-
June 4th, 2015, 23:02
پاسخ : پشتیبانی
ارتباط: Ramin@WebHostingTalk.IR بنده برای همین ایمیل شما ایمیل ارسال کردم دوست عزیز
-
-
June 4th, 2015 23:02
# ADS
-
June 4th, 2015, 23:04
مدیر ارشد

نوشته اصلی توسط
cpanel_web
احیانا توضیحات پستهای قبلی بنده را مطالعه فرمودید؟؟
شما فرمودید یک هفته پیش ایمیل ارسال نموده اید و پاسخی دریافت نشده است؟ قدیمی ترین ایمیل بنده مربوطه به 4 روز قبل است !
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2015, 23:10

نوشته اصلی توسط
Ramin
ببنید یوزر اصلی شما ( یوزر قدیمی ) به صورت دائم بن نشده است ! تنها یوزر جدید دائم بن شده است. و این تخفیفی است که برای کاربران در نظر گرفته می شود . یوزر اصلی شما چند روز دیگر به صورت اتوماتیک فعال خواهد شد. در حال حاضر درخواست شما چیست؟ چند روز نیز مسدود نباشد؟
در حال حاضر نیز این یوزر جدید را ایجاد کرده اید ( یوزری که تاپیک حال حاضر را استارت زده اید ) که به زودی این اکانت نیز مسدود خواهد شد !
پ.ن: تصویر زیر تنها از بخش پیغام خصوصی است و ایمیلها که جداگانه هستند:

مدیریت عزیز اون یوزر mohsen1771 یک یوزر هست و کاربر جدید بنده هستش و یوزر من نیست.
یوزر اصلی بنده cpanelit هستش که وقتی وارد انجمن میشم زده مدت پایان مد محرومیت شما هرگز بنده برای بن بودم دائم کمی اصرار دارم و گرنه اگر بنده بن موقت میشدم مشکلی از این بابت نبود بالا هم عرض کردم حاضر هستم بن موقت بشم
- - - Updated - - -

نوشته اصلی توسط
Ramin
احیانا توضیحات پستهای قبلی بنده را مطالعه فرمودید؟؟
شما فرمودید یک هفته پیش ایمیل ارسال نموده اید و پاسخی دریافت نشده است؟ قدیمی ترین ایمیل بنده مربوطه به 4 روز قبل است !
بله مشاهده کردم بنده اشتباهی عرض کردم یک هفته حدود 30 یا 31 ام ماه می بود که ایمیل هارو ارسال کردم برای دو ایمیل که راه ارتباططی موجود در این انجمن بود
-
-
June 4th, 2015, 23:13
مدیر ارشد
لطفا منتظر باشید . طبق نوبت به ایمیل شما نیز پاسخ داده خواهد شد
موارد را از طریق ایمیل پیگیر باشید
-
تعداد تشکر ها از Ramin به دلیل پست مفید
-
June 4th, 2015, 23:17