هام میشه ریخت توش ؟ نه ؟ یعنی یک هاست دارم دیگه که هم هاست میزبانه و هم هاست دانلود ؟ درسته ؟ همه همین کارو میکنن ؟
-
-
June 10th, 2015, 10:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
metti44
ممنون . سرور مجازی ویندوز یا لینوکس ؟ اگگر مجازی بگیرم هردوی سایت و دانلود هام میشه ریخت توش ؟ نه ؟ یعنی یک هاست دارم دیگه که هم هاست میزبانه و هم هاست دانلود ؟ درسته ؟ همه همین کارو میکنن ؟
س میتونه لینوکس باشه میتونه ویندوز باشه مشکلی نداره
و برای مورد بعدی هم باید گفت میتونین ازش بعنوان هاست معمولی هاست دانلود و سایرموارد استفاده فرمایید.
ارادت
-
تعداد تشکر ها از 007 به دلیل پست مفید
-
June 14th, 2015, 12:20
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
007
س میتونه لینوکس باشه میتونه ویندوز باشه مشکلی نداره
و برای مورد بعدی هم باید گفت میتونین ازش بعنوان هاست معمولی هاست دانلود و سایرموارد استفاده فرمایید.
ارادت
پس اینکه هردو یکجا بشه معمول و متداوله ؟ ارزونتر از این در میاد که یه هاست پربازدید و یک هاست مجازی داشته باشم ؟ نه ؟
- - - Updated - - -
دوستان اداره کردن سرور مجازی دردسر داره ؟ از لحاظ نصب نرم افزار های مختلف و همچنین امنیت ؟ شنیدم خیلی دنگ و فنگ داره ! منم که بلد نیستم خیلی چیزا رو . باید چه کرد ؟
-
-
June 15th, 2015, 00:24
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
metti44
سلام اول چند نکته میگم بعدش سوال دارم:
1-دوستان من یه هاست اشتراکی 1g لینوکس آلمان دارم که سایتم روش سواره و حدود 7 هزار بازدید روزانه ازش میشه و حدود 100 گیگ پهنای هم باند می خوره!
2-هاست دانلود 85 گیگ بهش وصل کردم که ملت ازش دانلود می کنه ... که درامد کمی هم ازش دارم
و فعلا از همه چی راضیم
سوالم اینه که اگر یه روزی هاستینگ من بگه شما دیگه جات روی هاست اشتراکی فعلی نیست و داری میزی میتروکونیش و باید ارتقاء بدی ، من باید چیکار کنم ؟ آیا باید مثلا پلن هاست اشتراکی بالاتر و مثلا 2g و 3g بگیرم ؟ یا مثلا باید هاست های دیگه ای رو بگیرم. توجه داشته باشید که هاست دانلود هم دارم . اصلا کی باید کوچ کنم؟ آیا اگه پهنای باند اضافی بخرم حل میشه؟ هاست میزبانی اشتراکی تا کی جوابگوی من خواهد بود؟
لطفا من رو راهنمایی کنید دوستان . چند وقته مخم روش گیر کرده و نگرانم که هزینه هام الکی بالا نره . چون اگه از یه سقفی بیشتر بشه باید جمع کنم برم. ببخشید اگه سوالم ناشیانه است!
هستند سایتهایی که در صورت کمبود حجم دیتابیس حاضرن با مبلغ بیشتری شما را ساپورت نمایید.
فروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
خرید سرور مجازی
-
تعداد تشکر ها از AbtinServer به دلیل پست مفید
-
June 18th, 2015, 10:06
استفاده از هاست اشتراکی زیاد مناسب نیست زیرا استفاده از یک سری منابع محدود شده است. پیشنهادی دارم این است که به جای هاست اشتراکی از سرور مجازی استفاده نمایید ریرا منابعی که در اختیارتان قرار می گیرد به صورت واقعی هستش و بین وب سایت های دیگه به اشتراک گذاشته نمی شود.
پیشنهاد می کنم یک سری به وب سایت centralvps بزنید و پلن های سرور مجازی ببینید در صورتی که سوالی دارید با شماره های موجود در وب سایت تماس بگیرید.
-
تعداد تشکر ها از nooshzad به دلیل پست مفید