برنامه اندروید قرار بود درست کنید چی شد ؟
برنامه اندروید قرار بود درست کنید چی شد ؟
به نظر من 2 امکان در حال حاظر کمه که اگه بتونید قرار بدید عالی میشه و میتونید خیلی زا سایت هارو جذب کنید !!
1- امکان پرداخت به دلار به حساب جهان پیی توسط کاربران خارج از کشور ...
2 - پلاگین وی اپی کننده لینک ها برای وردپرس ... (یه همچین پلاگینی برای وردپرس اگه اشتباه نکنم هست اما خوب نیاز به پیشرفت داره)
در کل فعلا همه چیز کامل هست
- - - Updated - - -
به نظر من 2 امکان در حال حاظر کمه که اگه بتونید قرار بدید عالی میشه و میتونید خیلی زا سایت هارو جذب کنید !!
1- امکان پرداخت به دلار به حساب جهان پیی توسط کاربران خارج از کشور ...
2 - پلاگینVIP ساز لینک ها در وردپس ... (تمامی لینک ها به صورت یکجا و همزمان با فعال کردن افزونه ...)
ویرایش توسط Mr.Pouria : June 5th, 2015 در ساعت 23:42
من با این اقا موافقم jahromweb تسویه حساب سریع خیلی مهم هست که شتابی نمیشه زد و روز های تعطیل هم واریز نمیشه و موقعه ای که روز عادی هست تسویه میزنیم چند ساعت بعد درخاست تازه تایید میشه 2.3ساعت بعد واریز میشه حساب که میکنم نصف روز بعد حسابم هست یا بیش از نصف روز طول میکشه گاهی وقت ها واسه این مورد فکر اساسی کنید خیلی مهم هست با تشکر.
ما با همین امکانات شما رو انتخاب کردیم و استفاده میکنیم و خواهیم کرد .
در مورد امکانات جدید عرض کنم
پیشنهاد های بنده :
1. تسویه حساب ها رو اگه امکانش هست تا جایی که ممکنه انی کنید .
2. برنامه اندرویدتون رو اوکی کنید که خیلی کارامد هست
تسویه حساب هرچه سریع تر
همچنان منتظر ussd!
جمع بندی پیشنهادات تا 72 ساعت کاری دیگر انجام می شود اگر دوستان عزیز پیشنهادی دارند در همین تاپیک اعلام فرمایند.
سپاس
درود
قبلا گفته بودید در آینده مثل پی لاین سیستم همکاری در فروش کارت شارژ راه اندازی میکنید ( گفته بودید با قالب های بیشتر و امکانات جدیدتر ) میخواستم ببینم برنامه ای براش دارید؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)