تبریک و با آرزوی موفقیت روز افزون برای شما
هر چقدر خدماتی اینچنین توسط بخش خصوصی انجام بشه قطعاً کیفیت و روند کار پیشرفت چشمگیری خواهد داشت ، خوشحالم با وجود شما و سایر فعالین در این عرصه سیستم پرداختهای اینترنتی تا حدودی از انحصار بانکها خارج میشه
شاد و پیروز و سر بلند باشید
چون به درگاه پرداخت واسطه نماد نمیدن این نماد رو هم روش کلیک کنید اول میره تو dayapay.co که اون دامنه نماد گرفته و حتما با شرح خدمات متفاوت
به هر حال من از لحاظ قانونی اطلاعی ندارم ولی اصلا کار حرفه ای نیست که نماد یک دامنه دیگه (که قطعا با شرح خدمات متفاوت براش نماد گرفته شده) در یک دامنه دیگه به کار برده بشه. نمونه این کار رو جی پال، که پول مردم رو بالا کشید و رفت هم انجام داده بود : http://www.webhostingtalk.ir/showthr...42882&page=118 و لذا وقتی من وارد سایت شدم و برای بار اول چنین چیزی رو دیدم به شدت تو ذوقم خورد.
ویرایش توسط noyfound : June 3rd, 2015 در ساعت 18:20
هزار ماشالا ، چقدر زیاد شده این درگاههای واسط
یه کوچولو در مورد درآمدش توضیح بدید دوستان ، اگه توجیح داشت من پایه ام راه اندازی کنم .
با عرض سلام و احترام
همون طور که اطلاع دارید برای وب سایت های واسطه چون کالای ارایه نمی کنند درگاه داده نمیشه.
وب سایت های زیر مجموعه ما دارای نماد اعتماد هست.
و استفاده از نماد مذکور برای این هست که کاربر از مشخصات حقیقی و... صاحب سایت رو اطلاع داشته باشه.
این مورد در وب سایت های مختلف واسطه استفاده شده و برای تایید هویت هست بیشتر.
ما هم مستقیم نماد را باز نمیکنیم و به وب سایت دیگرمون ارجاع میددیم.
وب سایت فوق هم که فرمودید در سایت خودشون از نماد استفاده نمی کردن و نمادی که تصویرش رو گزاشتید برای یک سایت دیگشون بود
موفق و پیروز باشید
ویرایش توسط dayapay.com : June 3rd, 2015 در ساعت 22:38
پیرو صحبت های دوستمون ، چون بحث پول هست اعتماد سخت ایجاد میشه و توقع نداشته باشید با یه تلفن و یه نماد بشه اعتماد کرد .
شرکتهایی هستن که مثل شما درگاه ارائه میدن و کاملا قانونی و رسمی و معتبر دارن فعالیت میکن بعنوان مثال زرین پال ، جهان پی ، سیباپال
من اصلا سایت ندارم و از این عزیزان هم سرویسی نگرفتم که تبلیغ کنم ، اما بودن و هستن درگاههای دیگه که مثل شما فعالیت میکنن .
قضاوت رو خود دوستان انجام میدن . ( اگرم دوستان انتقادی دارن ، بجاست )
موفق باشید
سلام
ببینید اصلا مجبور نبودید از نماد استفاده کنید! اساسا برای این نوع سایت ها نماد اعتمادی ارائه نمیشه که شما از نداشتنش احساس ضعف کنید و به این صورت مجبور باشید برای حل این مشکل اقدام کنید. این کار نه تنها براتون اعتبار نمیاره بلکه از اعتبار هم ساقط میکنه. اگر نگاه کنید هیچ کدوم از سایت های همکارتون چنین کاری نکردند. بنابراین شما در این زمینه عقب نیستید و نیازی به این کار نیست. بخاطر خودتون این مطالب رو عرض میکنم چون این کار برای اعتبار خودتون مثل یک سمه!
انتقاد بعدی اینکه بنظر کارمزد 1 درصد برای شروع کار نمیتونه برای شما مشتری زیادی جذب کنه. چون همین الان درگاه های واسطه با قدمت زیاد هستند که کارمزد کمتری میگیرند. خوب شما در ابتدای کار وقتی 1 درصد کارمزد میگیرید بنظر نمیاد که برای سایتتون مشتری وفادار جذب کنه!
در بخش امکانات امکان ساخت دکمه پرداخت وجود داره. چون این گزینه باعث میشه وبلاگها هم بتونند درگاه پرداخت داشته باشند ویژگی خیلی خوبی بود
در مجموع براتون آرزوی موفقیت دارم
نمونه سرعت تسویه حساب های سامانه به صورت انی
![]()
درود
نمیشه براساس نماد اعتماد به سایتی صد در صد اطمینان کرد
اگه میشه اطلاعات شرکت تونو لطف کنید
بذارید که بتونیم با اعتماد ادامه بدیم
ممنون
فعالیتی ندارم اینجاتاپیکی هم درمورد من زده شده ازش بگذرید
مسلما تخریبه وگرنه کسی از پولش نمیگذره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)