قدس مال ماست (من قولشو بت میدم)
اگر بقیه سایتهای روی سرور هم به این شکل هستند ۹۹٪ موضوع بخاطر این دو مساله هست:
یا گوگل آیپی شما را توی بلک لیست قرار داده.
یا سرور شما آیپی گوگل را بلاک کرده.
دامنه غیر از ir هم تست کردید همینطور هست؟ شاید مشکل بخاطر ir بودن دامنه هم باشه (خیلی وقت هست دامنه ir اضافه نکردم دقیق اطلاع ندارم)
با دامنه ی .net هم تست کردم نشدش.
بقیه سایت های روی سرور هم به همین شکل هستش.
در مورد احتمال اولی که گفتین ممکنه گوگل آی پیه سرور من رو توی بلک لیستش قرار داده باشه ، من باید چطوری متوجه این موضوع بشم و در صورت صحت داشتنش باید چه اقدامی رو انجام بدم تا مشکل برطرف بشه؟
در مورد احتمال دوم که گفتین سرور من ، آی پیه گوگل رو بلاک کرده میشه بگین که کدوم ای پی گوگل رو بلاک کرده تا من برم و بازش کنم؟
......update.......
- - - Updated - - -
..........
گوگل یک آیپی نداره که من بگم کدوم آیپی. به نظرم فایروال رو چند دقیقه غیرفعال کنید و مجدد درخواست verify بزنید زمانی که فایروال خاموشه.
فایروال رو هم خاموش کردم تست کردم باز هم مشکل وجود داشتش.
شاید گوگل آیپی سایت شما رو توی بلک لیست قرار داده بهر دلیل (چون میگید همه سایتها این مشکل رو دارید)
اگر سرور دیگه دارید سابدامنه ایجاد کنید به آیپی سرور جدید و تست کنید. (يا کلا سایت رو ببرید رو سرور دیگه)
تقریبا مشکل خارج از این موارد نیست.
نمیدونم مشکلتون حل شد یا نه . ولی برای درخواست احتمالا لازم باشه با گوگل مکاتبه کنید. تجربهای در این زمینه ندارم که دقیقا بگم با کدوم قسمتشون باید در ارتباط باشید. بهتره از قسمت پشتیبانی وبمستر تولز اقدام کنید.
اگر همچنان مشکل باقی است بهترین روش تماس با گوگل است.
البته اگر پس از خاموش کردن فایروال باز مشکل باقی مونده باشه مشکل از طرف گوگل
جهت مکاتبه: http://www.google.com/contact/
شرکت مهر گستران تابش شهرقدس (شماره ثبت : 462) دارای مجوز فعالیت و نماد اعتماد از وزارت صنعت، معدن و تجارت
02191304832
ممنون از راهنمایی هاتون ولی الآن اون مشکل رو حلش کردیم اما الان یه مشکل دیگه بوجود اومده که اینجا من مطرحش کردم ولی به جواب نرسیدم هنوز واقعا ممنون میشم اگه شما اون مشکلمم که در همین مورد هستش رو برطرف کنین:
http://www.webhostingtalk.ir/showthr...432&highlight=
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)